This is not the real world!

Corona…..
Griep2.0? Een gemuteerd virus? Oorlog om 5G? Manipulatie vanuit China en wij, Westerlingen, laten ons lekker in de maling nemen? We hebben er vast allemaal een beeld van. Ik wil graag wat met je delen. En dan deze keer vanuit mijn rol als healer naar kijk. Wat ik vanuit deze rol met je wil delen is dit:

This is not the real world!

Kijk. Ik snap heus wel dat er nu heel erg gekeken wordt vanuit een bepaalde schaduwkant. Die herken ik ook wel. Wat ik je graag wil zeggen is dit (hoe lastig dit soms ook te voelen en/ of vatten is):

Zie “dit hele gebeuren” niet persoonlijk.

Mensen die “alles en iedereen de schuld geven”, mensen die “de economie” de schuld geven, “de Chinezen” of wie of wat dan ook: De mensen die deze situatie buiten zichzelf om plaatsen: zij worden als het ware uit de cirkel van het leven getrokken. Die mensen worden in een negatieve perceptie getrokken. Naar beneden. Nog verder uit contact gehaald met zichzelf en waar het eigenlijk echt om gaat in de wereld. Dus je mag, als je wilt, uit de schaduw stappen en er vanuit een hogere, meer helikopter view achtige manier naar kijken. Niet door hard te zijn. Nee, door je eigen hart te openen.

Ik zal weer even heel open en persoonlijk worden: ik heb de afgelopen jaren en jaren dag in dag uit gewerkt aan het neerzetten van mijn programma “manifesteren met je bewustwordingsprakrijk”. Een training- coachings- en verbindingsprogramma voor bewuste ondernemende mensen. Bewuste mensen die willen starten met het leven van hun echte zielsmissie en/of mensen die al een onderneming, een praktijk, hebben en hier echt grote stappen in willen zetten. Wij hebben op dit moment een team staan van ongeveer 20 mensen die uit Nederland, België, Canada, Amerika en Chili aan ons verbonden zijn. Niemand in dienst, allemaal ondernemende mensen die vanuit hun expertise 1 of meerdere dagen per week voor ons werken.

En ja, ook ik schoot even in de angst: SAKKERJU gaat alles waar we de afgelopen jaren zo hard aan gewerkt hebben nu de plomp in? Moet ik het straks allemaal weer alleen gaan doen? Nee dus. Ik zie mijn bedrijf als een boom (ik maak deze vergelijking met een boom vaker zal wel komen door mijn “roots” ) . En deze boom heeft door de jaren heen allemaal extra ringen gekregen. Ze is gegroeid. En wat doe je met een boom die gezond is, vol in groei is, en mooi fruit biedt voor de mensen? Hak je die om? Nee dus! Alleen oude, zieke of verdorde bomen: die halen het niet.

Dus wat me te doen staat? Leiderschap tonen. Mezelf nog meer laten zien. Van me laten horen. BRULLEN ALS EEN LEEUW (mijn krachtdier is een leeuw). Vanuit angst? Nee. Vanuit ego? Nee. Vanuit mijn attitude? Nee dus! Ik laat van me horen, want:

Ik ben in dienst van Great Spirit!

Of van God, de Engelen, het Universum, de Kosmos, Allah, Boeddha: kies je eigen woord(en). En jij mag precies dezelfde “keuze” maken: aan welke kant sta jij?? Sta je “aan de kant van de maatschappij?” en speel je dat “spelletje” mee en schiet je in de angst? Kan. Snap ik. Ook dat heeft een reden. Kies zelf. Alles is oprecht goed. IKZELF kies er voor om niet mee te doen aan die machtsstrijd. Dus daarom vraag ik aan alle lichtwerkers, teachers, healers, trainers, bewuste mensen die “iets” te doen hebben in “hulpverlening” (in de meest brede zin van het woord)

Ga staan! De wereld, Nederland, België, heeft jullie hartstikke hard nodig!!!!
Wij hebben lang gewacht op deze dag!! En: er zijn ZOVEEL MOGELIJKHEDEN om het tij te keren!

LET’S DO THAT!

En daarom ben ik hier gekomen: ik weet HOE we dit kunnen doen! Ik weet hoe jij op jouw authentieke eigen manier in verbinding met jezelf jouw zielsmissie kunt leven en dit ook nog eens kunt omzetten in een concrete praktijk waarin jij in ieder geval de komende maanden ONLINE gaat zien hoe jij verbinding kunt brengen als lichtwerker en hiervoor ook vanuit (financiële) rust kunt blijven leven in liefde met jezelf en de wereld.

Dus: wie doet er mee?
Je kunt op dit moment op een aantal manieren meedoen:

  1. Vraag het gratis e-book 7 Stappen Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk aan.
  2. Je kunt 5 stevige handvatten en pijlers leren van me om in deze tijd vanuit zelfvertrouwen te leven (5D)
  3. Je kunt een gratis intake gesprek inplannen met me om met me te praten over wat die mogelijkheden voor jou dan zijn.

 

Let’s go to work!!!!
Be well.
Namaste
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...