BLOG

Wat houdt je op dit moment tegen?

De meest gestelde vraag!
De overgrote meerderheid van de mensen aan wie ik vraag: “wat houdt je op dit moment tegen om niet de volgende stap te zetten met je praktijk?” geeft aan: “Erik, als ik maar weet HOE!”
  • HOE trek ik mijn klanten aan?
  • HOE vind ik een manier die past bij mij om die cliënten in mijn praktijk te krijgen?
  • HOE vind ik mijn ideale klant?
  • HOE kan ik mezelf blijven én toch ook ervoor zorgen dat mijn klant mij vindt?
Duizenden keren heb ik deze vraag gehoord! En het IS ook een belangrijke vraag!
Want vaak weten we dat áls er iemand in je praktijk is, dat je dán echt wel goed kunt laten voelen wie je bent en wat je doet. En “sales” is niet jouw leukste “ding”. Sterker nog: je háát het woord alleen al! Sales. Bah! Daarvoor wil je toch niet ondernemen?
Ik weet er alles van. Ik kán en wil alleen maar klanten helpen, mensen helpen, op een manier die bij MIJ past. Als je hooggevoelig bent. Sensitief. Bewust, dan wéét je en voél je dat als het voor jou niet goed voelt, dat het dan gewoon niet werkt.
Nogmaals: ik weet er alles van!
Dus ik ben geen “sales tiger” en ik ga nooit met iemand “een kopje koffie drinken om te checken wat we voor elkaar kunnen betekenen”. Nee. Ik doe alleen maar de dingen waarvan ik voel dat het klopt.
En dáár heb ik nu een heel gaaf, mooi, inspirerend webinar voor gemaakt om mijn ervaringen en hoe ik dat mijn klanten heb mogen laten ervaren aan JOU wil laten zien!
Zodat je ook voor 2021 helemaal klaar bent om het op JOUW manier neer te zetten! Gaaf toch!?
Wil je er bij zijn? Schrijf je dan voor het LIVE webinar op dinsdag 15 december a.s. om 20:00 uur.
Zie ik je dan?!
Be well,
Erik

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!