Ontdek je Zielsmissie – Een reis van groei en succes

Na het delen van het verhaal van Petra en hoe zij zich voelde toen ze zichzelf begon te vergelijken met anderen, wil ik graag enkele gedachten met je delen die kunnen dienen als gids op je eigen reis naar het vervullen van je zielsmissie.

Navigeer door vergelijkingen en twijfels op je pad 

Heb je ooit de golven van twijfel gevoeld? Momenten waarop je jezelf vergeleek met anderen en jezelf onbewust hebt veroordeeld? Petra voelde zich mislukt te midden van schijnbaar succesvolle ondernemers. Een gevoel dat we allemaal weleens hebben gekend, vooral in deze tijd van schijnbare perfectie op social media.

Echter, achter elke geplaatste post schuilt een verhaal dat niet altijd wordt verteld. Ik deel met jou het verhaal van een manifestatiecoach die, ondanks haar schijnbare enthousiasme op Instagram, een uitdagende lancering had met slechts vijf klanten. Dit moment had haar kunnen breken, maar ze koos ervoor om haar energie hoog te houden en haar dankbaarheid te richten op wat wél was bereikt.

Dit toont een waarheid die we vaak vergeten: de weg naar vervulling is gevuld met hobbels en obstakels.
Net als een zaadje dat in vruchtbare grond wordt geplant, heeft elke lancering en elke inspanning waarde. En hoewel je misschien niet meteen honderden klanten bereikt, ben je aan het zaaien voor de toekomst.

De waarde van zaaien: groei en obstakels

Je hebt altijd een keuze, een keuze om te kijken naar wat werkelijk belangrijk is. Het gaat niet alleen om succes op korte termijn, maar om de groei die je doormaakt op de weg naar het bereiken van je zielsmissie. Onthoud dat je tijdens dit proces de kans hebt om je gedachten en overtuigingen bewust te veranderen. Hierin ligt de ware kracht van je mindset en daarmee de creatie van je realiteit.

Wanneer je jezelf in een moment van zelftwijfel bevindt, keer dan je innerlijke dialoog om:

Van: “Waarom lukt het anderen wel en blijf ik achter zonder klanten?”

Naar: “Ik vier het succes van anderen en ik vertrouw erop dat mijn moment zal komen.”

Van: “Dit is een enorme mislukking…”

Naar: “Deze ervaring heeft me lessen gebracht die me sterker maken voor de toekomst. Ik omarm het proces en ben klaar voor de volgende stap.”

Begrijp dit alsjeblieft: het is volkomen normaal om momenten van twijfel en tegenslag te ervaren. Deze momenten vormen de bouwstenen van je groei en ze leiden je naar het ontvouwen van je zielsmissie. Sta jezelf toe om te leren, te groeien en te evolueren en weet dat je reis uniek is. Jouw tijd om te stralen zal zeker komen.

Groet,
Erik

P.S. Op de agenda staan de komende maanden activiteiten waarbij je jouw zielsmissie gaat (her)ontdekken. Meer weten?

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...