BLOG

Wat houdt mij op de been?

Nou! Dat is niet meteen een titel waarvan je denkt: “goh, lekker enthousiast, Erik!?”

Net alsof ik me dag in dag uit op de been moet houden. En zo is het gelukkig niet.

We hebben allemaal momenten dat je denkt: het lukt niet, het gaat traag, ik ben al zo lang bezig: waarom landt het nou nog steeds niet goed: dat soort dingen.

Waarschijnlijk herken je het wel.

En uiteraard heb ik dat ook. Ik heb dagen, soms wel weken, dat ik denk: het schiet niet op. Het lukt allemaal niet. Met gezond eten, op tijd slapen, met afspraken die je hebt staan: de flow is er niet.

En hoe langer je dan uit die flow lijkt te raken, des te moeilijker het dan ook lijkt te zijn om er in te komen! Herken je dat ook?

Nou is het goede nieuws dit 😉 

Ik weet uit ervaring, dat als ik in tune op mijn zielsmissie, op wat ik te doen heb in het leven, zakelijk én privé, dat ik dan veel en veel sneller de drive weer terug vindt om weer door te gaan. Dan denk én voel ik: “ja, en dit is toch echt wel wat ik het liefste doe!” Hier kom ik (soms letterlijk ’s nachts) mijn bed voor uit. Zo ook nu ik deze blog schrijf: ik had om 03:00 vannacht een intake gesprek staan in mijn agenda door iemand uit Amerika die graag met me wilde spreken over haar groei als mens en dat ze graag een onderneming wilde starten vanuit haar groei als mens van de afgelopen jaren.

Ik belde haar om 03:00 uur op. Het was daar 21:00 uur in de avond. Ze nam op en was eigenlijk net te druk met allerlei andere dingen (ze was net terug van de avond-kerk-dienst) dat ze niet rustig met me kon praten. Ik vroeg of ze een nieuw gesprek wilde aangaan en wilde her-plannen. Dat vond ze fijn.

Dus daar zat ik dan, om 03:03 😉 En ik had kunnen denken: waar doe ik dit nu voor? En ik dacht het niet! 

Ik heb nu de tijd om deze blog te schrijven en om 04:00 uur heb ik weer een call met iemand uit Amerika. Zo gaat dat 😉 En ik vind het dus niet erg, want ik wéét heel goed waarom ik doe wat ik doe en waar het goed voor is: mensen bewuster laten ondernemen zodat zij met hun talenten weer ándere mensen bewust mogen helpen in hun leven! Dat is toch gewoon een eer als je dat mag doen?

Dus: vind je missie! Het houdt je op de been (en meer dan dat 😉 )

Wil jij ook je zielsmissie vinden? Vraag dan een gratis persoonlijk gesprek aan.

Tot snel!?

Be well,

Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!