Betreed het Magische rijk van mythen en legendes en ervaar jouw volledige zelf in VRIJHEID!

6 maart 2024 tot en met 14 maart 2024

Ben je klaar om een betoverende reis te maken, die je voor altijd zal bijblijven?

Grijp deze kans om samen met ons, Robbie en Erik, op een onvergetelijk avontuur
te gaan in het magische Schotland!

Wij hebben allebei een enorme verbinding met elkaar én met Schotland. De wil om naar dit prachtige land te willen gaan moet diep in je zitten. Er is “iets” in je dat tegen je zegt: Schotland.. ja, daar mag je heen. En zo was het in maart 2023 dat wij samen naar het land van de magie trokken. En het ons (wederom) in vervoering bracht. Deze unieke ervaring van vrijheid, de natuur, de broederschap, de diepe gesprekken én de enorme bak LOL die we beleefden in combinatie met wat wij vanuit onze expertises te brengen hebben aan bezielde mensen, die open staan om te groeien naar meer vrijheid in dit land “van William Wallace”, heeft geleid tot deze onvergetelijke reis die we, mogelijk met jou, gaan maken!

Negen dagen vol Wonderen en Betovering

Tijdens deze magische reis, die start vanuit Amsterdam (Ijmuiden), zullen we reizen naar de prachtige landschappen van Schotland. We verkennen dit magische stuk van de aarde. We gaan wandelen in de adembenemende hooglanden, rijden langs mysterieuze kastelen, watervallen en schilderachtige meren tot charmante dorpjes en kerken. Hier zijn slechts een paar hoogtepunten die op je wachten:

9-daagse betoverende reis naar Schotland 1

Verken de Mystieke Hooglanden

Trek door de majestueuze Schotse hooglanden, waar oude legendes tot leven komen te midden van betoverende heuvels en kronkelende rivieren. We maken een aantal onvergetelijke wandelingen op krachtplek Shiehallion en Glencoe en wandelen verschillende dagen door de ongerepte wildernis van Schotland en komen zo dichter bij de natuur. Aanschouw de adembenemende zonsondergangen en sterrenhemel boven de Schotse heuvels!

9-daagse betoverende reis naar Schotland 2

Ervaar het Schotse landschap

We rijden langs eeuwenoude kastelen, zoals het sprookjesachtige Eilean Donan Castle naar Ilse of Skye. Dit betoverende eiland staat bekend om zijn adembenemende landschappen, biedt dramatische bergpieken, pittoreske kustlijnen, rustige meren en charmante dorpjes waar we zullen overnachten (Portree). Het is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers, met populaire bezienswaardigheden zoals de Old Man of Storr.

9-daagse betoverende reis naar Schotland 3

Ervaar Traditionele Schotse Muziek

Geniet van levendige ceilidh-dansen en traditionele Schotse muziek die je hart zal verheffen en, als je de behoefte voelt, laat dan je smaakpapillen verwennen met de beste Schotse whisky.

9-daagse betoverende reis naar Schotland 4

Breathwork - Diep ademen naar je ware kern

Ontdek je innerlijke zelf te midden van het betoverende Schotse landschap. Dagelijkse ademwerksessies in kleine groepen, geleid door onze expert Robbie, helpen je emotionele blokkades los te laten en dichter bij je kern te komen. De natuurlijke schoonheid van Schotland dient als inspiratie en ondersteuning voor je ademwerk, terwijl de rustige omgeving je helpt om na de sessies momenten van stilte en reflectie te omarmen. Laat stress los, vind innerlijke rust en versterk je levenskracht met elke ademhaling. Sluit je aan bij deze unieke reis voor persoonlijke groei en transformatie!

9-daagse betoverende reis naar Schotland 5

Maak Herinneringen die een leven lang meegaan: werken aan jezelf

Dit is niet zomaar een reis; het is een magische odyssee vol avontuur en ontdekking. Onze reis gaat over het thema VRIJHEID. Vrijheid van lichaam, geest, hoofd, hart en ziel! Je gaat samen met ons Schotland ervaren op een manier, die je nooit voor mogelijk had gehouden. Deze reis zal voor ALTIJD in je HART worden bewaard en zal je leven weer handreikingen en inzichten geven zoals Schotland dat ook voor ons heeft gedaan.

