Leuk dat jij meedoet
met mijn Live webinar!

Yes! Jij gaat meedoen aan mijn GRATIS webinar. Webinars zijn vaak druk bezocht. En ik wil het graag persoonlijk maken. Daarom wil ik je vragen om vooraf aan het webinar even na te denken over een paar vragen. Ik ga de antwoorden hiervan, anoniem, meenemen in mijn webinar, en ik stuur jou ook een kopietje van de antwoorden die je hebt ingevuld. Zo kun je over een tijdje nog eens terugkijken naar je antwoorden en kijken wat daarvan terecht is gekomen.

Ik wil je vragen de antwoorden intuïtief in te vullen. Dus niet te lang over nadenken. Niets is fout of goed. Het is een momentopname van jou.

Ik zie je snel!

Erik

Dinsdag 14 december om 20.00 uur

Ja! Jij bent erbij! Gefeliciteerd dat je deze keuze hebt gemaakt.

Tijdens het webinar gaan we kijken hoe jij bewust & succesvol kunt ondernemen met jouw praktijk.

Tot dan!

Heb het goed,
Erik

webinar vragen 1

Ik ben blij dat ik mezelf dit traject bij Erik gegund heb. Ook heel fijn om in deze besloten Facebook groep te komen. Ik ben nu 2 weken op vakantie zonder laptop en WiFi en baal stiekem, dat ik niet verder kan met deze online training. Twijfel niet, maar pak deze kans.

– Annelies Van Zuidam

webinar vragen 2

Erik is een TOPcoach. Hem beschrijven doet hem tekort. Voel je een JA in een gesprek met hem? BESLUIT dan JA. Dan is het een JA. Een JA tegen jouw licht laten schijnen! Voor jou. Voor ons! Voor iedereen! Mocht je toch later ontevreden bent….laat mij weten webinar vragen 3 Echt. Alle liefs en succes gewenst!!

– Judith Muntinga

webinar vragen 4

“Door Erik zijn cursus te volgen is mijn zielsmissie duidelijk geworden (van Excel consultant naar overvloedscoach, niet de meest evidente stap !) en bereik ik veel meer potentiële klanten, kan ik anderen en mezelf inspireren en sta ik zoveel meer gegrond in het leven.

Erik is ook een coach die je op lange termijn blijft steunen. Een echte aanrader!”

– CELINE TYTGADT