TRANSFORMEREN KOST ENERGIE

Transformeren kost energie

De afgelopen weken waren druk voor mij! En dat in augustus! Ik mocht ruim 10 intake gesprekken voeren met mogelijke klanten, had verschillende afspraken staan in de agenda bij klanten die ik mocht coachen, mocht een aantal nieuwe klanten verwelkomen (!) en ben volop bezig om een hele nieuwe versie van mijn online training op te nemen.

Ik krijg van dat soort activiteiten altijd super veel energie! En dan ook nog eens lekker sporten én hele rustige weekenden zonder te veel verplichtingen: heerlijk, toch?

En toch voel ik me echt super MOE. Slap. Spierpijn. Gapen. Hoe kan dat?! Het begon me echter op te vallen toen ik verschillende mensen sprak die allemaal aangaven dat ze echt super moe zijn op dit moment.

Toeval?

Nee, ik denk van niet. We zitten midden in een transformatiefase. We zitten niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk! Ik ben er (nog) niet héél erg ervaren in, maar ik denk (ook) dat de vermoeidheid te maken heeft met ons heelal. Het universum. De sterren, planeten en de stralingen waaraan we bloot worden gesteld.
Transformatie universum
En als je er dan veel over leest dan wordt het alleen maar bevestigd. Nieuwe energetische jaren en poorten die worden geopend, Mercurius die rare fratsen uithaalt. Het is nogal wat.

“We zitten midden in een transformatiefase. We zitten niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk”

 

Zonder hier al te diep op in te gaan (je mag dit geloven of niet, dat maakt mij niet zoveel uit) is het mogelijk dat je de komende weken meer last kunt hebben van storingen. Op het gebied van communicatie bijvoorbeeld. Dat er dingen zijn waar je normaal heel handig in bent qua balans houden, praten en schrijven, waar je nu ineens weer last van krijgt. En dat geldt dan ook voor de plannen die je hebt met je onderneming, je praktijk.

Raak vooral niet in paniek: dit is heel normaal! Wees gewoon zacht voor jezelf, neem de tijd voor rust en zorg goed voor jezelf. Ga eens naar de sauna, loop eens extra de bossen in voor een (stilte) wandeling. Zet de TV uit en ga eens lekker op tijd naar bed. Dat soort dingen gaan je helpen. Want constant pieken en manifesteren is niet altijd goed.

Ik ben dat voor mezelf ook gaan doen en het werkt erg prettig: even niet dat boek met vakinformatie moeten lezen. Even niet elke dag ijskoud douchen maar lauw. Een keer niet om 05:00 uur opstaan maar slapen tot de kinderen wakker zijn: het helpt!

En dan kun jij daarna heus wel weer manifesteren en door met het maken en uitwerken van plannen: gegarandeerd!

Op jou!

Hartelijke groet,
Erik

 

 

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.