BLOG

NIEUWE HUISSTIJL

Samen met Cisca Mikx ontwikkelden wij een nieuwe huisstijl voor erikverhagen.com. Hieronder vind je een blog over het traject dat we doorlopen hebben, geschreven door Cisca Mikx.

“Ik heb gevoeld dat ik bij jou moet zijn”, zei hij door de telefoon en vervolgde met “hoi, ik ben Erik!”. We raakten in gesprek over spiritualiteit, ondernemerschap en natuurlijk wie ben je écht en hoe laat je dat zien. Het moet anders kunnen, denk ik vaak als ik websites en brandings zie van gepassioneerde, groeiende ondernemers. Meestal is het een standaard format. Ik mis vaak hun persoonlijkheid en authenticiteit erin. En wie is er nu standaard…?

Ik had net een soulbranding afgerond, die Erik erg aansprak. “Zo een wil ik ook”, zei hij door de telefoon, “maar dan anders 😉 Eentje die echt helemaal slaat op mij, op wie ik ben, wat ik te doen heb”. Zijn enthousiasme kwam door de telefoon.

Voordat ik mijn klanten ontmoet voer ik een gesprek met hen op zielsniveau, zodat ik weet dat ik het niet ‘bedenk’.  Zonder tussenkomst onze mind en blokkades . Tijdens deze afstemming kon ik Erik’s energie goed voelen. Levenslustig, humorvol, snel,  enthousiast, open, oprecht en ook expressief, spiritueel en speels. Ik zie tijdens een gesprek op zielsniveau iemands volle potentie en zijn missie. The BIG picture!

Het is prachtig om bij Erik te zien dat hij een geboren verbinder is. Mensen die ieder een eigen kleur hebben en hun unieke zelf ZIJN, begeleidt hij op hun pad. Hij verandert niet je kleur maar erkent die juist. Om met jou vanuit daar naar de volgende fase te wandelen. Ik noem het ‘wandelen’ omdat ik zie vanzelfsprekend dit voor Erik is. Moeiteloos en makkelijk gaat hem dit af, het is zijn gave. Zijn unieke kracht.

Zijn logo bestaat daarom ook uit duidelijke heldere kleuren, vlakken en lijnen. Elke kleur heeft zijn eigen waarde en (symbolische) betekenis. Elke kleur staat in verbinding met het hart, dat centraal staat. En als dat hart open gaat; als het groene puntje naar beneden klapt, staan we in verbinding met ons hogere bewust zijn, de witte driehoek. Hieronder leg ik kort de betekenis van Erik’s zielskleuren uit:

Geel: vertegenwoordigt zijn levenslust, energieke vrolijke karakter. Geel is de kleur van de derde chakra, de zonnevlecht die staat voor speelsheid en levensvreugde. Zorgt dat de zon straalt in je hart!

Groen: is een helende kleur die groei vertegenwoordigt.

Rood: is de kleur van passie, vuur en het ondernemerschap. De kleur van daadkracht en echte stappen zetten. Niet alleen erover kletsen maar vooral ook gaan doen.

(Licht) Blauw: staat voor communicatie en contact. Het is een heldere kleur die expressie geeft aan Erik’s visie en missie.  

Wit: staat voor het spirituele centrum dat we allemaal in ons hebben. Erik nodigt je uit hiermee in contact te komen en te staan. Het staat symbool voor het alziend oog.

Deze kleuren vertellen net zoveel over Erik, als over zijn missie, als over zijn klanten. Alles staat met elkaar in verbinding.  Daarentegen is Erik ook praktisch. Geen poespas of onnodige toeters of bellen. Erik schrijft ook letterlijk in een bericht aan mij: “ik ben van de visie, ik zie de grote lijnen, iemands grootsheid en met kleine futiliteiten heb ik niks”. Dit heb ik door getrokken in zijn branding:  een spel tussen lijn- en vlakverdeling. Geen opsmuk of extra versiersels die nergens toe dienen.

Het is een bijzondere reis die we samen hebben gemaakt. Een reis die inzichten, groei en verdieping bracht.  Het is een avontuur om alle informatie en momenten om te zetten in (foto)beelden, een logo en uiteindelijk in zijn persoonlijke branding. Die uitstraalt wie hij is  van binnenuit en wat hij de wereld heeft te bieden. Een branding waarin Erik’s energie voelbaar is, zoals ik hem voelde voor de eerste keer toen ik Erik aan de telefoon had….

Met speciale dank aan Yvonne Verhagen en Inge Zonneveld!

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!