BLOG

WIE WAS JE VOORDAT DE WERELD JE VERTELDE WIE JE MOEST ZIJN?

Denk eens aan de kinderen om jou heen. Misschien zijn het je eigen kinderen, je kleinkinderen, je neefjes of nichtjes of de kinderen aan wie jij lesgeeft. Tot een jaar of zeven zijn kinderen ontzettend onbevangen. Ze hebben een bepaalde aantrekkingskracht.

Die aantrekkingskracht ontstaat doordat kinderen nog precies weten wat hun missie is. Als we geboren worden, weten we precies waarom we doen wat we doen en waarom we op aarde zijn. Onze zielsmissie is helder.

Vanaf een jaar of zeven verliezen we deze helderheid. De helderheid wordt vertroebeld door onze omgeving. Door de mensen om ons heen en door de informatie die elke dag op ons afkomt via de televisie, social media en nieuwsberichten.

We gaan ons verplicht voelen om dingen te doen die we eigenlijk, als we heel eerlijk zijn, helemaal niet willen doen. Ze voelen niet goed. Ze resoneren niet met onze zielsmissie. Maar tóch doen we ze, omdat dit sociaal wenselijk is en we de mensen om ons heen het liefst tevreden houden, of omdat er toch geld op de plank moet komen.

Velen van ons doen dit jarenlang, soms zelfs ons hele leven lang.

Maar het feit dat jij ervoor gekozen hebt om een bewustwordingspraktijk te starten vertelt mij dat jij weer in contact wilt komen met jouw kern. Met jouw zielsmissie. Dat jij niet langer alleen maar dingen wilt doen omdat anderen ze van je verwachten. Dat je er moe van bent om dingen te doen die niet bijdragen aan een groter geheel, aan jouw roeping om mensen te helpen om dezelfde bewustzijnsprong te maken zodat we allemaal kunnen gaan bijdragen aan de transitie naar 5D.

Wanneer je jouw dag leeft, stel jezelf eens wat vaker de vraag: waarom doe ik wat ik nu doe? Resoneren mijn acties met wat ik voel dat ik moet doen? Komen mijn acties mijn zielsmissie ten goede?

Dit betekent natuurlijk niet dat je je leven direct drastisch moet omgooien en alleen maar dingen moet doen die goed voelen voor jou. Maar als je dit in kleine stapjes doet, kom je steeds dichterbij waar het om draait: jouw leven leven volgens jouw zielsmissie.

Zou je het fijn vinden als je hierover met iemand kunt sparren? Als iemand je helpt om op deze koers te blijven?

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!