BLOG

Tribe of Light – Vertrouw op je intuïtie

Erik Verhagen

Mezelf uitspreken. En not only talk the talk… also walk the walk…

Kun je je voorstellen dat er mensen zijn die volledig op hun intuïtie vertrouwen? Ik ben er daar één van. Als klein jochie deed ik het al zo. En alle belangrijke keuzes in mijn leven: ik nam en neem ze op basis van mijn gevoel.

Ik vertrouw op mijn gevoel, mijn hart, en ik heb een héél helder en gepassioneerd verlangen om mijn levensdoel te vervullen. Dit is een kracht in mij die zó diep zit, dat er geen enkele fractie van een seconde in mijn hoofd zal zitten dat ik “iets anders” ga doen. Ik merk dat ik niet iemand ben die “deals sluit” als het gaat over dingen in mijn leven waarvan mijn gevoel zegt: nee niet doen. Noem het maar “mijn geloofsovertuiging.”
Ik heb een doel. Een missie. Die missie is om weer integriteit en waarheid op aarde te brengen. En dan voel ik in alles in mijn dat ik dan op die onderdelen geen compromissen wil sluiten. Als het gaat om mijn kernwaarden bijvoorbeeld. Ik heb een sterke wil. Ja, ik heb passie. Klopt. Verrekte veel. Ik heb mijn hart op de tong en ik schaam me er niet voor.

En ik hou het niet bij schrijven van blogs. Nee, ik ga ook een initiatief starten. Ik ga een eigen tribe starten: een community. Een community volgens de regels en wetten van de oude tempeliers. Volgende de rituelen van de laatste medicijnmannen. En dan in een modern jasje.

En het gaat heten:

The Tribe of Light

A Tribe of Queens and Warriors of the Heart

 

Want onze wereld is op weg naar een nieuw tijdperk als collectief. In de hierbij horende vormen gaat het steeds toe naar communities. Naar genootschappen. Naar stammen, tribes. Een tribe verbindt zich door een gemeenschappelijke droom, visie, taak, doel. Ieder draagt bij vanuit zijn of haar eigen rol. Er zijn gezonde, ondersteunende patronen tussen mensen. Een sterke tribe is bezield. Ze kennen hun ontstaansgeschiedenis. Die staat voor wat je echt belangrijk vindt. Omdat de wereld nog een poosje lang gebukt zal gaan onder angst, wordt het de komende jaren onvermijdelijk en nodig om je in een of meerdere communities te begeven. Fysiek en online. Lokaal en internationaal. Je wilt je namelijk thuis kunnen voelen. Met soortgelijke willen zijn. Willen delen wat je aan je hart gaat en daarin gehoord worden. Je wilt je vrij voelen. Vrij en veilig!

Heb je interesse om bij mijn tribe te komen? Ben jij een Queen of een Warrior of the Heart? Volg dan je hart en meld je aan via support@erikverhagen.com of middels onderstaand formulier.

Op dit moment ben ik nog aan het voelen wat de beste vorm gaat zijn om de tribe vorm te géven. Je zult, als je je wilt aanmelden, op een lijst worden gezet. Als ik uit de vorm ben, zullen we persoonlijk op de hoogte stellen van de volgende stappen 😉

Op naar een wereld van vrijheid, gelijkheid en broeder en zusterschap.

Namasté
Erik

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!