ERIK VERHAGEN PRESENTEERT Theater-college:

“De roep van de ziel”

Voel je ook hoe de tijd als nooit tevoren voorbij vliegt? Hoe je in de drukte van al je rollen en verantwoordelijkheden het echte plezier in het leven lijkt te missen? Ben je je bewust van dit gemis, maar weet je niet hoe je het tij kunt keren? Hoe je dit gevoel van vervulling kunt vasthouden, diep van binnen?

En besef je ook dat het leven zoveel meer kan zijn dan de zwaarte die de wereld soms met zich meebrengt? Verlang je naar een leven dat vanuit je hart en gevoel wordt geleefd? Dát is wat je voelt!

Vanuit mijn zielsmissie wil ik, Erik, je inspireren om volledig in VRIJHEID te leven. Los van opgelegde patronen, weg van systemen die ons niet langer dienen. Ik nodig je uit om voorbij je ego en beperkende gedachten te stappen en vanuit je diepste verlangens te leven!

Daarom nodig ik je uit voor een bijzondere theater avond, verspreid over verschillende locaties in Nederland en België: “De Roep van de Ziel”.

Laat je onderdompelen in een intieme en persoonlijke avond, waarin ik inzichten deel over de tijd waarin we leven. Ontvang praktische handvatten die je direct kunt toepassen in je eigen leven. Er is ruimte voor humor en af en toe gaan we de diepte in…

Ben jij er klaar voor om je horizon te verbreden?

Kom en ontdek het zelf!

Programma

De instroom begint om 19.30u en het start om 20.00 uur.

Vrijdag

20

september

Vestzaktheater in Enschede

Adres: Walstraat 35, 7511 GG Enschede

Vrijdag

4

oktober

Wilde Stilte, Schilde

Adres: Klein Waterstraat 85, Schilde, België

Vrijdag

15

november

Vestzaktheater in Enschede

Adres: Walstraat 35, 7511 GG Enschede

Vrijdag

10

november

Annatheater in Helmond

Adres: Floreffestraat 21a, 5705 AR Helmond

Vrijdag

24

november

Vestzaktheater in Enschede

Adres: Walstraat 35, 7511 GG Enschede