BLOG

Ontdek je Zielsmissie – Een reis van groei en succes

Erik Verhagen - van chaos naar rust
Na het delen van het verhaal van Petra en hoe zij zich voelde toen ze zichzelf begon te vergelijken met anderen, wil ik graag enkele gedachten met je delen die kunnen dienen als gids op je eigen reis naar het vervullen van je zielsmissie.

Navigeer door vergelijkingen en twijfels op je pad 

Heb je ooit de golven van twijfel gevoeld? Momenten waarop je jezelf vergeleek met anderen en jezelf onbewust hebt veroordeeld? Petra voelde zich mislukt te midden van schijnbaar succesvolle ondernemers. Een gevoel dat we allemaal weleens hebben gekend, vooral in deze tijd van schijnbare perfectie op social media.

Echter, achter elke geplaatste post schuilt een verhaal dat niet altijd wordt verteld. Ik deel met jou het verhaal van een manifestatiecoach die, ondanks haar schijnbare enthousiasme op Instagram, een uitdagende lancering had met slechts vijf klanten. Dit moment had haar kunnen breken, maar ze koos ervoor om haar energie hoog te houden en haar dankbaarheid te richten op wat wél was bereikt.

Dit toont een waarheid die we vaak vergeten: de weg naar vervulling is gevuld met hobbels en obstakels.
Net als een zaadje dat in vruchtbare grond wordt geplant, heeft elke lancering en elke inspanning waarde. En hoewel je misschien niet meteen honderden klanten bereikt, ben je aan het zaaien voor de toekomst.

De waarde van zaaien: groei en obstakels

Je hebt altijd een keuze, een keuze om te kijken naar wat werkelijk belangrijk is. Het gaat niet alleen om succes op korte termijn, maar om de groei die je doormaakt op de weg naar het bereiken van je zielsmissie. Onthoud dat je tijdens dit proces de kans hebt om je gedachten en overtuigingen bewust te veranderen. Hierin ligt de ware kracht van je mindset en daarmee de creatie van je realiteit.

Wanneer je jezelf in een moment van zelftwijfel bevindt, keer dan je innerlijke dialoog om:

Van: “Waarom lukt het anderen wel en blijf ik achter zonder klanten?”

Naar: “Ik vier het succes van anderen en ik vertrouw erop dat mijn moment zal komen.”

Van: “Dit is een enorme mislukking…”

Naar: “Deze ervaring heeft me lessen gebracht die me sterker maken voor de toekomst. Ik omarm het proces en ben klaar voor de volgende stap.”

Begrijp dit alsjeblieft: het is volkomen normaal om momenten van twijfel en tegenslag te ervaren. Deze momenten vormen de bouwstenen van je groei en ze leiden je naar het ontvouwen van je zielsmissie. Sta jezelf toe om te leren, te groeien en te evolueren en weet dat je reis uniek is. Jouw tijd om te stralen zal zeker komen.

Groet,
Erik

P.S. Op de agenda staan de komende maanden activiteiten waarbij je jouw zielsmissie gaat (her)ontdekken. Meer weten?

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!