Over Erik 1
Over Erik 1

VERBINDER TUSSEN HOOFD EN HART

Vroeger al was ik een gevoelig jongetje. Ik kon en kan mensen goed aanvoelen en lezen. Toen mijn vader overleed toen ik 13 jaar was, werd mijn bewuste (Er)ik nog wat meer aangezet.

Over Erik 3

En hij is in veel jaren daartussen ook weer redelijk uit gezet. Ik koerste namelijk vooral op mijn warrior energie, mijn mannelijke energie. Ik was namelijk de enige “man” in huis. En mijn sterk ontwikkelde kant was toch ook wel doorzetten, durf en discipline. Gelukkig is de balans de laatste jaren weer terug aan het komen. Omdat ik ergens voelde dat ik niet echt gelukkig was. Geen echte rust in mijn donder had.

De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in meditatie, Reiki, intuïtie, healings, detoxes en vorige levens.

 

Ik ben thema’s van mezelf gaan aanpakken. Het heeft me de laatste jaren enorm veel inzichten gebracht! Daardoor kan ik nu goed intunen op mijn klanten. En dat is fijn want ik merk dat we in een transitiefase zitten waarin lichtwerkers veel meer in het licht gezet moeten worden en ik hierin mijn bijdrage mag en kan leveren. Ik heb dus gelukkig ook (nog steeds) die mannen energie, zakelijke kant: de man die inmiddels al jaren zelf onderneemt. Bedrijven traint, coacht en adviseert. Weet hoe ondernemers denken en doen. Ik breek héél graag een lans voor hen die spiritueel willen groeien doordat ik mijn intuïtieve en spirituele kant combineer met praktische, bewezen modellen. Mensen die me kennen op dit vlak zeggen dat ik de schakel tussen hoofd en hart ben. Heel veel spirituele ondernemers gebruiken hun hart. Prachtig! En daardoor verliezen ze soms hun hoofd en overzien ze als ondernemer niet welke strategische slimme stappen ze kunnen zetten.

Ik ben hierin strategisch, denk goed na over slimme marketing en verdienmodellen en bouw het geheel gestructureerd op.

Ik wil jou graag verder helpen en heb daarom de gratis mini-training Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk voor jou:

“Ik breek héél graag een lans voor hen die spiritueel willen groeien.”

“Ik breek héél graag een lans voor hen die spiritueel willen groeien.”

Over Erik 4

 

Dierdonklaan 47
5709MG Helmond

T. 040 - 24 05 655
E. support@erikverhagen.com

K.v.K. nummer: 68212577
IBAN NL13KNAB0723192774
BIC: KNABNL2H

 

Over Erik 5
Over Erik 6
Over Erik 7