BLOG

TRANSFORMEREN KOST ENERGIE

Transformeren kost energie

De afgelopen weken waren druk voor mij! En dat in augustus! Ik mocht ruim 10 intake gesprekken voeren met mogelijke klanten, had verschillende afspraken staan in de agenda bij klanten die ik mocht coachen, mocht een aantal nieuwe klanten verwelkomen (!) en ben volop bezig om een hele nieuwe versie van mijn online training op te nemen.

Ik krijg van dat soort activiteiten altijd super veel energie! En dan ook nog eens lekker sporten én hele rustige weekenden zonder te veel verplichtingen: heerlijk, toch?

En toch voel ik me echt super MOE. Slap. Spierpijn. Gapen. Hoe kan dat?! Het begon me echter op te vallen toen ik verschillende mensen sprak die allemaal aangaven dat ze echt super moe zijn op dit moment.

Toeval?

Nee, ik denk van niet. We zitten midden in een transformatiefase. We zitten niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk! Ik ben er (nog) niet héél erg ervaren in, maar ik denk (ook) dat de vermoeidheid te maken heeft met ons heelal. Het universum. De sterren, planeten en de stralingen waaraan we bloot worden gesteld.
Transformatie universum
En als je er dan veel over leest dan wordt het alleen maar bevestigd. Nieuwe energetische jaren en poorten die worden geopend, Mercurius die rare fratsen uithaalt. Het is nogal wat.

“We zitten midden in een transformatiefase. We zitten niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk”

 

Zonder hier al te diep op in te gaan (je mag dit geloven of niet, dat maakt mij niet zoveel uit) is het mogelijk dat je de komende weken meer last kunt hebben van storingen. Op het gebied van communicatie bijvoorbeeld. Dat er dingen zijn waar je normaal heel handig in bent qua balans houden, praten en schrijven, waar je nu ineens weer last van krijgt. En dat geldt dan ook voor de plannen die je hebt met je onderneming, je praktijk.

Raak vooral niet in paniek: dit is heel normaal! Wees gewoon zacht voor jezelf, neem de tijd voor rust en zorg goed voor jezelf. Ga eens naar de sauna, loop eens extra de bossen in voor een (stilte) wandeling. Zet de TV uit en ga eens lekker op tijd naar bed. Dat soort dingen gaan je helpen. Want constant pieken en manifesteren is niet altijd goed.

Ik ben dat voor mezelf ook gaan doen en het werkt erg prettig: even niet dat boek met vakinformatie moeten lezen. Even niet elke dag ijskoud douchen maar lauw. Een keer niet om 05:00 uur opstaan maar slapen tot de kinderen wakker zijn: het helpt!

En dan kun jij daarna heus wel weer manifesteren en door met het maken en uitwerken van plannen: gegarandeerd!

Op jou!

Hartelijke groet,
Erik

 

 

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!