BLOG

We Carry On

Gisteren deed ik een facebook live op mijn pagina. Er waren tientallen kijkers en het was echt wel heel leuk om te doen. Ik wist niet wat ik ging vertellen en het werd een sessie van drie kwartier. Met mooie interactie, herkenning én succesverhalen! Vet!

Ik ben, hoe raar het misschien ook klinkt voor een aantal mensen, helemaal niet zo veel zichtbaar. Ik blog nu wel, maar ik doe geen challenges, heb al maanden geen webinar meer gedaan, lanceer niet elke week een nieuw product, ben niet actief op LinkedIn, twitter, ik vlog niet, heb totaal geen instagram strategie enzovoorts. Dat heeft niet zozeer te maken met een angst voor zichtbaarheid, nee dat heeft te maken dat ik alleen maar iets kan doen als ik er zelf een goed gevoel bij heb. Als het voor mij puur en goed en dus authentiek voelt. Dus ik kan best een hele dag op een podium staan voor honderden mensen. Als het dus maar goed voelt. En dat ik iets te melden heb wat er (mogelijk) toe doet. En “sinds Corona” ben ik dit veel en veel meer gaan voelen. Dat ik meer moest gaan staan. Want dat heb ik wel altijd gedaan. Jaar in jaar uit ben ik dag in dag uit, bezig met het vergroten van bewustzijn.

Uiteraard op mijn eigen manier zoals je begrijpt.

En het is de laatste jaren voor een heel groot gedeelte gegaan over het vergoten van bewustzijn en dan specifiek van de bewuste ondernemer. Vrouwen en mannen die zelf al bewust in het leven staan (in de meest brede zin van het woord overigens!) en dit verder willen overbrengen via hun eigen onderneming. Hun eigen praktijk. Een bewustwordingspraktijk. En daar hebben we inmiddels met een heel team een echt ge-wel-dig vet programma van staan dat door honderden mensen wordt gevolgd en daar ben ik stiekem ook wel heel trots op. En zeker als ik de geweldige reacties lees van mijn klanten.

Gisteren dus ook weer in mijn facebook live: Jacqueline. Vorig jaar een geweldig mooi gesprek mee gevoerd. Zat in de bijstand. Gisteren vertelde ze dat ze haar eerste betalende klant binnen had! Of een andere Jacqueline: piano lerares. Door Corona alle lessen afgeblazen. Nu met behulp van ons team is ze voor een deel door kunnen gaan met het geven van lessen op afstand. Lang leve de techniek!

Waarom ik dit verhaal nu schrijf?

Kijk. Ik vind deze tijd met vlagen echt super kut. Echt. Onze kinderen willen gewoon weer lekker naar school. Spelen met andere vriendjes dan alleen je broer. En ik zou heel graag ook weer lekker een volle dag alleen willen zijn en wat meer rust ervaren want er ligt zoveel op de plank wat nog “mag”. En het enige wat ik kan doen? I carry on. Gewoon doorgaan. Goed voor mezelf proberen te zorgen. Goed en gezond eten. Op tijd slapen. Mediteren. Routine erin houden. Doen wat je kunt en de rest laten voor wat het is.

Want als je bewust leeft (en onderneemt) dan is dát hetgeen je mag overbrengen. Blijven doorgaan. Vanuit een innerlijke rust. Vanuit vertrouwen. Het vertrouwen dat er iets is dat veel groter is dan een virus. Moeder aarde. Great Spirit. Een God. Een Universum. Natuurwetten die ons leven bepalen. Niet een politiek spel. It’s just a game. En dus voor de mensen die (net ietsje meer) bewust leven dan een ander: carry on!

Vertel je verhaal. Deel wat je te doen hebt. Blijf rustig. Zoek steun bij mensen die je begrijpen. Een paar goede vrienden. Een coach. Een groep waarmee je je verbonden voelt. Gisteren ook in mijn live: hele mooie verbinding. Heel gaaf om te zien wat er dan in zo’n sessie ontstaat. Door maar gewoon te beginnen met praten. En er zijn. En jezelf laten zien. Tussen alle COIVDIODWEETIKVEEL-190093 troep heen.

Hoop bieden. Handvatten geven. Blijven lachen. En het is goed.

Mocht je naast mijn facebook lives, blogs en andere dingen die ik doe omdat ik ze graag wil delen wat meer steun nodig hebben: Ik heb voor iedereen die iets wil doen met deze tijd een hele simpele, mooie, heldere training gemaakt om deze handvatten te bieden. Leven in de 5e dimensie. Wil je niet alleen leven in de 5e Dimensie, maar ook ondernemen in 5D? Plan dan een persoonlijk gesprek met me in.

HEB HET GOED!
En CARRY ON!
Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!