Stilte…. Gaat vooraf aan…. Zinvolle en bewuste groei!

Het is zomer. Mijn vakantie was ineens daar. Deze periode is voor mij, en vele anderen, een periode van introspectie. Naar binnen keren. We zitten (volgens het medicijnwiel waar ik mee werk) in het Westen. Dat gaat over het herstellen van wonden. Het contact maken met het web van het leven.

En ik zag het niet aankomen: ik zag echt niet aankomen dat ik “zo diep” zou gaan deze zomer. We hebben de afgelopen jaren héél hard gewerkt aan “Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk”, ons vette jaarprogramma. We hebben VOL geïnvesteerd in betere klant vraag systemen, klant tevredenheid, de kwaliteit van de coaches, we zijn méér gaan coachen, we hebben uit het buitenland mensen gehaald die vanuit hun vakgebied (zoals Chinese geneeskunde) onze klanten verder zijn gaan helpen. We zijn gegroeid in Amerika, ga zo maar door.

En élke week, echt élke week ga ik naar binnen: hoe gaat het met mij? Hoe gaat het met mijn energie? En de coaches die ik dan zelf weer inschakel die met mij hierin meekijken, die helpen mij ook weer verder op de blinde vlekken om me in de juiste energie te houden.

Dus: OMG wat kwam ie hard binnen toen ik in Vezelay was. En later nog eens extra toen ik in de bergen van Oostenrijk liep: wat ben ik opgebrand! Mijn mannen energie van steeds (toch maar) doorgaan had zijn tol geëist.

En ik mezelf maar aanpraten: maar het werk dat je doet IS goed. Het werk dat je mag doen om andere mensen te helpen inspireren is wat JIJ te doen hebt. En het is zo HARD nodig dat jij andere mensen helpt om bewust te laten ondernemen. Want elke bewuste ondernemer die weer ándere klanten kan helpen: dát is mijn missie.

Maar goed… opgebrand: ja, dat was ik wel. Dat is ook een feit.

Dus: wat dan? Gelukkig wist ik het antwoord snel: in het vertrouwen blijven. De rust in. De stilte in. De vertraging in. Week in, week uit. Ik heb NIETS gedaan. Echt NIETS. Geen boek gelezen, geen blog gemaakt, geen mail beantwoord. Geen nieuwe dingen uitgedacht. Geen nieuwe concepten bedacht.

Nee: ik ging weer zelf terug naar wat ik steeds anderen vraag: waar wordt je blij van? Wat zijn je passies? Je talenten? En (in mijn geval): hoe kun je die passies en talenten laten overlappen met datgene waar de wereld behoefte aan heeft?

Dus ik kondig, bij deze, een koerswijziging aan: naast mijn jaarprogramma “Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk”, wat nu hélemaal staat, waar ik ENORM trots op ben en waarin ik als inspirator en bewaker van de energie van deze geweldige mensen mee mag blijven wandelen (Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk blijft dus gewoon op dezelfde manier bestaan), is het tijd dat ik BREDER en VERDER mag gaan. Want dat is waar mijn passie, drive en energie ligt voor de komende jaren.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten leven en ondernemen vanuit hun hoofd en hart.

Dat zijn dus niet alleen mannen en vrouwen met een bewustwordingspraktijk (zoals healers, teachers, therapeuten en spirituele trainers), maar ook mannen en vrouwen die bijvoorbeeld naast hun baan iets willen starten als coach. Of mensen die in de sales zitten en eigenlijk meer dit willen doen vanuit hun gevoel, hun hart. Of mensen die uit balans zijn (geraakt) en beter, slimmer en bewuster om willen gaan met hun time-management: alles wat maar te maken heeft met jouw leven als bewust mens en hoe je hier op allerlei manieren invulling aan kunt geven!

Wil je daar een keer over sparren, hoe dit voor jouw situatie zou kunnen passen. Plan dan een gesprek in met mij of één van mijn teamleden via onderstaande button.

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...