BLOG

STA EENS EVEN STIL

Sta eens even stil

2019 is al bijna ten einde. Een tijd om even stil te staan en te reflecteren op het afgelopen jaar. Hoe kijk jij terug op 2019?

Was het een druk jaar? Rende je van hot naar her? Of was er ook tijd voor bewustwording?
Vaak ontstaat bewustwording nadat iemand iets heftigs meemaakt. Een burn-out of het ziek worden of overlijden van een dierbare. Deze zaken dwingen jouw lichaam en geest om stil te staan. Om naar binnen te treden.

Op dat moment besef je: waar ben ik nu eigenlijk mee bezig? Is wat ik doe wel belangrijk? Vervult het me wel écht met liefde, plezier en betekenis?

Misschien kom je erachter dat je veel te veel druk op jezelf hebt gelegd. Dat je je (zoals altijd) aan de verwachtingen van anderen hebt aangepast. Dat je niet zoveel tijd met je gezin hebt besteed als je eigenlijk zou willen of je niet genoeg rust hebt genomen om op adem te komen.

Heb je weleens overwogen om uit de ‘rat race’ te stappen en voor jezelf te beginnen? Dat stemmetje te volgen wat jou influistert dat het nú tijd is om in het nieuwe jaar helemaal voor jezelf te gaan en jouw dromen na te jagen?

Je bent niet de enige. Er komen in Nederland steeds meer ZZP’ers bij. Zij kiezen voor vrijheid, hebben hun eigen regie in handen en zijn verantwoordelijk voor hun eigen leven. Zij zetten hun gezin, hun sociale leven en hun vrijheid voorop. Zij zetten hun passies en talenten optimaal in om hun wereld een
stukje beter te maken.

Wil jij dit ook? Plan een kennismakingsgesprek in – ik ben benieuwd waar jouw hart gelukkig van wordt!

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!