ERIK VERHAGEN PRESENTEERT

Groeien in bewustwording

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend maar schrijf je hieronder in en we houden je heel graag op de hoogte!

Sinds 15 jaar is Erik als bewust ondernemer, trainer, spreker, coach en schrijver bezig met het inspireren van mensen om hen te laten leven vanuit je eigen autonomie.

Hij schreef hierover een aantal boeken, ontwikkelde diverse trainingen, organiseerde events en stond hierbij voor een divers publiek om mensen te vertellen over het vinden van je missie, het reizen van je hoofd naar je hart, het dicht bij je eigen gevoel blijven en hoe je als mens in deze spannende tijden dit ook concreet kunt leven. Nu is het tijd geworden om alle inzichten te gaan delen met een live publiek!

In een intieme setting wil Erik op deze avond mensen meenemen in de tijdsgeest waarin we terecht zijn gekomen. En wat dat met mensen doet. En hoe we hierin dicht bij onszelf kunnen blijven en hoe we hierin ook leiderschap kunnen tonen, voorbij alle rollen heen die we onszelf hebben “aangemeten” over de tijd heen.

Aangezien deze avond een eerste is in een hele serie die hij wil gaan neerzetten, is deze avond vooral bedoeld als try out om, samen in interactie met het publiek, een reis te gaan maken waardoor we allemaal een volgende stap kunnen zetten in het groeien naar meer bewustwording.

Heb je interesse om bij deze intieme avond aanwezig te zijn? Kaartjes zijn te koop voor slechts € 9,95 inclusief BTW.

Wanneer: Vrijdag 15 juli
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Annatheater, Floreffestraat 21a, 5705 AR Helmond