BLOG

Tijd en ruimte voor rust en bezinning

De winter wordt gezien als een rust – en bezinningsperiode van het jaar.
De aarde lijkt te slapen.
Uiterlijk is er rust.
Van binnen is er groei.
Nieuwe gebieden in jezelf die je mag onderzoeken.
Het is ook een tijd om vertrouwen op te bouwen.
Om te accepteren wat er is.

En ook om illusies los te laten. En daar zie ik mensen best mee worstelen. Want we hebben allemaal illusies. Die dus niet kloppen: hier heb je er een paar:

  • Ik ben niet zakelijk
  • Ik ben geen ondernemer
  • Online is niet echt, ik kan dan niet echt verbinden met de ander
  • Ik kan dit niet
  • Ik ben dit niet waard
  • Ik ben niet goed genoeg
  • Ik moet het allemaal alleen doen

En we kennen ze allemaal. Ook ik heb álle illusies die hier opgesomd zijn allemaal gehad. En nu heb ik deze illusies niet meer. Als het even moet, kan ik heel erg zakelijk zijn. Ik ben geen ondernemer en ik ben wél een ondernemer! Want ik heb m’n eigen bedrijf. En dat heb ik nu al vele jaren. Dus ja, dan ben je toch echt een ondernemer, al voel ik me zo niet altijd. En online: WOW wat maken wij met onze coaches elke week toch ongelofelijk mooie en diepe verbindingen met onze klanten! En die voelen dat uiteraard zelf ook 😉

En ik ben goed in wat ik doe. Heel goed zelfs. En dat heb ik leren omzetten naar een waarde die ik vind waard te zijn. En daarin bied ik mijn klanten on-ge-lo-fe-lijk veel waarde. En ik mag dat zeggen want ik voel het zo en ik ondervind gelukkig die ervaringen dagelijks van mijn tevreden klanten. En ik heb de afgelopen jaren gewerkt aan ons op zo fijn en mooie team van mensen die me helpen in mijn missie. Dus ik doe het niet meer alleen.

En ik wil je uitnodigen. Als jij voelt dat er van binnen groei is die er uit mag. Als jij vertrouwen voelt. Om verder te bouwen. Vanuit rust en ruimte. En dat je het ook niet meer alleen wil doen. Dan nodig ik je uit. Om samen met mij stappen te zetten. Zodat jij heel goed en met veel zelfvertrouwen 2021 in kan.

Hoe?  

1) Een persoonlijk intake gesprek met mij en ik ga met jou in een gesprek jouw situatie doorlopen, doorspreken en doorvoelen om te kijken wat jouw volgende stap mag zijn.

2) Het volgen van het gratis webinar dat ik twee keer per maand geef en waarin ik tips deel om te groeien met jouw praktijk.

3) Doe mee met mijn gratis Bewust & Impactvol Ondernemen Challenge van 18 tot en met 25 januari. Eén volle week LIVE COACHING door/met mij waarin ik 2x per dag in mijn besloten groep, waar iedereen zich gratis voor kan aanmelden, in de ochtend steeds uitleg geef over de 7 stappen die je te nemen hebt als je je jouw praktijk echt verder goed wil laten groeien dit jaar.

En dan: op naar de lente!

Be well,

Erk

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!