STA EENS EVEN STIL

Sta eens even stil

2019 is al bijna ten einde. Een tijd om even stil te staan en te reflecteren op het afgelopen jaar. Hoe kijk jij terug op 2019?

Was het een druk jaar? Rende je van hot naar her? Of was er ook tijd voor bewustwording?
Vaak ontstaat bewustwording nadat iemand iets heftigs meemaakt. Een burn-out of het ziek worden of overlijden van een dierbare. Deze zaken dwingen jouw lichaam en geest om stil te staan. Om naar binnen te treden.

Op dat moment besef je: waar ben ik nu eigenlijk mee bezig? Is wat ik doe wel belangrijk? Vervult het me wel écht met liefde, plezier en betekenis?

Misschien kom je erachter dat je veel te veel druk op jezelf hebt gelegd. Dat je je (zoals altijd) aan de verwachtingen van anderen hebt aangepast. Dat je niet zoveel tijd met je gezin hebt besteed als je eigenlijk zou willen of je niet genoeg rust hebt genomen om op adem te komen.

Heb je weleens overwogen om uit de ‘rat race’ te stappen en voor jezelf te beginnen? Dat stemmetje te volgen wat jou influistert dat het nú tijd is om in het nieuwe jaar helemaal voor jezelf te gaan en jouw dromen na te jagen?

Je bent niet de enige. Er komen in Nederland steeds meer ZZP’ers bij. Zij kiezen voor vrijheid, hebben hun eigen regie in handen en zijn verantwoordelijk voor hun eigen leven. Zij zetten hun gezin, hun sociale leven en hun vrijheid voorop. Zij zetten hun passies en talenten optimaal in om hun wereld een
stukje beter te maken.

Wil jij dit ook? Plan een kennismakingsgesprek in – ik ben benieuwd waar jouw hart gelukkig van wordt!

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.