BLOG

This is not the real world!

Corona…..
Griep2.0? Een gemuteerd virus? Oorlog om 5G? Manipulatie vanuit China en wij, Westerlingen, laten ons lekker in de maling nemen? We hebben er vast allemaal een beeld van. Ik wil graag wat met je delen. En dan deze keer vanuit mijn rol als healer naar kijk. Wat ik vanuit deze rol met je wil delen is dit:

This is not the real world!

Kijk. Ik snap heus wel dat er nu heel erg gekeken wordt vanuit een bepaalde schaduwkant. Die herken ik ook wel. Wat ik je graag wil zeggen is dit (hoe lastig dit soms ook te voelen en/ of vatten is):

Zie “dit hele gebeuren” niet persoonlijk.

Mensen die “alles en iedereen de schuld geven”, mensen die “de economie” de schuld geven, “de Chinezen” of wie of wat dan ook: De mensen die deze situatie buiten zichzelf om plaatsen: zij worden als het ware uit de cirkel van het leven getrokken. Die mensen worden in een negatieve perceptie getrokken. Naar beneden. Nog verder uit contact gehaald met zichzelf en waar het eigenlijk echt om gaat in de wereld. Dus je mag, als je wilt, uit de schaduw stappen en er vanuit een hogere, meer helikopter view achtige manier naar kijken. Niet door hard te zijn. Nee, door je eigen hart te openen.

Ik zal weer even heel open en persoonlijk worden: ik heb de afgelopen jaren en jaren dag in dag uit gewerkt aan het neerzetten van mijn programma “manifesteren met je bewustwordingsprakrijk”. Een training- coachings- en verbindingsprogramma voor bewuste ondernemende mensen. Bewuste mensen die willen starten met het leven van hun echte zielsmissie en/of mensen die al een onderneming, een praktijk, hebben en hier echt grote stappen in willen zetten. Wij hebben op dit moment een team staan van ongeveer 20 mensen die uit Nederland, België, Canada, Amerika en Chili aan ons verbonden zijn. Niemand in dienst, allemaal ondernemende mensen die vanuit hun expertise 1 of meerdere dagen per week voor ons werken.

En ja, ook ik schoot even in de angst: SAKKERJU gaat alles waar we de afgelopen jaren zo hard aan gewerkt hebben nu de plomp in? Moet ik het straks allemaal weer alleen gaan doen? Nee dus. Ik zie mijn bedrijf als een boom (ik maak deze vergelijking met een boom vaker zal wel komen door mijn “roots” ) . En deze boom heeft door de jaren heen allemaal extra ringen gekregen. Ze is gegroeid. En wat doe je met een boom die gezond is, vol in groei is, en mooi fruit biedt voor de mensen? Hak je die om? Nee dus! Alleen oude, zieke of verdorde bomen: die halen het niet.

Dus wat me te doen staat? Leiderschap tonen. Mezelf nog meer laten zien. Van me laten horen. BRULLEN ALS EEN LEEUW (mijn krachtdier is een leeuw). Vanuit angst? Nee. Vanuit ego? Nee. Vanuit mijn attitude? Nee dus! Ik laat van me horen, want:

Ik ben in dienst van Great Spirit!

Of van God, de Engelen, het Universum, de Kosmos, Allah, Boeddha: kies je eigen woord(en). En jij mag precies dezelfde “keuze” maken: aan welke kant sta jij?? Sta je “aan de kant van de maatschappij?” en speel je dat “spelletje” mee en schiet je in de angst? Kan. Snap ik. Ook dat heeft een reden. Kies zelf. Alles is oprecht goed. IKZELF kies er voor om niet mee te doen aan die machtsstrijd. Dus daarom vraag ik aan alle lichtwerkers, teachers, healers, trainers, bewuste mensen die “iets” te doen hebben in “hulpverlening” (in de meest brede zin van het woord)

Ga staan! De wereld, Nederland, België, heeft jullie hartstikke hard nodig!!!!
Wij hebben lang gewacht op deze dag!! En: er zijn ZOVEEL MOGELIJKHEDEN om het tij te keren!

LET’S DO THAT!

En daarom ben ik hier gekomen: ik weet HOE we dit kunnen doen! Ik weet hoe jij op jouw authentieke eigen manier in verbinding met jezelf jouw zielsmissie kunt leven en dit ook nog eens kunt omzetten in een concrete praktijk waarin jij in ieder geval de komende maanden ONLINE gaat zien hoe jij verbinding kunt brengen als lichtwerker en hiervoor ook vanuit (financiële) rust kunt blijven leven in liefde met jezelf en de wereld.

Dus: wie doet er mee?
Je kunt op dit moment op een aantal manieren meedoen:

  1. Vraag het gratis e-book 7 Stappen Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk aan.
  2. Je kunt 5 stevige handvatten en pijlers leren van me om in deze tijd vanuit zelfvertrouwen te leven (5D)
  3. Je kunt een gratis intake gesprek inplannen met me om met me te praten over wat die mogelijkheden voor jou dan zijn.

 

Let’s go to work!!!!
Be well.
Namaste
Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!