BLOG

The Great Passage

21 december: D Day!

Heb je het al meegekregen?

De wereld is aan het veranderen hahaha, ja DAT wisten we al he?

Daarom niet deze blog. Nee, er komt een nieuw hoofdstuk aan in deze verandering. In deze shift waarin we zitten. Op maandag 21 december a.s. komt “The Great passage” zoals mensen dit noemen. Een nieuwe poort gaat open. Een nieuwe energie wordt de wereld ingebracht. En dat is heel fijn en nodig.

Dit is een datum waarop heel veel mensen, bewust en/of onbewust hebben gewacht. En ik ben dus zó blij dat het (bijna) zo ver is! In mijn eigen groep ben ik (dan ook) de komende weken extra vaak aanwezig.

Met extra coach sessies om “mijn mensen” er goed doorheen te krijgen. En ik geef extra meditaties in mijn groep. Want het is nodig en belangrijk om nu SAMEN te gaan staan. SAMEN te gaan bewegen naar deze nieuwe wereld.

Een goede vriendin van me, Petra Brussen, doet dat ook. Op haar manier. Met een eigen facebook groep o.a.. Wil je je daarvoor aanmelden en er meer van weten? Dat doe je hier: Mary Magdalene’s Great Passage to 21.12.2020

En wil je meer samen met mij in mijn energie deze stappen zetten? Je kunt de komende weken nog aanhaken en met mij van gedachten wisselen als je zelf ook voelt dat je deze stappen wil gaan zetten.

Voel je dat ook? Schrijf je dan hier in voor een 1 op 1 gesprek met mij.

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!