Tribe of Light – Vertrouw op je intuïtie

Erik Verhagen

Mezelf uitspreken. En not only talk the talk… also walk the walk…

Kun je je voorstellen dat er mensen zijn die volledig op hun intuïtie vertrouwen? Ik ben er daar één van. Als klein jochie deed ik het al zo. En alle belangrijke keuzes in mijn leven: ik nam en neem ze op basis van mijn gevoel.

Ik vertrouw op mijn gevoel, mijn hart, en ik heb een héél helder en gepassioneerd verlangen om mijn levensdoel te vervullen. Dit is een kracht in mij die zó diep zit, dat er geen enkele fractie van een seconde in mijn hoofd zal zitten dat ik “iets anders” ga doen. Ik merk dat ik niet iemand ben die “deals sluit” als het gaat over dingen in mijn leven waarvan mijn gevoel zegt: nee niet doen. Noem het maar “mijn geloofsovertuiging.”
Ik heb een doel. Een missie. Die missie is om weer integriteit en waarheid op aarde te brengen. En dan voel ik in alles in mijn dat ik dan op die onderdelen geen compromissen wil sluiten. Als het gaat om mijn kernwaarden bijvoorbeeld. Ik heb een sterke wil. Ja, ik heb passie. Klopt. Verrekte veel. Ik heb mijn hart op de tong en ik schaam me er niet voor.

En ik hou het niet bij schrijven van blogs. Nee, ik ga ook een initiatief starten. Ik ga een eigen tribe starten: een community. Een community volgens de regels en wetten van de oude tempeliers. Volgende de rituelen van de laatste medicijnmannen. En dan in een modern jasje.

En het gaat heten:

The Tribe of Light

A Tribe of Queens and Warriors of the Heart

 

Want onze wereld is op weg naar een nieuw tijdperk als collectief. In de hierbij horende vormen gaat het steeds toe naar communities. Naar genootschappen. Naar stammen, tribes. Een tribe verbindt zich door een gemeenschappelijke droom, visie, taak, doel. Ieder draagt bij vanuit zijn of haar eigen rol. Er zijn gezonde, ondersteunende patronen tussen mensen. Een sterke tribe is bezield. Ze kennen hun ontstaansgeschiedenis. Die staat voor wat je echt belangrijk vindt. Omdat de wereld nog een poosje lang gebukt zal gaan onder angst, wordt het de komende jaren onvermijdelijk en nodig om je in een of meerdere communities te begeven. Fysiek en online. Lokaal en internationaal. Je wilt je namelijk thuis kunnen voelen. Met soortgelijke willen zijn. Willen delen wat je aan je hart gaat en daarin gehoord worden. Je wilt je vrij voelen. Vrij en veilig!

Heb je interesse om bij mijn tribe te komen? Ben jij een Queen of een Warrior of the Heart? Volg dan je hart en meld je aan via support@erikverhagen.com of middels onderstaand formulier.

Op dit moment ben ik nog aan het voelen wat de beste vorm gaat zijn om de tribe vorm te géven. Je zult, als je je wilt aanmelden, op een lijst worden gezet. Als ik uit de vorm ben, zullen we persoonlijk op de hoogte stellen van de volgende stappen 😉

Op naar een wereld van vrijheid, gelijkheid en broeder en zusterschap.

Namasté
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...