BLOG

Van zielsmissie naar bloeiende praktijk

In mijn blogs over “Wat zijn jouw energiewoorden?” en “Van jouw energiewoorden naar jouw missie” heb ik je verteld hoe je energiewoorden kunt gebruiken om jouw eigen persoonlijke zielsmissie op te stellen.

Jouw zielsmissie bevat, al dan niet concreet, ook doelen. Dat worden uiteindelijk jouw stappen om dichter bij jouw zielsmissie uit te komen en om jouw zielsmissie ook écht te gaan leven. Op naar die bloeiende bewustwordingspraktijk!

Richt als bewuste ondernemer jouw zielsmissie in

Het leven van ieder mens bestaat uit vier onderdelen: leven, liefhebben, leren en iets nalaten.

Of in het Engels: to live, to love, to learn en to leave a legacy.

Deze vier onderdelen gaan we gebruiken om jouw missie verder in te richten.

Schrijf per pijler (leven, liefhebben, leren en iets nalaten) een drie- of viertal doelen op die je concreet maakt voor jezelf. Het mogen er meer zijn of minder: jij bepaalt. Je voelt of weet zelf wanneer het goed is. 

Bepaal jouw doelen – ga manifesteren met jouw praktijk!

Als het goed is, zijn de doelstellingen die je opschrijft:

  • SMART (Specifiek Meetbaar Acceptabel Realistisch en Tijdgebonden), hoe smarter hoe beter.
  • uitdagend (op onderdelen wat meer uitdagend dan op andere onderdelen).
  • soms een beetje “pijnlijk” omdat ze nieuw zijn en omdat ze buiten je comfortzone liggen.
  • dingen die je (diep van binnen) wilt doen en bereiken.

Op deze manier kun je je persoonlijke missie en doelstellingen gaan inrichten. Uit jouw zielsmissie haal je woorden die jou energie geven, die bij je passen. Als jouw woorden bijvoorbeeld vernieuwen, ambitie, inspireren, vitaliteit zijn, dan maak je vervolgens van deze woorden doelstellingen.

Ben je enthousiast geworden maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het bepalen en inrichten van jouw zielsmissie? Plan dan een intakegesprek met mij in. Ik help je graag verder op weg!

 

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!