Opgeven is geen optie

Hoe gaat het met jou? Vandaag is alweer mijn laatste dag van een fantastische zes weken durende vakantie. Yvonne en ik hebben met de kindjes heel wat gezien! Zo zijn we gaan rondtoeren door prachtige plekken in Europa – van o.a. Oostenrijk tot Corsica naar Spanje! Het was een ongelooflijke reis waarin we veel hebben gezien, gedaan en vooral veel inspiratie hebben opgedaan. Nu, met een hernieuwde energie en een frisse blik, ben ik klaar om weer aan de slag te gaan.

Maar terwijl ik mijn vakantie afrond, wil ik graag iets met je delen dat onlangs mijn gedachten heeft gekruist…

Het belang van doorzettingsvermogen

We kijken soms naar anderen en denken: “Wow, zij lijken het gewoon helemaal voor elkaar te hebben.” Maar hier is het geheim: niemands succes komt zonder inspanning. Achter dat ogenschijnlijk “overnight success” zit zwoegen, tranen en dagen waarop ze zich afvroegen waarom ze er ook alweer aan begonnen waren.

De uitdagingen van het ondernemerschap en waarom je begon

We hebben allemaal tijden gekend waarin de uitdagingen van het ondernemerschap zwaar wegen en het verleidelijk lijkt om op te geven. Maar luister, ik wil je herinneren aan de essentie van je reis en waarom je ooit begonnen bent.

Laatst sprak ik met een andere bewuste ondernemer, laten we haar voor het gemak even Petra noemen. Petra voelde zich net zoals jij je misschien nu voelt… Ze keek naar haar inspiratiebronnen en weet je wat ze zei? “Zij doen het echt fantastisch, terwijl mijn omzet maar blijft dalen…”

Ze vergat dat we allemaal ons eigen pad hebben, met ups en downs. Soms is het universum net een speeltuin die ons uitdaagt met: “Hoe graag wil je dit nou echt?”

De weg naar succes: Blijven gaan, ongeacht de tegenslagen

Stel je voor dat je in een groot doolhof staat. Nu komt de belangrijke vraag: ga je op de bank zitten met de gedachte van “ik stop ermee”? Of blijf je rondlopen net zolang totdat je de uitgang gevonden hebt?

Het draait niet altijd om links of rechts, soms gaat het gewoon om blijven (door)gaan.

Als iets vandaag niet lukt, betekent dat niet dat het morgen niet kan lukken. Zodra jij en de tijd rijp zijn, gebeurt het gewoon. Geef niet op, want opgeven is geen optie. Elk obstakel dat je overwint, brengt je dichter bij je bestemming.

Dus ik roep je op om die vlam in jou opnieuw aan te steken. Herinner jezelf eraan waarom je begonnen bent, waarom je passie voor je missie zo diep brandt.

Een uitnodiging voor jou: De Roep van de Ziel

En nu, iets waar ik zelf doorheen ga: mijn Roep van je Ziel theatershow. Avonden waarop soms maar 20-30 mensen aanwezig zijn. Sommigen zouden zich afvragen waarom ik dit blijf doen. Maar ik blijf gaan, ik blijf spelen. Niet alleen om beter te worden, maar ook omdat ik het geweldig vind én omdat het mijn missie is om zoveel mensen te mogen inspireren. Als het dan kleine groepjes betreft dan geeft het mij ook de gelegenheid om beter contact te leggen met iedereen die in de zaal zit. 😉

Want net zoals jij weet ik dat het niet altijd gaat om de massa, maar om de boodschap die we delen, de connecties die we maken en het plezier dat we hebben. En daarom pak ik na mijn heerlijke zomervakantie weer het spelen op. De komende tijd sta ik in diverse theaters en ik nodig jou graag uit om een avondje erbij te zijn. Op de volgende dagen speel ik mijn vernieuwde show “De Roep van de Ziel”:

  • vrijdag 8 september 2023 – Annatheater in Helmond
  • vrijdag 29 september 2023 – Huis & tuin optreden in Schilde
  • vrijdag 27 oktober 2023 – Vestzaktheater in Enschede
  • vrijdag 10 november 2023 – Annatheater in Helmond
  • vrijdag 24 november 2023 – Vestzaktheater in Enschede
  • vrijdag 8 december 2023 – TorenlaanTheater in Zeist

Kom je ook? Koop je kaartje hier.

En dan wil ik je dit nog meegeven: Samen zullen we blijven groeien, leren en evolueren. Je bent niet alleen in deze reis. Sta op, omarm je kracht en wees de gids van je eigen pad. 😉

AHO!

Groet,

Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...