TRANSFORMEREN KOST ENERGIE

Transformeren kost energie

De afgelopen weken waren druk voor mij! En dat in augustus! Ik mocht ruim 10 intake gesprekken voeren met mogelijke klanten, had verschillende afspraken staan in de agenda bij klanten die ik mocht coachen, mocht een aantal nieuwe klanten verwelkomen (!) en ben volop bezig om een hele nieuwe versie van mijn online training op te nemen.

Ik krijg van dat soort activiteiten altijd super veel energie! En dan ook nog eens lekker sporten én hele rustige weekenden zonder te veel verplichtingen: heerlijk, toch?

En toch voel ik me echt super MOE. Slap. Spierpijn. Gapen. Hoe kan dat?! Het begon me echter op te vallen toen ik verschillende mensen sprak die allemaal aangaven dat ze echt super moe zijn op dit moment.

Toeval?

Nee, ik denk van niet. We zitten midden in een transformatiefase. We zitten niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk! Ik ben er (nog) niet héél erg ervaren in, maar ik denk (ook) dat de vermoeidheid te maken heeft met ons heelal. Het universum. De sterren, planeten en de stralingen waaraan we bloot worden gesteld.
Transformatie universum
En als je er dan veel over leest dan wordt het alleen maar bevestigd. Nieuwe energetische jaren en poorten die worden geopend, Mercurius die rare fratsen uithaalt. Het is nogal wat.

“We zitten midden in een transformatiefase. We zitten niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk”

 

Zonder hier al te diep op in te gaan (je mag dit geloven of niet, dat maakt mij niet zoveel uit) is het mogelijk dat je de komende weken meer last kunt hebben van storingen. Op het gebied van communicatie bijvoorbeeld. Dat er dingen zijn waar je normaal heel handig in bent qua balans houden, praten en schrijven, waar je nu ineens weer last van krijgt. En dat geldt dan ook voor de plannen die je hebt met je onderneming, je praktijk.

Raak vooral niet in paniek: dit is heel normaal! Wees gewoon zacht voor jezelf, neem de tijd voor rust en zorg goed voor jezelf. Ga eens naar de sauna, loop eens extra de bossen in voor een (stilte) wandeling. Zet de TV uit en ga eens lekker op tijd naar bed. Dat soort dingen gaan je helpen. Want constant pieken en manifesteren is niet altijd goed.

Ik ben dat voor mezelf ook gaan doen en het werkt erg prettig: even niet dat boek met vakinformatie moeten lezen. Even niet elke dag ijskoud douchen maar lauw. Een keer niet om 05:00 uur opstaan maar slapen tot de kinderen wakker zijn: het helpt!

En dan kun jij daarna heus wel weer manifesteren en door met het maken en uitwerken van plannen: gegarandeerd!

Op jou!

Hartelijke groet,
Erik

 

 

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...