Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! HUP mensen, HUP!

“Erik, wanneer kunnen wij jou nou eens live zien?” Die vraag heb ik best vaak gehoord de afgelopen jaren. En ik kwam er achter dat het letterlijk ja-ren is…

Man man man wat gaat de tijd snel! Het was in september 2019 dat ik voor het laatst mij offline even hield in Eindhoven. En toen was daar Corona. En het was allemaal lastig om met een grote groep samen te komen. Plezier te maken met elkaar. Dat deden we in mini groepjes maar vooral online.

En het is niet “echt echt”. Dus: hoog tijd om weer eens met een leuke groep mensen, soortgenoten, samen te zijn! Hoog tijd! Hoogste tijd!!!

Dus: schrijf in je agenda: vrijdag 8 oktober én zaterdag 9 oktober.

Ja, wat dacht je?

Dat ik 2 jaar geen-event ga proppen in 1 dag? Nee dus! We gaan meteen voor een goeie 😉

Waar? HUP hotel in Mierlo!

Super mooie locatie waarin we ook flexibel kunnen omgaan met “aantallen” dus als er nog gekke dingen bedacht worden dan kunnen we hier al mooi op inspelen!

Herken je dit?

Je bent de afgelopen maanden als mens weer enorm gegroeid. Dat was al zo en je blijft maar groeien en groeien! Het is niet te stoppen. Je merkt dus dat door alles wat er de afgelopen periode gebeurd is jij nóg bewuster in het leven staat en nóg meer vanuit je hart leeft. Je staat nu op een punt dat je het liefste nu iets wilt gaan doen met een eigen onderneming, een eigen praktijk, maar ja…

Je weet niet waar je moet beginnen bij het zelfstandig ondernemerschap. “Jij bent geen ondernemer”, zeg je steeds tegen jezelf. Je hebt te weinig klanten. Je kunt je niet voorstellen dat je een paar klanten kunt krijgen, laat staan een constante stroom aan klanten, maand in, maand uit, jaar in, jaar uit. Je voelt dat woorden als “marketing” en  ‘sales” je jeuk bezorgen. Je moet voor je gevoel ook vooral bezig zijn met allerlei onderdelen van het ondernemerschap (bv marketing, financiën, website bouwen) waar je niets mee hebt en ook niets van weet, je weet alleen dat je er ‘iets’ mee moet. Maar wat? En hoe? En wanneer dan?

En eigenlijk verlang je naar het kunnen werken vanuit je hart, vanuit je plezier. Werken mét plezier, in flow en met een hoge energie! En je wilt een constante stroom aan klanten, een team om je heen die je ondersteunen in de dingen die je niet leuk vindt en dat zij dat voor jou dragen, een vaste, lekker, hoog inkomen en: Leven in vertrouwen, vrijheid, zonder je zorgen te hoeven maken over “geld”, “marketing” en andere dingen die je niet leuk vindt.

Wat gaan we tijdens dit event doen?

Wil jij je ervaringen delen met mensen die allemaal deze herkenning hebben? En zou je wel eens willen weten hoe jij hierin mooie, bij jou passende stappen kunt gaan zetten? En zou je dit in een gezellige setting willen doen zodat je ook in alle rust, met jezelf, voelen kunt en gaan inzien wat je hiermee mag gaan doen en HOE je dit kunt doen?

Kom dan naar mijn EVENT!!!! Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober a.s. ga ik samen met jou deze punten bekijken en er samen met je aan werken, zodat jij na deze 2 dagen meer energie hebt, meer zelfvertrouwen om die volgende stap te kunnen gaan zetten en te gaan ondernemen, vanuit vertrouwen!

Be well en hopelijk tot dan!

Liefs,

Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...