ONLINE TRAINING 

VIND JE ZIELSMISSIE

Merk jij dat je jouw gevoelens opzij zet? Je dromen niet durft na te jagen uit angst voor reacties van je dierbaren? Je een echte people pleaser bent en in allerlei bochten wringt om maar aardig gevonden te worden, zonder dat je echt stilstaat bij wat JIJ nu wilt?

Merk je dat je vastloopt, gefrustreerd, bent misschien wel boos én je voelt de onrust en spanning in je lijf. Je beseft dat dit niet langer kan. Het is tijd voor verandering en al het oude los te laten.

Ben jij er NU klaar voor om jouw eigen pad te gaan volgen naar een leven van vrijheid, geluk en overvloed?

Erik Verhagen

Weet jij waarom je doet wat je doet?

Ik geloof dat we allemaal bij onze geboorte héél goed weten en voelen wie we zijn en vooral wáárom we hier zijn. We zijn hier in de puurste vorm. Nog niet aangetast door TV’s, meningen, opvoedingen, politiek, samenlevingen. Als wij geboren worden hebben we onze “opdracht” nog heel goed in het vizier. We  zijn (letterlijk en figuurlijk!) nog open minded.

En met die waarom is onze ziel gevoed. Het is de missie van onze ziel: je zielsmissie. Datgene waarvan we weten: dit gaan we met dit leven doen. Dit is waar ik mijn prachtige talenten, gaven, liefde, energie voor mag gaan inzetten.

Echter… na ons 7e levensjaar wordt je waarom min of meer verdoezeld door mensen, dingen, systemen… Ons waarom raken we langzaam kwijt.

Totdat er een moment komt in je leven dat je voelt dat er “iets” mist. Je leeft je leven maar bent niet voldaan. Je merkt dat er meer is, dat je meer wilt doen. We zijn weer zoekende naar die waarom, dat doel of opdracht, die we hebben meegekregen bij onze geboorte.

Je wilt (weer) leven vanuit je pure hart, vanuit liefde, vol passie. Leven vanuit je eigen regels, je eigen verlangens en je eigen geluk voorop stellen. Hierdoor zal jij de wereld een stukje mooier maken. Maar hoe doe je dit dan?

Heb jij het idee dat je een middelmatig leven leidt en dat er zoveel meer mogelijk is, maar heb je geen idee hoe je dat kunt bereiken?
Weet je wat het is? We leren om een “gewoon” leven te leiden. Een heel rationeel leven, waarbij we vergeten om naar ons hart te luisteren.

Dus we gaan naar school, krijgen een baan, doen wekelijks onze boodschappen en zo kabbelt het leven maar door en door..

Wat wel oké is, maar ook niet meer dan dat.

Wat we niet leren is hoe we echt kunnen excelleren in iets. Iedereen leert precies dezelfde dingen.

We leren hoe we kunnen springen. Allemaal even hoog. Maar we leren niet hoe we echt onze talenten kunnen gebruiken en daar het meeste uit kunnen halen. Terwijl dat juist hetgene is wat we zouden mogen doen.

We hebben er niks aan als iedereen goed is in wiskunde, of iedereen even goed is in taal. Iedere set van gifts mag ingezet worden in deze wereld om zo samen het beste te realiseren.

Wil jij daar verandering in brengen?

Wil jij…

^

Een diepe connectie maken met jezelf en weten waarom jij hier op aarde bent gekomen?

^

Een mooie samensmelting creëren tussen je hoofd en je hart en zorgen dat je hoofd niet langer meer de leiding pakt?

^

Meer richting krijgen in jouw leven op het gebied van gezondheid, geluk, welzijn?

^

Je zielsmissie de drijvende kracht maken achter jouw bedrijf en op een moeiteloze & speelse manier ondernemen volledig vanuit flow?

^

Vanuit je pure hart mogen én durven leven?

^

Leven vanuit liefde, vertrouwen en verbinding en niet (meer) vanuit angst?

^

Liever zijn voor jezelf? Meer vertrouwen hebben in jezelf en gewoonweg gelukkiger zijn met alles wat jij te bieden hebt?

^

Beperkende overtuigingen sneller & makkelijker naast je neer leggen?

^

Gaan staan voor wie jij bent en samen met andere bewuste ondernemers de wereld een stukje mooier maken?

^

Je lichter voelen? Niets moet, alles mag.

Het begint allemaal met één ding: weten waarom je hier op aarde bent.

Iedereen heeft een unieke set aan gifts en talenten.

Wat zijn JOUW gifts die je zou mogen inzetten om van de wereld een mooiere plek te maken?

Eén van de belangrijkste dingen die je nodig hebt om je praktijk te laten groeien vanuit je hart, is, zoals ik het noem, je Zielsmissie.

Als jij weet wat je Zielsmissie is, dan heb je een duidelijk houvast in je leven én in je praktijk om jouw potentieel volledig in te zetten.

Je leert jezelf te ontdekken, weet wat jou gelukkig maakt, wat je dromen zijn en gaat hier naar leven. Het geeft je richting. Een richting die je overigens altijd kunt bijsturen, maar je leven zal zoveel makkelijker worden om te navigeren.

^

Door te kiezen voor jezelf ga je betere & bewuste keuzes maken waar je 100% achterstaat .

^

Je leert leven vanuit je pure hart en laat je niet afleiden door exerne factoren.

^

Je bent volledig in contact met jezelf, volgt je eigen pad en durft alle donkere stukken die op je pad komen, te tackelen.

^

Je maakt de wereld een stukje mooier en je kan anderen helpen om ook te leven vanuit hun volste potentie.

^

Leeft niet meer vanuit angst of beperkende overtuigingen. Niets houdt jou nog tegen.

Stippel jouw (levens)route uit door het vinden van je Zielsmissie

Ik ga jou helpen met het formuleren van je Zielsmissie met deze online training.

Jij gaat aan de slag zodat jij jouw (levens)route gaat vinden en kunt gaan uitdragen. Je zielsmissie gaat je enorm helpen om op het juiste spoor te komen in je leven én in je praktijk.

Deze training bied ik aan voor €147,-, tijdelijk is deze beschikbaar voor de speciale prijs van € 99,-

Dat is bijna €50 korting!

Waarom ik dit doe?

Mijn vader overleed toen ik 13 jaar was. Jarenlang kon ik niet echt begrijpen wat ik kon leren van zijn overlijden. Wat ik me wél direct realiseerde, is dat het leven ineens voorbij kan zijn. En dat het belangrijk is om altijd te doen wat je te doen hebt! En dat is precies waarom ik nu doe wat ik doe.

Op een zeker moment vond ik mijn Zielsmissie.

Die zorgde ervoor dat ik mijn leven kon leiden zoals ik het wil, met mijn gezin, familie en Zielsvrienden.

Wat mij betreft is het noodzakelijk dat iedereen zijn of haar Zielsmissie vindt!

Jouw innerlijke stem. Jouw waarom, de reden waarom je leeft en waarom je jouw praktijk hebt. Of wilt starten. Of je volgende stap daarin wilt zetten.