STA EENS EVEN STIL

Sta eens even stil

2019 is al bijna ten einde. Een tijd om even stil te staan en te reflecteren op het afgelopen jaar. Hoe kijk jij terug op 2019?

Was het een druk jaar? Rende je van hot naar her? Of was er ook tijd voor bewustwording?
Vaak ontstaat bewustwording nadat iemand iets heftigs meemaakt. Een burn-out of het ziek worden of overlijden van een dierbare. Deze zaken dwingen jouw lichaam en geest om stil te staan. Om naar binnen te treden.

Op dat moment besef je: waar ben ik nu eigenlijk mee bezig? Is wat ik doe wel belangrijk? Vervult het me wel écht met liefde, plezier en betekenis?

Misschien kom je erachter dat je veel te veel druk op jezelf hebt gelegd. Dat je je (zoals altijd) aan de verwachtingen van anderen hebt aangepast. Dat je niet zoveel tijd met je gezin hebt besteed als je eigenlijk zou willen of je niet genoeg rust hebt genomen om op adem te komen.

Heb je weleens overwogen om uit de ‘rat race’ te stappen en voor jezelf te beginnen? Dat stemmetje te volgen wat jou influistert dat het nú tijd is om in het nieuwe jaar helemaal voor jezelf te gaan en jouw dromen na te jagen?

Je bent niet de enige. Er komen in Nederland steeds meer ZZP’ers bij. Zij kiezen voor vrijheid, hebben hun eigen regie in handen en zijn verantwoordelijk voor hun eigen leven. Zij zetten hun gezin, hun sociale leven en hun vrijheid voorop. Zij zetten hun passies en talenten optimaal in om hun wereld een
stukje beter te maken.

Wil jij dit ook? Plan een kennismakingsgesprek in – ik ben benieuwd waar jouw hart gelukkig van wordt!

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...