Tijd en ruimte voor rust en bezinning

De winter wordt gezien als een rust – en bezinningsperiode van het jaar.
De aarde lijkt te slapen.
Uiterlijk is er rust.
Van binnen is er groei.
Nieuwe gebieden in jezelf die je mag onderzoeken.
Het is ook een tijd om vertrouwen op te bouwen.
Om te accepteren wat er is.

En ook om illusies los te laten. En daar zie ik mensen best mee worstelen. Want we hebben allemaal illusies. Die dus niet kloppen: hier heb je er een paar:

  • Ik ben niet zakelijk
  • Ik ben geen ondernemer
  • Online is niet echt, ik kan dan niet echt verbinden met de ander
  • Ik kan dit niet
  • Ik ben dit niet waard
  • Ik ben niet goed genoeg
  • Ik moet het allemaal alleen doen

En we kennen ze allemaal. Ook ik heb álle illusies die hier opgesomd zijn allemaal gehad. En nu heb ik deze illusies niet meer. Als het even moet, kan ik heel erg zakelijk zijn. Ik ben geen ondernemer en ik ben wél een ondernemer! Want ik heb m’n eigen bedrijf. En dat heb ik nu al vele jaren. Dus ja, dan ben je toch echt een ondernemer, al voel ik me zo niet altijd. En online: WOW wat maken wij met onze coaches elke week toch ongelofelijk mooie en diepe verbindingen met onze klanten! En die voelen dat uiteraard zelf ook 😉

En ik ben goed in wat ik doe. Heel goed zelfs. En dat heb ik leren omzetten naar een waarde die ik vind waard te zijn. En daarin bied ik mijn klanten on-ge-lo-fe-lijk veel waarde. En ik mag dat zeggen want ik voel het zo en ik ondervind gelukkig die ervaringen dagelijks van mijn tevreden klanten. En ik heb de afgelopen jaren gewerkt aan ons op zo fijn en mooie team van mensen die me helpen in mijn missie. Dus ik doe het niet meer alleen.

En ik wil je uitnodigen. Als jij voelt dat er van binnen groei is die er uit mag. Als jij vertrouwen voelt. Om verder te bouwen. Vanuit rust en ruimte. En dat je het ook niet meer alleen wil doen. Dan nodig ik je uit. Om samen met mij stappen te zetten. Zodat jij heel goed en met veel zelfvertrouwen 2021 in kan.

Hoe?  

1) Een persoonlijk intake gesprek met mij en ik ga met jou in een gesprek jouw situatie doorlopen, doorspreken en doorvoelen om te kijken wat jouw volgende stap mag zijn.

2) Het volgen van het gratis webinar dat ik twee keer per maand geef en waarin ik tips deel om te groeien met jouw praktijk.

3) Doe mee met mijn gratis Bewust & Impactvol Ondernemen Challenge van 18 tot en met 25 januari. Eén volle week LIVE COACHING door/met mij waarin ik 2x per dag in mijn besloten groep, waar iedereen zich gratis voor kan aanmelden, in de ochtend steeds uitleg geef over de 7 stappen die je te nemen hebt als je je jouw praktijk echt verder goed wil laten groeien dit jaar.

En dan: op naar de lente!

Be well,

Erk

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.