Tribe of Light

Al 1,5 jaar ben ik gaan voelen. Puzzelen. Gesprekken voeren. Lezen. Afstemmen. Op wat mijn volgende stap zou worden. Ik liep tegen muren omhoog. Voelde me nog steeds vaak alleen. Was alleen maar de space aan het holden. Om anderen te helpen. En mijn verlangen bleef in me. En ik kon er niet bij. Het leek allemaal zo moeilijk. Want ik voel van alles, maar (ja, nu gebruik ik het woord wel), maarrrrr ik kon de juiste vorm maar niet vinden. Wel een beetje. Elke keer een beetje. Maar nooit helemaal. En nu, na mijn week in Vezelay, mijn vakantie met mijn gezin en het openen van de Lions gate op 8/8 voel ik het! Ik voel het en ik weet het! En alles valt nu ineens samen!

Ik ga mijn eigen Tribe bouwen. The Tribe of Light. A tribe for kings and queens of the heart. For healers and warriors of the heart, of the light: the Tribe of Light, the tribe of Love.

En hierin gaat alles samen vallen wat er voor de komende jaren nodig is. Niet alleen is het noodzakelijk dit te starten, het is ook fijn, veilig en er is een enorm gevoel van vrijheid. Een gevoel van thuiskomen bij je nieuwe (eigenlijk oude) familie. Do you feel it? Welcome to the tribe of Light.

Waarom The Tribe of Light?  

Onze wereld is op weg naar een nieuw tijdperk als collectief. In de hierbij horende vormen gaat het steeds toe naar communities. Naar genootschappen. Naar stammen, tribes.  Een tribe verbindt zich door een gemeenschappelijke droom, visie, taak, doel. Functionele tribes zijn in flow. Ieder draagt bij vanuit zijn of haar eigen rol. Er zijn gezonde, ondersteunende patronen tussen mensen. Een sterke tribe is bezield. Ze kennen hun ontstaansgeschiedenis en ‘hun totem’. Die staat voor wat je echt belangrijk vindt. Een tribe zoals ik het zie is een tribe waarin we individueel en collectief ook een doel te halen hebben. We rusten (tussen het feesten en genieten door) niet eerder voordat je je doelstellingen hebt bereikt. We maken ze smart en meetbaar. Het is het vrouwelijke én mannelijke. Het individuele én collectieve.

De komende jaren wordt het onvermijdelijk en nodig om je in een of meerdere communities te begeven. Fysiek en online. Lokaal en internationaal. Je maakt nu al deel uit van een paar tribes, clans of groepen – of het nu familie, vriendengroepen, gemeenschappen of de organisatie is waarvoor je werkt.

Niet alleen is het belangrijk voor de komende jaren om je hier steviger aan te verbinden, het is ook essentieel om samen met een dergelijke groep ook echt te gaan werken aan het betekenis geven van je zielsmissie: zingeving geven aan je werk. Dat wat je hier te doen hebt. Dat is wat we met de Tribe of Light doen.

Voel jij dat jij ook bij deze Tribe behoort? Volg dan je hart en meld je aan via support@erikverhagen.com  OF schrijf je in door dit formulier in te vullen.

Op dit moment ben ik nog aan het voelen wat de beste vorm gaat zijn om de tribe vorm te géven. Je zult, als je je wilt aanmelden, op een lijst worden gezet. Als ik uit de vorm ben, zullen we persoonlijk op de hoogte stellen van de volgende stappen 😉

Goed idee?

Be well en wie weet tot snel 😉

Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...