Wat zijn jouw energiewoorden?

In mijn vorige blog over voelen, denken en doen beschreef ik de belangrijke verhouding tussen deze drie onderdelen in ons leven.

In dit blog ga ik dieper in op Stap 1: Voelen.

Voel jij heel helder aan dat jij iets te doen hebt?
Dat jij met een reden op deze aarde bent en dit leven leeft?

Laten we dit gevoel eens proberen te omschrijven door middel van het beantwoorden van de volgende vragen:

  • Waar word je vrolijk van, waar krijg je energie van?
  • Doe je vaak wat je wilt doen?
  • Weet je waarom je doet wat je doet?
  • Krijg je van alles wat je doet energie?

Een belangrijk onderdeel van ‘voelen’ is het bepalen van onze energiewoorden.

Woorden die weergeven waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen, geven je energie. Woorden die bij jou horen en jou richting geven. Deze woorden vormen samen de basis voor jouw zielsmissie. Een missie die je steeds weer terug kunt lezen, die je dicht bij jezelf draagt (letterlijk) en die je, in lastige tijden, op koers houdt. Die je bewust houdt waarom jij hier bent en wat jij te doen hebt.

Dat betekent dat je naar jezelf op zoek moet gaan. Goed moet uitzoeken wie je bent. Hierbij kan het lastig zijn dat andere mensen om je heen al een goed beeld hebben van wie jij bent, of eigenlijk, denkt de omgeving een goed beeld te hebben van wie jij bent.

Maar de enige die daar echt iets over te zeggen heeft ben jijzelf!

Ik daag je uit om jouw energiewoorden op te schrijven; deze woorden vormen het begin van jouw zielsmissie!

Wil je meer weten over energiewoorden en het helder maken van jouw zielsmissie?
Download dan mijn gratis oefening om je energiewoorden te bepalen.

Groet,
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...