Parttime werken ik zet mezelf op 1

Of ik parttime werk? Nee! Ik zet mezelf op #1!

Afgelopen weekend waren we bij vrienden op de borrel. Super gezellige avond. Eén van de raakvlakken die we met deze vrienden hebben is dat ze ondernemend zijn. Hij heeft een eigen bedrijf. En zij werkt naast het moederschap 24 uur. En ze zijn samen heel creatief en weten van aanpakken enz. dus we hebben het altijd gezellig en er is altijd veel te vertellen over en weer 😉

Nu vroeg mijn vriend aan mij hoeveel uur ik per week gemiddeld werk. En hij stelde die vraag (kwam ik achter) omdat hij vond dat ik er relaxed en niet gestrest uitzag en dat rijmde eigenlijk niet met het feit dat we zo hard blijven groeien. Dat we elke maand weer vele mooie nieuwe klanten erbij krijgen en dat we een groot team hebben dat ook nog eens moet worden aangestuurd. En dan ook nog coachen. En webinars doen. Enzo. Het rijmde niet met zijn beeld van “succesvol ondernemen”.

En ik had er eigenlijk niet bij stil gestaan “hoeveel uren ik in de week werk”. Want dat is eigenlijk voor mij iets dat “oud” is. Want het gaat er wat mij betreft vooral om of je doet waar je blij van wordt en dat op een zinvolle manier doet met energie.

Dus ik ging ter plekke kijken wat ik wanneer zoal doe op een dag, zoals mensen dat “werkuren” kunnen noemen. Lang verhaal kort: ik “werk” eigenlijk (qua uren) “maar 24 uur per week”.

Dus dat deelde ik. En hij begon te glimlachen. “Dat kan toch eigenlijk niet?” met alles wat jullie met jullie bedrijf doen? Een groot team, elke maand 10 tallen nieuwe klanten erbij, boeken schrijven…?

“Wat doe jij die andere dagen dan?” vroeg hij. Ik zei: nou, ik heb een vaste ik-dag: dat ik zelf gecoacht wordt door mijn coach. Ik heb een vaste dag in de week dat ik naar Amsterdam rijd om daar flink naar mezelf te kijken. En ik ga met de middelste, Oscar, naar zwemles. En elke vrijdag ben ik vrij. Ga ik met de kinderen ’s middags naar mijn moeder. Beetje zorgen. En de andere tijd is er voor sport, creatie en…. mezelf opladen! Want dat is wel wat ik “moet doen” zei ik: opladen. Bijtanken.

Als ik dat niet doe, dan “crash” ik. Dus ja…. Dat dus!

Dus eigenlijk is mijn leven heel erg simpel. Nou, laat ik het anders zeggen: ik heb mijn leven simpel gemaakt: ik heb mijn missie. Ik heb mijn kernwaarden. En voel, denk en doe. That’s it. En ik blijf zo dicht bij mezelf en trouw aan mijn eigen plan. En dat “manage ik” gedurende die week!

Ik heb een paar jaar geleden hiervoor al eens een online training opgenomen. En ik vond dat het tijd werd om deze weer helemaal te herzien. Ik voelde de urgentie in de Corona-tijd, waarin mensen ECHT van zichzelf af dreigen te raken, te worden opgeslokt door “de maatschappij”, overdonderd worden door maatregelen die ons afschrikken in plaats van in verbinding te blijven met onszelf en het leven, dat het HOOGNODIG tijd werd om deze training helemaal te verversen, nieuwe energie op te zetten!

En dat is wat ik gedaan heb! Dus hierbij…. Rapapapapapaaaaa: mijn training FOCUS, Zet jezelf (weer) op #1 is er voor die mensen die zichzelf weer op nummer 1 willen zetten! Time management 2.0 kun je het ook noemen!

In deze online training, herpak je jezelf, kom je erachter wat voor jou belangrijk is en ga je stappen zetten om daar te komen! Niet meer de hele dag doen wat anderen van je verwachten. Nee, je gaat doen wat JIJ wilt, wat JIJ belangrijk vindt en waar JIJ blij van wordt. Meer weten?

Have Fun!! En maak er een LEUKE, MOOIE week van!

Be well,

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.