Tribe of Light – Oproep aan de mannen

Erik Verhagen

Oproep aan de mannen: sta op!

Sinds ik me open ben gaan stellen voor wat “spiritualiteit” wordt genoemd, is mijn leven compleet veranderd. Ik zou echt nooit meer terug willen naar hoe ik vroeger was. Het verdiepen in mezelf, wie ik ben, wat ik doe, waarom ik mij zo gedraag, waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren enzovoorts, heeft me gemaakt tot wie ik vandaag de dag ben. Ik ben gelukkig, vrij, gezond en ik leef in bijna elke dag verbinding met mezelf en mijn naasten. Ik heb nieuwe, bijzondere mensen ontmoet, ik heb prachtige reizen gemaakt, ik ben op bijzondere plekken geweest. En ik mag ook als “werk”, wat dus eigenlijk voor mij zelden echt voelt als werken, bewuste mensen verder helpen op hun pad. Best Job I’ve Ever Had zeg ik regelmatig hardop.

Wat mij opvalt, en dat heeft uiteraard óók te maken met mijn eigen groei als mens, is dat het overgrote deel van de mensen die ik mag helpen met het vinden van hun zielsmissie, het verder laten groeien van hun praktijk, het jezelf weer op één zetten en het gaan staan voor wat je te doen hebt in mijn geval voor (en ik ben serieus) 95% (!!!) uit vrouwen bestaat.

En dat is ook echt de bedoeling geweest. Vrouwen zijn degenen die de intentie neerzetten, die weten waarom dingen moeten gebeuren, die geboorte geven aan nieuw leven, aan nieuwe ontwikkelingen en processen. En de mannen sluiten daar dan vervolgens vanuit een diepe herkenning op aan en manifesteren het dan vervolgens in dat wat gedaan mag worden. Ze voeren uit. En dat klinkt misschien heel volgzaam en slaafs en dat is niet zo: als we allemaal onze eigen sterke kanten inzetten en onze minder sterke kanten leren van een ander, dan komt het goed met de wereld.

En nu is het zo dat er de afgelopen jaren heel veel werk is verricht op en door het vrouwelijke. Er zijn vele vele diepe wonden geheeld. Er is veel hoge energie vrijgekomen. De hele aarde (moeder aarde, ja, het vrouwelijke) vraagt nu om father sky, het mannelijke. Om uiting te gaan geven aan wat er moet gaan gebeuren. Om de balans weer op aarde te herstellen.

EN DAARVOOR ZIJN MANNEN NODIG

En ik vergeet nooit meer dat een poos geleden Petra, een goede vriendin van me die een groep had opgezet van meer dan 13.000 mensen in een paar weken tijd, me opbelde en me niet vroeg maar zei: Erik, je moet me helpen. Ik vraag het je, en alles in mij schreeuwt dat je er bij moet zijn: we hebben mannen nodig om in mijn groep (precies van 95% vrouwelijke deelnemers) de space te holden. Om steun te bieden. Om als pilaren aanwezig te zijn. Om veiligheid te bieden. Zodat het werk gedaan kan worden.

En ik had haar groep heus wel gezien en ook zien groeien maar ik dacht: wauw, dat is een vet grote groep, daar hoef ik vast niet bij te zijn… en wat dus echt zo is, is dit:

MANNEN HEBBEN EEN DUIDELIJKE INSTRUCTIE NODIG VOORDAT ZE IN ACTIE KOMEN

En dat doe ik bij deze aan alle mannen (en vrouwen die zich geroepen voelen om mannen naar voren te dragen):

MELD JE HIERONDER AAN VOOR DE TRIBE OF LIGHT: VOOR WARRIORS AND HEALERS OF THE HEART

Doe het. Ik vraag het jullie. Als je ook de calling voelt om meer te doen om de wereld te brengen naar een nieuwe staat van zijn, een staat van vrijheid, liefde en vertrouwen, doe dan mee.

Ik vertrouw erop, beste man, dat je je hart volgt en doet wat nodig is. Ik reken op je.

Op dit moment ben ik nog aan het voelen wat de beste vorm gaat zijn om de tribe vorm te géven. Je zult, als je je wilt aanmelden, op een lijst worden gezet. Als ik uit de vorm ben, zullen we persoonlijk op de hoogte stellen van de volgende stappen 😉

Tot snel

Currahee!

Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...