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan!

Wij willen je het ultieme vrijheidsgevoel laten ervaren. We reizen dan ook met een beperkt aantal mensen. Bezielde, ondernemende mensen die diepe waarde hechten aan het samen zijn met gelijkgestemde mensen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van ons selecte gezelschap op deze onvergetelijke reis. Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een reis vol verwondering, verbazing en betovering in het land van Schotland!

Kom met ons mee en laat je betoveren door de magie van Schotland. We kunnen niet wachten om deze ongelooflijke reis met jou te delen!

📅 Datum: 6 maart 2024 tot en met 14 maart 2024

📍 Vertrekpunt: Haven van Ijmuiden (Amsterdam). Per 4 deelnemers is één auto nodig. Bij het samenstellen van de groep zullen we vragen wie bereid is met eigen vervoer te gaan. De kosten van de overtocht van de boot met de auto wordt betaald, onderling verreken je met de inzittende per auto de brandstof kosten (deze zijn dus exclusief bij deze reis) 

Erik Verhagen

De (grove) route is als volgt: Ijmuiden (nachtboot) naar Newcastle upon Tyne, Schiehallion, Isle of Skye, Glencoe, Rosslyn Chapel Edinburgh, Newcastle upon Tyne, Ijmuiden. 9 dagen/ nachten.

Wat omvat deze reis?

Bootreis van Ijmuiden naar Newcastle op en neer, inclusief eigen hut met slaapplek, douche en WC (per 2 personen), exclusief eten op de boot (kun je zelf gerust meenemen)

✨ Dag 1 – 3: rijden naar Schotland, Shiehallion, Queens lake view, breathwork workshops, wandelingen Mount Shiehallion (ontbijt en diner inbegrepen, lunch zelf verzorgen: kun je beste meenemen vanuit Nederland, bijv in koelbox in auto)

✨ Dag 3-5: Rijden naar Ilse of Skye, old man of Storr, prachtige view points, overnachting in hotel in het pittoreske Portree. Ontbijt en diner inbegrepen, lunch zelf verzorgen (Portree kent een supermarkt waar je bijvoorbeeld je lunch kunt kopen of zelf ergens kunt lunchen in één van de vele tentjes aldaar).

✨ Dag 5-7: rijden naar Glencoe, wandelingen, breathwork, genieten van de prachtige view points, het loch en de natuur. We zullen hier een avondje ons onderdompelen in een echte Schotse bar 😉

✨ Dag 7-9: Bezoek aan o.a. Rosslyn Chapel (bekend van de film de Da Vinci Code) en staat bekend als krachtige plek waar de Mary Magdalene energie echt gevoeld kan worden (yup!) en terug met auto naar Newcastle upon Tyne, boottocht terug met eigen hut enz.

Deze reis is (dus) inclusief: boottocht, prachtige hotels, ontbijt, diner, verdiepende workshops, wandelingen, kosten auto overtocht. 

Voor eigen rekening zijn: drankjes, entree van de mystieke Rosslyn Chapel (circa €12 )  voor diegenen die dit willen, lunch (kun je voor meer dan 80% meenemen uit Nederland!), brandstof kosten (delen door aantal mede passagiers, schatting €80 p.p.)

Erik Verhagen
Erik Verhagen

In 1 keer

€ 3.497

excl. btw

In 2 keer

€ 1.775

excl. btw

Investering

Investeer in jezelf en maak de reis van persoonlijke groei en transformatie in het betoverende Schotland. Deze kans omringt je met gelijkgestemden en de majestueuze schoonheid van Schotland. De herinneringen en groei die je hier zult ervaren zijn onschatbaar en zullen een blijvende impact hebben op je leven. Dus, twijfel niet langer, investeer vandaag in deze unieke reis en creëer herinneringen die je voor altijd zult koesteren.