Wat houdt mij op de been?

Nou! Dat is niet meteen een titel waarvan je denkt: “goh, lekker enthousiast, Erik!?”

Net alsof ik me dag in dag uit op de been moet houden. En zo is het gelukkig niet.

We hebben allemaal momenten dat je denkt: het lukt niet, het gaat traag, ik ben al zo lang bezig: waarom landt het nou nog steeds niet goed: dat soort dingen.

Waarschijnlijk herken je het wel.

En uiteraard heb ik dat ook. Ik heb dagen, soms wel weken, dat ik denk: het schiet niet op. Het lukt allemaal niet. Met gezond eten, op tijd slapen, met afspraken die je hebt staan: de flow is er niet.

En hoe langer je dan uit die flow lijkt te raken, des te moeilijker het dan ook lijkt te zijn om er in te komen! Herken je dat ook?

Nou is het goede nieuws dit 😉 

Ik weet uit ervaring, dat als ik in tune op mijn zielsmissie, op wat ik te doen heb in het leven, zakelijk én privé, dat ik dan veel en veel sneller de drive weer terug vindt om weer door te gaan. Dan denk én voel ik: “ja, en dit is toch echt wel wat ik het liefste doe!” Hier kom ik (soms letterlijk ’s nachts) mijn bed voor uit. Zo ook nu ik deze blog schrijf: ik had om 03:00 vannacht een intake gesprek staan in mijn agenda door iemand uit Amerika die graag met me wilde spreken over haar groei als mens en dat ze graag een onderneming wilde starten vanuit haar groei als mens van de afgelopen jaren.

Ik belde haar om 03:00 uur op. Het was daar 21:00 uur in de avond. Ze nam op en was eigenlijk net te druk met allerlei andere dingen (ze was net terug van de avond-kerk-dienst) dat ze niet rustig met me kon praten. Ik vroeg of ze een nieuw gesprek wilde aangaan en wilde her-plannen. Dat vond ze fijn.

Dus daar zat ik dan, om 03:03 😉 En ik had kunnen denken: waar doe ik dit nu voor? En ik dacht het niet! 

Ik heb nu de tijd om deze blog te schrijven en om 04:00 uur heb ik weer een call met iemand uit Amerika. Zo gaat dat 😉 En ik vind het dus niet erg, want ik wéét heel goed waarom ik doe wat ik doe en waar het goed voor is: mensen bewuster laten ondernemen zodat zij met hun talenten weer ándere mensen bewust mogen helpen in hun leven! Dat is toch gewoon een eer als je dat mag doen?

Dus: vind je missie! Het houdt je op de been (en meer dan dat 😉 )

Wil jij ook je zielsmissie vinden? Vraag dan een gratis persoonlijk gesprek aan.

Tot snel!?

Be well,

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.