Voelen, denken, doen

Voelen, denken, doen

Voelen, denken en doen. Alledrie zijn het belangrijke onderdelen van een beslissing. Je voelt in je onderbuik of een beslissing de juiste is, je ondersteunt de beslissing vervolgens met argumenten (denken) voordat je de beslissing ook daadwerkelijk neemt (doen).

Sommige mensen zijn heel sterk verbonden met hun gevoel en neigen ernaar om hun gevoel de leiding te laten nemen wanneer het op beslissingen aankomt. Andere mensen zijn er juist heel goed in om hun gevoel (tijdelijk) aan de kant te zetten en een beslissing alleen te maken gebaseerd op rationele feiten.

Hoe is dat bij jou?

Veel van mijn klanten voelen heel sterk wat zij te doen hebben op deze aarde en in dit leven. Zij voelen dat zij anderen mogen helpen om bewuster te worden, op welke manier dan ook.

Maar hoe zet je dit vervolgens om in het daadwerkelijk starten van een bewustwordingspraktijk? Hoe onderbouw je met rationele argumenten dat het nú de tijd is voor jou om op te staan? Om er voor te gáán? En wanneer beslis je om dit ook daadwerkelijk te gaan DOEN?

Dat is wel even andere koek.

Gelukkig gingen honderden bewuste ondernemers jou al voor en heb ik hen mogen begeleiden om te gaan manifesteren vanuit hun kristalheldere intuïtie. Zij brachten hun intuïtie, hun droom, tot leven. Zij startten een bloeiende bewustwordingspraktijk. Stap voor stap.

Welke stappen doorlopen wij om daar te komen?

In 5D richten we ons eerst op het voelen (richten). Hierbij gaat het om jouw dromen, om jouw gevoelens en jouw intuïtie.

Vervolgens kijken we naar het denken (inrichten). We gaan keuzes maken. Prioriteiten stellen. Helder maken: wat ga jij precies doen? Waar zit jouw niche?

En tot slot gaan we het DOEN. We gaan het praktisch maken.

In de volgende weken gaan we dieper op deze stappen in – blijf mijn blogreeks lezen!

Wil je in de tussentijd meer weten?

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...