OH DENNENBOOM, OH DENNENBOOM…

OH DENNENBOOM, OH DENNENBOOM... 1

De Sint is het land uit en Kerstmis is in aantocht. Dus kocht ik onlangs met mijn zoontjes een mooie kerstboom. Na enkele uurtjes zwoegen met lampjes, kerstballen en zelfgemaakte frutsels van de  jongens, keken we met gepaste trots naar het eindresultaat. Eigenlijk best een werkje voor 4 weken plezier. De kerstboom heeft geen kluit en dús geen wortels waardoor hij langzaam afsterft. Een proces wat zich ieder jaar voor onze ogen afspeelt. Ik realiseerde mij des te meer hoe belangrijk wortels zijn. Zonder wortels geen groei. Mijn formule kent, net als een boom; wortels, een stam en takken. Ik ben overtuigd van het feit dat wortels de basis zijn die je richting geven. Het is bij ons als mens niet anders; als je geen oog hebt voor de wortels, raak je uit koers en “sterf je langzaam”.
Dus…als je met kerst ff wat tijd hebt: kijk dan eens naar jouw wortels via de gratis “introspectie” oefening op deze website.

Mijn kerst-missie voor volgend jaar is een kerstboom mét kluit, dan kan hij na de kerst in de tuin gewoon verder groeien 🙂

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.