Van jouw energiewoorden naar jouw missie

Erik werkt met focus achter zijn laptop

In mijn vorige blog hebben we het gehad over energiewoorden.

Heb jij er een aantal voor jezelf kunnen bepalen? Heb je ze opgeschreven? Deze energiewoorden vormen de basis voor jouw zielsmissie.

 

Een aantal voorbeelden van energiewoorden zijn:

ritme – dienstbaarheid – lol
vreugde – humor – inspireren
harmonie – groei – bijdragen
flow – vergevingsgezindheid – ontwikkelen

Als jij jouw energiewoorden hebt opgeschreven, kun je deze nu gaan gebruiken voor het opstellen van jouw persoonlijke missie.

En deze missie begint met, je raadt het al, “ik”:

Ik, naam, …….

Gevolgd door jouw energiewoorden, uitgeschreven in één of meerdere zinnen.

Een missie moet:

  • kort zijn
  • na te vertellen (in ieder geval door jezelf ) zijn
  • inspirerend zijn (in ieder geval voor jou)
  • waarde toevoegen

Maak hem zo persoonlijk en concreet mogelijk.

Een missie geeft jou:

  • richting om jouw koers uit te zetten.
  • houvast op momenten dat je het even niet meer weet of als er in jouw leven dingen gebeuren waardoor je uit koers dreigt te raken.

Hoe voelt het voor jou om met het creëren van jouw missie bezig te zijn? Voelt het goed? Voelt jouw missie helder?

Wil je meer weten of het loepzuiver creëren van jouw zielsmissie, dan plan ik graag een intakegesprek met je in! Samen bepalen we hoe jouw zielsmissie eruit ziet en hoe je deze vervolgens kunt gaan leven!

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...