Wat houdt je op dit moment tegen?

De meest gestelde vraag!
De overgrote meerderheid van de mensen aan wie ik vraag: “wat houdt je op dit moment tegen om niet de volgende stap te zetten met je praktijk?” geeft aan: “Erik, als ik maar weet HOE!”
  • HOE trek ik mijn klanten aan?
  • HOE vind ik een manier die past bij mij om die cliënten in mijn praktijk te krijgen?
  • HOE vind ik mijn ideale klant?
  • HOE kan ik mezelf blijven én toch ook ervoor zorgen dat mijn klant mij vindt?
Duizenden keren heb ik deze vraag gehoord! En het IS ook een belangrijke vraag!
Want vaak weten we dat áls er iemand in je praktijk is, dat je dán echt wel goed kunt laten voelen wie je bent en wat je doet. En “sales” is niet jouw leukste “ding”. Sterker nog: je háát het woord alleen al! Sales. Bah! Daarvoor wil je toch niet ondernemen?
Ik weet er alles van. Ik kán en wil alleen maar klanten helpen, mensen helpen, op een manier die bij MIJ past. Als je hooggevoelig bent. Sensitief. Bewust, dan wéét je en voél je dat als het voor jou niet goed voelt, dat het dan gewoon niet werkt.
Nogmaals: ik weet er alles van!
Dus ik ben geen “sales tiger” en ik ga nooit met iemand “een kopje koffie drinken om te checken wat we voor elkaar kunnen betekenen”. Nee. Ik doe alleen maar de dingen waarvan ik voel dat het klopt.
En dáár heb ik nu een heel gaaf, mooi, inspirerend webinar voor gemaakt om mijn ervaringen en hoe ik dat mijn klanten heb mogen laten ervaren aan JOU wil laten zien!
Zodat je ook voor 2021 helemaal klaar bent om het op JOUW manier neer te zetten! Gaaf toch!?
Wil je er bij zijn? Schrijf je dan voor het LIVE webinar op dinsdag 15 december a.s. om 20:00 uur.
Zie ik je dan?!
Be well,
Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.