BLOG

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! HUP mensen, HUP!

“Erik, wanneer kunnen wij jou nou eens live zien?” Die vraag heb ik best vaak gehoord de afgelopen jaren. En ik kwam er achter dat het letterlijk ja-ren is…

Man man man wat gaat de tijd snel! Het was in september 2019 dat ik voor het laatst mij offline even hield in Eindhoven. En toen was daar Corona. En het was allemaal lastig om met een grote groep samen te komen. Plezier te maken met elkaar. Dat deden we in mini groepjes maar vooral online.

En het is niet “echt echt”. Dus: hoog tijd om weer eens met een leuke groep mensen, soortgenoten, samen te zijn! Hoog tijd! Hoogste tijd!!!

Dus: schrijf in je agenda: vrijdag 8 oktober én zaterdag 9 oktober.

Ja, wat dacht je?

Dat ik 2 jaar geen-event ga proppen in 1 dag? Nee dus! We gaan meteen voor een goeie 😉

Waar? HUP hotel in Mierlo!

Super mooie locatie waarin we ook flexibel kunnen omgaan met “aantallen” dus als er nog gekke dingen bedacht worden dan kunnen we hier al mooi op inspelen!

Herken je dit?

Je bent de afgelopen maanden als mens weer enorm gegroeid. Dat was al zo en je blijft maar groeien en groeien! Het is niet te stoppen. Je merkt dus dat door alles wat er de afgelopen periode gebeurd is jij nóg bewuster in het leven staat en nóg meer vanuit je hart leeft. Je staat nu op een punt dat je het liefste nu iets wilt gaan doen met een eigen onderneming, een eigen praktijk, maar ja…

Je weet niet waar je moet beginnen bij het zelfstandig ondernemerschap. “Jij bent geen ondernemer”, zeg je steeds tegen jezelf. Je hebt te weinig klanten. Je kunt je niet voorstellen dat je een paar klanten kunt krijgen, laat staan een constante stroom aan klanten, maand in, maand uit, jaar in, jaar uit. Je voelt dat woorden als “marketing” en  ‘sales” je jeuk bezorgen. Je moet voor je gevoel ook vooral bezig zijn met allerlei onderdelen van het ondernemerschap (bv marketing, financiën, website bouwen) waar je niets mee hebt en ook niets van weet, je weet alleen dat je er ‘iets’ mee moet. Maar wat? En hoe? En wanneer dan?

En eigenlijk verlang je naar het kunnen werken vanuit je hart, vanuit je plezier. Werken mét plezier, in flow en met een hoge energie! En je wilt een constante stroom aan klanten, een team om je heen die je ondersteunen in de dingen die je niet leuk vindt en dat zij dat voor jou dragen, een vaste, lekker, hoog inkomen en: Leven in vertrouwen, vrijheid, zonder je zorgen te hoeven maken over “geld”, “marketing” en andere dingen die je niet leuk vindt.

Wat gaan we tijdens dit event doen?

Wil jij je ervaringen delen met mensen die allemaal deze herkenning hebben? En zou je wel eens willen weten hoe jij hierin mooie, bij jou passende stappen kunt gaan zetten? En zou je dit in een gezellige setting willen doen zodat je ook in alle rust, met jezelf, voelen kunt en gaan inzien wat je hiermee mag gaan doen en HOE je dit kunt doen?

Kom dan naar mijn EVENT!!!! Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober a.s. ga ik samen met jou deze punten bekijken en er samen met je aan werken, zodat jij na deze 2 dagen meer energie hebt, meer zelfvertrouwen om die volgende stap te kunnen gaan zetten en te gaan ondernemen, vanuit vertrouwen!

Be well en hopelijk tot dan!

Liefs,

Erik

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!