Wat houdt je op dit moment tegen?

De meest gestelde vraag!
De overgrote meerderheid van de mensen aan wie ik vraag: “wat houdt je op dit moment tegen om niet de volgende stap te zetten met je praktijk?” geeft aan: “Erik, als ik maar weet HOE!”
  • HOE trek ik mijn klanten aan?
  • HOE vind ik een manier die past bij mij om die cliënten in mijn praktijk te krijgen?
  • HOE vind ik mijn ideale klant?
  • HOE kan ik mezelf blijven én toch ook ervoor zorgen dat mijn klant mij vindt?
Duizenden keren heb ik deze vraag gehoord! En het IS ook een belangrijke vraag!
Want vaak weten we dat áls er iemand in je praktijk is, dat je dán echt wel goed kunt laten voelen wie je bent en wat je doet. En “sales” is niet jouw leukste “ding”. Sterker nog: je háát het woord alleen al! Sales. Bah! Daarvoor wil je toch niet ondernemen?
Ik weet er alles van. Ik kán en wil alleen maar klanten helpen, mensen helpen, op een manier die bij MIJ past. Als je hooggevoelig bent. Sensitief. Bewust, dan wéét je en voél je dat als het voor jou niet goed voelt, dat het dan gewoon niet werkt.
Nogmaals: ik weet er alles van!
Dus ik ben geen “sales tiger” en ik ga nooit met iemand “een kopje koffie drinken om te checken wat we voor elkaar kunnen betekenen”. Nee. Ik doe alleen maar de dingen waarvan ik voel dat het klopt.
En dáár heb ik nu een heel gaaf, mooi, inspirerend webinar voor gemaakt om mijn ervaringen en hoe ik dat mijn klanten heb mogen laten ervaren aan JOU wil laten zien!
Zodat je ook voor 2021 helemaal klaar bent om het op JOUW manier neer te zetten! Gaaf toch!?
Wil je er bij zijn? Schrijf je dan voor het LIVE webinar op dinsdag 15 december a.s. om 20:00 uur.
Zie ik je dan?!
Be well,
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...