The Great Passage

21 december: D Day!

Heb je het al meegekregen?

De wereld is aan het veranderen hahaha, ja DAT wisten we al he?

Daarom niet deze blog. Nee, er komt een nieuw hoofdstuk aan in deze verandering. In deze shift waarin we zitten. Op maandag 21 december a.s. komt “The Great passage” zoals mensen dit noemen. Een nieuwe poort gaat open. Een nieuwe energie wordt de wereld ingebracht. En dat is heel fijn en nodig.

Dit is een datum waarop heel veel mensen, bewust en/of onbewust hebben gewacht. En ik ben dus zó blij dat het (bijna) zo ver is! In mijn eigen groep ben ik (dan ook) de komende weken extra vaak aanwezig.

Met extra coach sessies om “mijn mensen” er goed doorheen te krijgen. En ik geef extra meditaties in mijn groep. Want het is nodig en belangrijk om nu SAMEN te gaan staan. SAMEN te gaan bewegen naar deze nieuwe wereld.

Een goede vriendin van me, Petra Brussen, doet dat ook. Op haar manier. Met een eigen facebook groep o.a.. Wil je je daarvoor aanmelden en er meer van weten? Dat doe je hier: Mary Magdalene’s Great Passage to 21.12.2020

En wil je meer samen met mij in mijn energie deze stappen zetten? Je kunt de komende weken nog aanhaken en met mij van gedachten wisselen als je zelf ook voelt dat je deze stappen wil gaan zetten.

Voel je dat ook? Schrijf je dan hier in voor een 1 op 1 gesprek met mij.

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.