Voelen, denken, doen

Voelen, denken en doen. Alledrie zijn het belangrijke onderdelen van een beslissing. Je voelt in je onderbuik of een beslissing de juiste is, je ondersteunt de beslissing vervolgens met argumenten (denken) voordat je de beslissing ook daadwerkelijk neemt (doen).

Sommige mensen zijn heel sterk verbonden met hun gevoel en neigen ernaar om hun gevoel de leiding te laten nemen wanneer het op beslissingen aankomt. Andere mensen zijn er juist heel goed in om hun gevoel (tijdelijk) aan de kant te zetten en een beslissing alleen te maken gebaseerd op rationele feiten.

Hoe is dat bij jou?

Veel van mijn klanten voelen heel sterk wat zij te doen hebben op deze aarde en in dit leven. Zij voelen dat zij anderen mogen helpen om bewuster te worden, op welke manier dan ook.

Maar hoe zet je dit vervolgens om in het daadwerkelijk starten van een bewustwordingspraktijk? Hoe onderbouw je met rationele argumenten dat het nú de tijd is voor jou om op te staan? Om er voor te gáán? En wanneer beslis je om dit ook daadwerkelijk te gaan DOEN?

Dat is wel even andere koek.

Gelukkig gingen honderden bewuste ondernemers jou al voor en heb ik hen mogen begeleiden om te gaan manifesteren vanuit hun kristalheldere intuïtie. Zij brachten hun intuïtie, hun droom, tot leven. Zij startten een bloeiende bewustwordingspraktijk. Stap voor stap.

Welke stappen doorlopen wij om daar te komen?

In 5D richten we ons eerst op het voelen (richten). Hierbij gaat het om jouw dromen, om jouw gevoelens en jouw intuïtie.

Vervolgens kijken we naar het denken (inrichten). We gaan keuzes maken. Prioriteiten stellen. Helder maken: wat ga jij precies doen? Waar zit jouw niche?

En tot slot gaan we het DOEN. We gaan het praktisch maken.

In de volgende weken gaan we dieper op deze stappen in – blijf mijn blogreeks lezen!

Wil je in de tussentijd meer weten?

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...