BLOG

Weet jij wat je te doen hebt op aarde?

Toen jij geboren werd, heb je heel duidelijk meegekregen en gevoeld wat jij hier te doen hebt op aarde. Wat jouw opdracht is. Wat jouw ziel hier komt brengen. Door allerlei (heftige) levensgebeurtenissen zijn we deze echter gaan vergeten. En dat is jammer.

Want dat is wél de reden waarom je hier bent op aarde. Dus het zou super vet zijn als je deze herinnering weer kunt ophalen en er dan ook woorden aan kunt geven zodat het kan gaan leven en zodat je deze missie ook kunt en mag gaan leven! Toch!?

En weet je dat dinsdag 11 mei in het teken van een nieuwe maan stond? Elke maanfase heeft iets unieks, maar een nieuwe maan blijft voor mij het meest bijzonders. Met nieuwe energie, een nieuw begin. YES! 😉

En laat de nieuwe maan van 11 mei nou net in het teken staan van vastberadenheid, volharding en wilskracht.

Hoe mooi is het om deze nieuwe energie te gebruiken voor het vinden en leven van je zielsmissie?

Ja echt volledig in de kracht van je zielsmissie te gaan staan en hier niet meer vanaf te wijken?

Mensen die me een beetje kennen en volgen weten dat ik het héél belangrijk vind om je zielsmissie in dit leven te vinden. Te leven. Je why kennen: waarom doe je de dingen zoals je ze doet. Of zou moeten doen.

 

Ik weet wat het mij heeft gebracht om volledig mijn zielsmissie te gaan leven dat ik er geen genoeg van krijgen.

DIT GUN IK IEDEREEN.

Wat helpt om dichter bij je zielsmissie te komen is dat je dat verhaal, jouw eigen levensverhaal gaat uitschrijven. Opschrijven. Geloof me: er komen weer dingen naar boven die je niet meet wist! En als je dan uit jouw eigen verhaal dan jouw levensthema’s kunt halen, en deze kunt omzetten naar energie en energiewoorden dan komt het al aardig dicht in de buurt van de woorden die in je zielsmissie horen!!

Voel je dat?!

Voorbeeld van mijn zielsmissie:

“Ik, Erik Verhagen, inspireer mezelf en anderen. Ik leid een vitaal en uiterst comfortabel leven met mijn gezin, familie en zielsvrienden met wie ik bijzondere momenten creëer”.

En zakelijk ziet dat er bij mij zo uit:

“Ik, Erik Verhagen, inspireer bewuste ondernemende mensen om hun zielsmissie te leven door de verbinding te maken tussen het hoofd en het hart”.

Voel je hoe mooi het is als jij jouw zielsmissie zo helder en mooi kunt neerzetten en uitspreken voor jezelf en de rest van de wereld?! Het werkt als een magneet!

En nu met die nieuwe maan is het een perfect moment om hier bewust mee aan de slag te gaan. De nieuwe maan die staat voor groei, groei vanuit nieuwe energie. De momenten waarop ik tot veel nieuwe inzichten kom. Ik merk dan ook dat ik de rest van de week écht sta te springen om door te pakken op de ideeën die hieruit voortkomen.

Ik voel dan ook dat ik deze groei mag doormaken en dit zeker ook mag delen. Want dit gun ik iedereen.

Vandaag wil ik het met jou hebben over hoe jij de bijzondere energie van een nieuwe maan kunt gebruiken om te groeien.

Hoe mooi is het dat wij als mens kunnen ervaren, kunnen leren en kunnen groeien? En hoe mooi is het dat we terug kunnen kijken op een periode van groei?

We zijn dan vaak dankbaar dat we de groei hebben mogen maken. En als jij net als ik ben, dan voel je dat je nooit bent uitgegroeid. Dat de volgende ervaring op je staat te wachten en pak je dit met beide handen aan. Want ergens verlangen we hier altijd naar.

En dat verlangen is super belangrijk. Het verlangen om te blijven ervaren, te leren en te groeien. En deze twee dagen wil ik daar iets aan koppelen, want hoe mooi is het om de energie van de nieuwe maan te gebruiken voor het vinden en leven van je zielsmissie? Zo vaak blijven we hangen op een stuk in onszelf dat niet exact weet wat de volgende stap is.

Daarom mag jij op zoek naar je zielsmissie. Een fantastische leidraad in je leven om de juiste stappen te zetten, voor jouw geluk. Ik doe je dan vandaag ook een speciale maan aanbod om deze nieuwe maan energie te gebruiken om op zoek te gaan naar jouw zielsmissie.

Wil je meer weten?

Op een nieuw begin!

Groet,
Erik

Weet jij wat je te doen hebt op aarde? 1

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!