NIEUWE HUISSTIJL

Samen met Cisca Mikx ontwikkelden wij een nieuwe huisstijl voor erikverhagen.com. Hieronder vind je een blog over het traject dat we doorlopen hebben, geschreven door Cisca Mikx.

“Ik heb gevoeld dat ik bij jou moet zijn”, zei hij door de telefoon en vervolgde met “hoi, ik ben Erik!”. We raakten in gesprek over spiritualiteit, ondernemerschap en natuurlijk wie ben je écht en hoe laat je dat zien. Het moet anders kunnen, denk ik vaak als ik websites en brandings zie van gepassioneerde, groeiende ondernemers. Meestal is het een standaard format. Ik mis vaak hun persoonlijkheid en authenticiteit erin. En wie is er nu standaard…?

Ik had net een soulbranding afgerond, die Erik erg aansprak. “Zo een wil ik ook”, zei hij door de telefoon, “maar dan anders 😉 Eentje die echt helemaal slaat op mij, op wie ik ben, wat ik te doen heb”. Zijn enthousiasme kwam door de telefoon.

Voordat ik mijn klanten ontmoet voer ik een gesprek met hen op zielsniveau, zodat ik weet dat ik het niet ‘bedenk’.  Zonder tussenkomst onze mind en blokkades . Tijdens deze afstemming kon ik Erik’s energie goed voelen. Levenslustig, humorvol, snel,  enthousiast, open, oprecht en ook expressief, spiritueel en speels. Ik zie tijdens een gesprek op zielsniveau iemands volle potentie en zijn missie. The BIG picture!

Het is prachtig om bij Erik te zien dat hij een geboren verbinder is. Mensen die ieder een eigen kleur hebben en hun unieke zelf ZIJN, begeleidt hij op hun pad. Hij verandert niet je kleur maar erkent die juist. Om met jou vanuit daar naar de volgende fase te wandelen. Ik noem het ‘wandelen’ omdat ik zie vanzelfsprekend dit voor Erik is. Moeiteloos en makkelijk gaat hem dit af, het is zijn gave. Zijn unieke kracht.

Zijn logo bestaat daarom ook uit duidelijke heldere kleuren, vlakken en lijnen. Elke kleur heeft zijn eigen waarde en (symbolische) betekenis. Elke kleur staat in verbinding met het hart, dat centraal staat. En als dat hart open gaat; als het groene puntje naar beneden klapt, staan we in verbinding met ons hogere bewust zijn, de witte driehoek. Hieronder leg ik kort de betekenis van Erik’s zielskleuren uit:

Geel: vertegenwoordigt zijn levenslust, energieke vrolijke karakter. Geel is de kleur van de derde chakra, de zonnevlecht die staat voor speelsheid en levensvreugde. Zorgt dat de zon straalt in je hart!

Groen: is een helende kleur die groei vertegenwoordigt.

Rood: is de kleur van passie, vuur en het ondernemerschap. De kleur van daadkracht en echte stappen zetten. Niet alleen erover kletsen maar vooral ook gaan doen.

(Licht) Blauw: staat voor communicatie en contact. Het is een heldere kleur die expressie geeft aan Erik’s visie en missie.  

Wit: staat voor het spirituele centrum dat we allemaal in ons hebben. Erik nodigt je uit hiermee in contact te komen en te staan. Het staat symbool voor het alziend oog.

Deze kleuren vertellen net zoveel over Erik, als over zijn missie, als over zijn klanten. Alles staat met elkaar in verbinding.  Daarentegen is Erik ook praktisch. Geen poespas of onnodige toeters of bellen. Erik schrijft ook letterlijk in een bericht aan mij: “ik ben van de visie, ik zie de grote lijnen, iemands grootsheid en met kleine futiliteiten heb ik niks”. Dit heb ik door getrokken in zijn branding:  een spel tussen lijn- en vlakverdeling. Geen opsmuk of extra versiersels die nergens toe dienen.

Het is een bijzondere reis die we samen hebben gemaakt. Een reis die inzichten, groei en verdieping bracht.  Het is een avontuur om alle informatie en momenten om te zetten in (foto)beelden, een logo en uiteindelijk in zijn persoonlijke branding. Die uitstraalt wie hij is  van binnenuit en wat hij de wereld heeft te bieden. Een branding waarin Erik’s energie voelbaar is, zoals ik hem voelde voor de eerste keer toen ik Erik aan de telefoon had….

Met speciale dank aan Yvonne Verhagen en Inge Zonneveld!

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.