BLOG

OH DENNENBOOM, OH DENNENBOOM…

OH DENNENBOOM, OH DENNENBOOM... 1

De Sint is het land uit en Kerstmis is in aantocht. Dus kocht ik onlangs met mijn zoontjes een mooie kerstboom. Na enkele uurtjes zwoegen met lampjes, kerstballen en zelfgemaakte frutsels van de  jongens, keken we met gepaste trots naar het eindresultaat. Eigenlijk best een werkje voor 4 weken plezier. De kerstboom heeft geen kluit en dús geen wortels waardoor hij langzaam afsterft. Een proces wat zich ieder jaar voor onze ogen afspeelt. Ik realiseerde mij des te meer hoe belangrijk wortels zijn. Zonder wortels geen groei. Mijn formule kent, net als een boom; wortels, een stam en takken. Ik ben overtuigd van het feit dat wortels de basis zijn die je richting geven. Het is bij ons als mens niet anders; als je geen oog hebt voor de wortels, raak je uit koers en “sterf je langzaam”.
Dus…als je met kerst ff wat tijd hebt: kijk dan eens naar jouw wortels via de gratis “introspectie” oefening op deze website.

Mijn kerst-missie voor volgend jaar is een kerstboom mét kluit, dan kan hij na de kerst in de tuin gewoon verder groeien 🙂

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!