Van je hoofd naar je hart event

Een hele mooie reis van 37,5 cm naar beneden.

Op 24 en 25 september, gaan we online via Zoom een connectie maken. Leer leven vanuit je kern, je zielsmissie en kernwaarden. Op een hele pure, eerlijke, open en zuivere manier leer jij in connectie te staan met jezelf.

Nu voor de EARLY-BIRD prijs van 47,-

YES! De reis van 37 ½ centimeter
naar beneden gaat beginnen!

Huh? Wat? Wanneer? Hè?

Op zaterdag 24 en zondag 25 september gaan wij, Game Changer Tom Bracke en Bewustwordings Wizard Erik Verhagen samen het (te) gekke Online Event organiseren: een reis van 37 ½ centimeter naar beneden!

Wat houdt dit in mensen?

Deze tijd schreeuwt om radicale eerlijkheid. Over jouw groei als mens. Om naar binnen keren. Los van anderen, los van bezit, los van needyness. Vanuit je bewuste jij. Een reis van je hoofd naar je hart. De totale afstand van deze reis is – zo blijkt uit wetenschappelijk, representatief, betrouwbaar en valide onderzoek – wel geteld 37 ½ centimeter. En deze reis gaan we maken mét jou!

Want deze tijd vraagt om een nieuw type leiders en persoonlijk leiderschap. Zodat je vanuit je kern jouwzielsmissie en kernwaarden gaat leven. Puur. Eerlijk. Open. In zuiverheid. In connectie met jezelf.

En dat is niet altijd makkelijk of evident! Je zult hierbij je angsten mogen toelaten en ze diep in de ogen aankijken:

  • Waarom heb je een gebrek aan zelfliefde?
  • Waarom zit je nog in die verslavingen?
  • Waardoor komt jouw disbalans?
  • Waarom schiet je toch elke keer weer in die dualiteit?

Als jij de ballen hebt (en dat geldt ook voor jullie, dames!) om begeleiders toe te laten in je leven die met je meelopen op jouw pad, dan ga je vliegen!

Wat gaan we doen?

Tom en Erik nemen je op zaterdag 24 september en zondag 25 september tijdens twee inspirerende dagen mee op een prachtige reis. Een reis die begint bij je hoofd en – 37 ½ centimeter naar beneden – eindigt bij je hart 😉

Tijdens onze reis staan we stil bij een aantal thema’s die ervoor zorgen dat je juist nog niet vanuit je hart leeft. We kijken naar de zaken die nodig zijn om juist wél vanuit je hart te kunnen leven! Deze thema’s zijn:

  1. Waarom we nog teveel in ons hoofd zitten
  2. Die drang naar verslaving en hierin (geen) grenzen stellen
  3. Relaties in je leven (die met jezelf en met anderen)
  4. Jouw eigen (beperkte) zelfbeeld en “de waarheid” (en dat die niet echt bestaat?)
  5. Jouw zielsmissie: weten en voelen wie je bent en wat je hier komt doen!
  6. Om (vervolgens) moeiteloos te kunnen leven!

We bespreken bovengenoemde thema’s en delen hierin al onze ervaringen als een open boek met de groep. Dit doen we vanuit een grenzeloze open- en eerlijkheid om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zelf ook zo te gaan leven én hierbij concrete oefeningen en handvatten te geven hoe je dit bij en met jezelf aan kunt gaan. In een prachtige en veilige omgeving delen wij onze persoonlijke inzichten. Lessen die wij – als ervaringsdeskundigen op het gebied van leven vanuit je pure zelf – hebben opgedaan. In twee dagen delen we ALLES wat wij weten over onze reis van 37½ centimeter naar beneden, over zelfliefde en autonomie en waar wij mee hebben gedeald. (Niet meer met een drugsdealer welteverstaan!)

NB. Wij hebben ook onze eigen liefdesdealers klaar staan in break-out rooms, uiteraard incognito 😉).

Vanuit het team van Tom en Erik zijn begeleiders aanwezig waarmee je kunt spreken om geholpen te worden in speciale break out rooms om alles in goede banen te leiden. Mocht je nood hebben aan een goed gesprek of ondersteuning: we zijn er voor je. Kortom: het wordt een hele mooie, intense reis van 37 ½ centimeter! Een reis die je niet wilt missen. Want… en….. dus….. o ja…. HUMOR zal ons op onze reis bijstaan om alles ook gewoon weer héérlijk te relativeren!

HET 37eneenhalvecetimeterEVENT 1

Hoe gaan we dit event organiseren?

We hebben ervoor gekozen om dit event voor iedereen erg laagdrempelig en makkelijk betaalbaar te houden! Zodat je ons en onze werkwijze beter kunt leren kennen en jij in je eigen zone of genius kunt stappen in een voor jou veilige (thuis) omgeving.

Voor slechts € 47 inclusief BTW (Early bird) en € 77 standaard prijs koop je al jouw eigen online ticket en kun jij 2 volle dagen live aanwezig zijn bij onze zoom sessies! Jawel: twee volle dagen van energie, lessen én oefeningen die we met jou gaan doen om dichter bij je hart te komen!

Timothy en Tom (bekend van de TIMTOM Podcast) en Erik zullen via Zoom om 10:00 uur verschijnen. Vanaf daar zullen wij met jou gaan reizen! We beginnen bij het hoofd en zullen 2 dagen lang de reis van boven naar beneden gaan maken. In online sessies waarbij jij aanwezig kunt zijn zullen we vanuit onze ervaringen en met onze kennis jou meenemen in hoe die reis van je hoofd naar je hart werkt! We gaan ook echt aan de slag: na het behandelen van het onderwerp nodigen we je uit om zelf aan de slag te gaan, want de reis naar je hart maken begint bij jezelf. Jij mag de eerste stappen gaan zetten en wij helpen en ondersteunen jou hierin!

We hebben een aantal zeer ervaren begeleiders die jou ook net dat extra beetje hulp kunnen beiden als je het even niet zo makkelijk vindt gaan.

En, last but not least: we gaan heel veel lol en plezier maken met jou! Hierover gaan we nog niet teveel verklappen maar het heeft in ieder geval iets te maken met Hawaii rokjes…. 😉

Voel jij dit ook he-le-maal? Koop dan snel je ticket via onderstaande knop!

Aho en TOEDELOE!
Timothy, Tom en Erik