Nu mogen we écht

Ik hoor het meerdere mensen zeggen (en ikzelf zeg het ook hoor 😉): WE MOGEN NU WEER ECHT!

De scholen zijn weer helemaal open, de horecadeuren zijn voorzichtig open gegaan, de buiten-sporten-groepjes gaan weer beginnen (ik zit zelf in zo’n bootcamp-groepje dus deze week gaan de volgevreten bunker-kilo’s er weer aan 😉): het is zo ver!

En de mensen die ik spreek zeggen dan vaak: “nu ga ik de dingen die ik gepland had ook écht doen!” Wat dat dan ook is. Een goed voornemen, een plan, een wens, een droom.

En ik moest denken aan een jaar of 10 geleden. Toen was er (ook) een economische crisis. De bouwfraude zorgde voor veel onrust en onzekerheid. In die periode dacht ik na een tijdje van “hobbymatig” mensen helpen met advies, training en coaching: “Ja! Nu ga ik écht voor mezelf beginnen”

En ik deed het. En kijk eens wat het me gebracht heeft! Vrijheid. Balans. Vreugde. Joy. En ik mag honderden mensen ondersteunen, coachen, begeleiden mét mijn mooie team! Ik ben “die crisis” goed doorgekomen. Sterker nog: ik ben lekker gaan groeien omdat ik mijn missie had gevonden. En het is nooit meer “slecht” geweest. Ook niet “sinds Corona haar intrede deed in maart”. In tegendeel!

Wat ik zo fascinerend vind, is dat er toen, én nu, mensen zijn die dus zeggen: “ja, NU ga ik het doen!” het is tijd. Het is tijd om mijn passie te gaan leven. Ik heb het mezelf beloofd. En dat ze, nu het “dus echt kan en mag”, dat NIET doen! Tóch niet doen! Want er is (ineens) tóch weer een reden, of vaak heel veel redenen, om het tóch niet te doen. Zo fascinerend hoe het brein dan werkt!

Ik ken een paar mensen die dat 10 jaar geleden namelijk toen ook al zeiden. Vorige week nog: “ik hoef nu nog maar 15 jaar en dan kan ik met pensioen”. 

Ik denk dan vooral: ach. Zonde man! Zonde van je leven! Op de halve piloot. Op halve kracht. Wat heb je te verliezen? Geld? Is het dat? Ik verlies liever geld dan mijn leven. Echt waar. Ik heb liever een moment waarop ik kan zeggen: “ik heb het wél geprobeerd en het is me niet gelukt” dan zeggen: had ik maar…

Wie van de twee ben jij? De dromer of de dromer die durft en doet?  

Want weet je wat het mooie is? Als je je dromen wél gaat leven, tegen Het Universum, God, Great Spirit zegt: “yes, I am ready, ook al weet ik heel veel niet”, dat je dan zó goed wordt geholpen dat je én die droom kunt leven én een prachtig leven kunt leiden (en daar DUS ook GELD mee kunt verdienen: zoveel als je maar nodig hebt. En meer!). Ik zie het elke dag in mijn groep weer terug!

Dream it. Wish it. Do it!

Ben je er klaar voor om het te gaan doen? Heb je nog even dat laatste zetje nodig?

Plan een gratis afspraak in met mij of iemand uit mijn team en we gaan samen JOUW DROOM realiseren. 

It’s never too late. Sterker nog: NOW is THE TIME!

Be well,

Tot snel 😉

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.