Val op als online Lichtwerker

In mijn vorige blog deelde ik met je hoe ik deze tijd rondom het Corona virus benader in 5D. Als lichtwerkers zijn wij heel hard nodig. Er wordt van ons gevraagd om onze creativiteit nog meer te laten opvallen. We mogen vertrouwen op onze eigen talenten. Op onze zielsmissie. Op onze kern. Wij mogen mensen helpen met onze talenten.

Zelfs nu er economisch een ongelofelijke dreun aankomt word je in deze tijd heel erg gewezen op jouw authentieke kern en jouw unieke talenten.

Lichtwerkers lopen een aantal stappen voor

Lichtwerkers zijn al veel verder in het loslaten van de oude energieën die door het virus op z’n kop worden gezet. Oude structuren, oude zekerheden, oude gewoonten. In dat opzicht lopen wij dus al een aantal stappen voor! Ook hebben wij onszelf al gezuiverd van deze oude energieën door de verbinding aan te gaan met elkaar, als groep en met andere Lichtwerkers.

Lichtwerkers als hulpverleners in bewustzijn

Wij zijn hulpverleners. Heb je daar weleens bij stilgestaan? Alles wat wij doen heeft te maken met het verlenen van hulp aan anderen. In deze tijd is er heel veel behoefte aan mensen zoals jij.

Wij werken met energie.

Of je nu werkt met energie in huizen (bijvoorbeeld feng shui) – wij zijn  met z’n allen nog nooit zoveel thuis geweest.

Of als je werkt met energie in het lichaam – we wilden nog nooit zo graag gezond blijven en goed voor ons lichaam zorgen.

Of als je werkt met kinderen – ouders zoeken nu meer dan ooit ondersteuning in het lesgeven aan hun kinderen.

Zet jouw diensten online in voor het collectief

Hoe kun jij jouw diensten aanbieden in een formaat dat bij deze tijd past? Ook online kun je verbinding maken en kennis delen.

Speel hierbij vooral in op de verlangens en behoeften die mensen in deze tijd ervaren en niet zozeer op de pijnen en angsten. Mensen hebben nu juist behoefte aan hoop en positiviteit.

Jouw opdracht voor het collectief is om jezelf kenbaar en zichtbaar te maken. Zoek naar de mogelijkheden die er zijn en benut ze.

Bewustwording is essentieel

Probeer ook eens wat meer gratis te doen. Maak een gratis weggever. Laat zien hoe jij de huidige situatie benadert en deel jouw inzichten. Daag jezelf uit om nog zichtbaarder te worden. Deel jouw kennis en expertise en biedt mensen de hoop die zij zoeken.

  Kortom:

  1. Wij zijn hulpverleners, mensen die bewust hun vak uitoefenen. Het feit dat we ons vak bewust uitoefenen geeft ons een voorsprong op heel veel andere mensen. Wij mogen andere mensen gaan ondersteunen. Nu meer dan ooit. Wij zijn heel hard nodig.
  2. Wij zijn bezig met bewustwording. Het is zo belangrijk dat mensen in deze tijd van onzekerheid erkennen dat zij iemand nodig hebben die hen naar een volgend niveau van bewustzijn begeleidt. Laat daarom zien hoe jij kan helpen. Misschien mag jij hierin jouw diensten ook uitbreiden, zolang het natuurlijk resoneert.
  3. Online is een grote kans. Mensen worden teruggeworpen op hun eigen huis, alles wordt afgesloten. Iedereen gaat vroeg of laat online op zoek naar hulp en verbinding.

   

  Hi ik ben Erik!

  Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

  Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

  Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

  Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

  Het belang van een coach!

  Het belang van een coach!

  Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

  Ik ga het anders doen!

  Ik ga het anders doen!

  Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...