We Carry On

Gisteren deed ik een facebook live op mijn pagina. Er waren tientallen kijkers en het was echt wel heel leuk om te doen. Ik wist niet wat ik ging vertellen en het werd een sessie van drie kwartier. Met mooie interactie, herkenning én succesverhalen! Vet!

Ik ben, hoe raar het misschien ook klinkt voor een aantal mensen, helemaal niet zo veel zichtbaar. Ik blog nu wel, maar ik doe geen challenges, heb al maanden geen webinar meer gedaan, lanceer niet elke week een nieuw product, ben niet actief op LinkedIn, twitter, ik vlog niet, heb totaal geen instagram strategie enzovoorts. Dat heeft niet zozeer te maken met een angst voor zichtbaarheid, nee dat heeft te maken dat ik alleen maar iets kan doen als ik er zelf een goed gevoel bij heb. Als het voor mij puur en goed en dus authentiek voelt. Dus ik kan best een hele dag op een podium staan voor honderden mensen. Als het dus maar goed voelt. En dat ik iets te melden heb wat er (mogelijk) toe doet. En “sinds Corona” ben ik dit veel en veel meer gaan voelen. Dat ik meer moest gaan staan. Want dat heb ik wel altijd gedaan. Jaar in jaar uit ben ik dag in dag uit, bezig met het vergroten van bewustzijn.

Uiteraard op mijn eigen manier zoals je begrijpt.

En het is de laatste jaren voor een heel groot gedeelte gegaan over het vergoten van bewustzijn en dan specifiek van de bewuste ondernemer. Vrouwen en mannen die zelf al bewust in het leven staan (in de meest brede zin van het woord overigens!) en dit verder willen overbrengen via hun eigen onderneming. Hun eigen praktijk. Een bewustwordingspraktijk. En daar hebben we inmiddels met een heel team een echt ge-wel-dig vet programma van staan dat door honderden mensen wordt gevolgd en daar ben ik stiekem ook wel heel trots op. En zeker als ik de geweldige reacties lees van mijn klanten.

Gisteren dus ook weer in mijn facebook live: Jacqueline. Vorig jaar een geweldig mooi gesprek mee gevoerd. Zat in de bijstand. Gisteren vertelde ze dat ze haar eerste betalende klant binnen had! Of een andere Jacqueline: piano lerares. Door Corona alle lessen afgeblazen. Nu met behulp van ons team is ze voor een deel door kunnen gaan met het geven van lessen op afstand. Lang leve de techniek!

Waarom ik dit verhaal nu schrijf?

Kijk. Ik vind deze tijd met vlagen echt super kut. Echt. Onze kinderen willen gewoon weer lekker naar school. Spelen met andere vriendjes dan alleen je broer. En ik zou heel graag ook weer lekker een volle dag alleen willen zijn en wat meer rust ervaren want er ligt zoveel op de plank wat nog “mag”. En het enige wat ik kan doen? I carry on. Gewoon doorgaan. Goed voor mezelf proberen te zorgen. Goed en gezond eten. Op tijd slapen. Mediteren. Routine erin houden. Doen wat je kunt en de rest laten voor wat het is.

Want als je bewust leeft (en onderneemt) dan is dát hetgeen je mag overbrengen. Blijven doorgaan. Vanuit een innerlijke rust. Vanuit vertrouwen. Het vertrouwen dat er iets is dat veel groter is dan een virus. Moeder aarde. Great Spirit. Een God. Een Universum. Natuurwetten die ons leven bepalen. Niet een politiek spel. It’s just a game. En dus voor de mensen die (net ietsje meer) bewust leven dan een ander: carry on!

Vertel je verhaal. Deel wat je te doen hebt. Blijf rustig. Zoek steun bij mensen die je begrijpen. Een paar goede vrienden. Een coach. Een groep waarmee je je verbonden voelt. Gisteren ook in mijn live: hele mooie verbinding. Heel gaaf om te zien wat er dan in zo’n sessie ontstaat. Door maar gewoon te beginnen met praten. En er zijn. En jezelf laten zien. Tussen alle COIVDIODWEETIKVEEL-190093 troep heen.

Hoop bieden. Handvatten geven. Blijven lachen. En het is goed.

Mocht je naast mijn facebook lives, blogs en andere dingen die ik doe omdat ik ze graag wil delen wat meer steun nodig hebben: Ik heb voor iedereen die iets wil doen met deze tijd een hele simpele, mooie, heldere training gemaakt om deze handvatten te bieden. Leven in de 5e dimensie. Wil je niet alleen leven in de 5e Dimensie, maar ook ondernemen in 5D? Plan dan een persoonlijk gesprek met me in.

HEB HET GOED!
En CARRY ON!
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...