OH DENNENBOOM, OH DENNENBOOM…

OH DENNENBOOM, OH DENNENBOOM... 1

De Sint is het land uit en Kerstmis is in aantocht. Dus kocht ik onlangs met mijn zoontjes een mooie kerstboom. Na enkele uurtjes zwoegen met lampjes, kerstballen en zelfgemaakte frutsels van de  jongens, keken we met gepaste trots naar het eindresultaat. Eigenlijk best een werkje voor 4 weken plezier. De kerstboom heeft geen kluit en dús geen wortels waardoor hij langzaam afsterft. Een proces wat zich ieder jaar voor onze ogen afspeelt. Ik realiseerde mij des te meer hoe belangrijk wortels zijn. Zonder wortels geen groei. Mijn formule kent, net als een boom; wortels, een stam en takken. Ik ben overtuigd van het feit dat wortels de basis zijn die je richting geven. Het is bij ons als mens niet anders; als je geen oog hebt voor de wortels, raak je uit koers en “sterf je langzaam”.
Dus…als je met kerst ff wat tijd hebt: kijk dan eens naar jouw wortels via de gratis “introspectie” oefening op deze website.

Mijn kerst-missie voor volgend jaar is een kerstboom mét kluit, dan kan hij na de kerst in de tuin gewoon verder groeien 🙂

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...