WIE WAS JE VOORDAT DE WERELD JE VERTELDE WIE JE MOEST ZIJN?

Denk eens aan de kinderen om jou heen. Misschien zijn het je eigen kinderen, je kleinkinderen, je neefjes of nichtjes of de kinderen aan wie jij lesgeeft. Tot een jaar of zeven zijn kinderen ontzettend onbevangen. Ze hebben een bepaalde aantrekkingskracht.

Die aantrekkingskracht ontstaat doordat kinderen nog precies weten wat hun missie is. Als we geboren worden, weten we precies waarom we doen wat we doen en waarom we op aarde zijn. Onze zielsmissie is helder.

Vanaf een jaar of zeven verliezen we deze helderheid. De helderheid wordt vertroebeld door onze omgeving. Door de mensen om ons heen en door de informatie die elke dag op ons afkomt via de televisie, social media en nieuwsberichten.

We gaan ons verplicht voelen om dingen te doen die we eigenlijk, als we heel eerlijk zijn, helemaal niet willen doen. Ze voelen niet goed. Ze resoneren niet met onze zielsmissie. Maar tóch doen we ze, omdat dit sociaal wenselijk is en we de mensen om ons heen het liefst tevreden houden, of omdat er toch geld op de plank moet komen.

Velen van ons doen dit jarenlang, soms zelfs ons hele leven lang.

Maar het feit dat jij ervoor gekozen hebt om een bewustwordingspraktijk te starten vertelt mij dat jij weer in contact wilt komen met jouw kern. Met jouw zielsmissie. Dat jij niet langer alleen maar dingen wilt doen omdat anderen ze van je verwachten. Dat je er moe van bent om dingen te doen die niet bijdragen aan een groter geheel, aan jouw roeping om mensen te helpen om dezelfde bewustzijnsprong te maken zodat we allemaal kunnen gaan bijdragen aan de transitie naar 5D.

Wanneer je jouw dag leeft, stel jezelf eens wat vaker de vraag: waarom doe ik wat ik nu doe? Resoneren mijn acties met wat ik voel dat ik moet doen? Komen mijn acties mijn zielsmissie ten goede?

Dit betekent natuurlijk niet dat je je leven direct drastisch moet omgooien en alleen maar dingen moet doen die goed voelen voor jou. Maar als je dit in kleine stapjes doet, kom je steeds dichterbij waar het om draait: jouw leven leven volgens jouw zielsmissie.

Zou je het fijn vinden als je hierover met iemand kunt sparren? Als iemand je helpt om op deze koers te blijven?

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.