BLOG

Voelen, denken, doen

Voelen, denken, doen

Voelen, denken en doen. Alledrie zijn het belangrijke onderdelen van een beslissing. Je voelt in je onderbuik of een beslissing de juiste is, je ondersteunt de beslissing vervolgens met argumenten (denken) voordat je de beslissing ook daadwerkelijk neemt (doen).

Sommige mensen zijn heel sterk verbonden met hun gevoel en neigen ernaar om hun gevoel de leiding te laten nemen wanneer het op beslissingen aankomt. Andere mensen zijn er juist heel goed in om hun gevoel (tijdelijk) aan de kant te zetten en een beslissing alleen te maken gebaseerd op rationele feiten.

Hoe is dat bij jou?

Veel van mijn klanten voelen heel sterk wat zij te doen hebben op deze aarde en in dit leven. Zij voelen dat zij anderen mogen helpen om bewuster te worden, op welke manier dan ook.

Maar hoe zet je dit vervolgens om in het daadwerkelijk starten van een bewustwordingspraktijk? Hoe onderbouw je met rationele argumenten dat het nú de tijd is voor jou om op te staan? Om er voor te gáán? En wanneer beslis je om dit ook daadwerkelijk te gaan DOEN?

Dat is wel even andere koek.

Gelukkig gingen honderden bewuste ondernemers jou al voor en heb ik hen mogen begeleiden om te gaan manifesteren vanuit hun kristalheldere intuïtie. Zij brachten hun intuïtie, hun droom, tot leven. Zij startten een bloeiende bewustwordingspraktijk. Stap voor stap.

Welke stappen doorlopen wij om daar te komen?

In 5D richten we ons eerst op het voelen (richten). Hierbij gaat het om jouw dromen, om jouw gevoelens en jouw intuïtie.

Vervolgens kijken we naar het denken (inrichten). We gaan keuzes maken. Prioriteiten stellen. Helder maken: wat ga jij precies doen? Waar zit jouw niche?

En tot slot gaan we het DOEN. We gaan het praktisch maken.

In de volgende weken gaan we dieper op deze stappen in – blijf mijn blogreeks lezen!

Wil je in de tussentijd meer weten?

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!