Mini-Training “Maak een reis van je hart naar je ziel”

Wil je een diepere verbinding met jezelf ervaren en je leven naar een hoger niveau tillen? Dan is deze mini-training precies wat je nodig hebt. Ik neem je mee op een reis naar de kern van wie je bent. Of je nu al veel hebt geïnvesteerd in zelfontwikkeling of je nog steeds zoekende bent, ik geef je praktische inzichten en tools om je emotionele intelligentie te versterken, je spirituele missie te ontdekken en een diepe verbinding met jezelf te ontwikkelen.

Klaar voor de volgende stap?

Ik kijk graag samen met jou hoe jij stappen kunt maken op jouw pad. Plan je afspraak in met mij voor een gratis persoonlijk zielsgesprek.

Dit gesprek is telefonisch en duurt ongeveer 45 minuten.

Geen geschikt moment beschikbaar op dit moment? Neem dan contact op met support@erikverhagen.com

 

Mini-Training - Een Reis naar je Hart en Ziel 1

Beeld je eens in…

✨  Je hebt de sleutels gekregen om uit vastgelopen patronen te breken en vol vertrouwen terug te keren naar je kracht. Je komt (weer) in actiemodus en durft jezelf te laten zien!

✨ Jouw intuïtie vormt een duidelijke gids in je dagelijkse beslissingen en keuzes, waardoor je met meer zekerheid en richting navigeert.

✨  De blokkades die eerder je vooruitgang belemmerden, hebben plaatsgemaakt voor een gevoel van bevrijding. Je hebt geleerd hoe je deze obstakels kunt overwinnen en hebt een nieuw gevoel van empowerment ontdekt. Je durft je ware zelf te omarmen en voelt die diepe verbinding met wie je werkelijk bent.

✨  Je hebt je afgestemd op het doel van je ziel en voelt een innerlijke harmonie terwijl je jouw levenspad bewandelt. Je hebt een stevige basis gecreëerd, geworteld in je connectie met je hogere zelf en de bron van wijsheid en kracht. Deze basis geeft je de veerkracht en stabiliteit om met de uitdagingen van het leven om te gaan.

✨  Met de aangereikte vaardigheden en inzichten ben je nu uitgerust voor de rest van je levensreis. Je hebt de tools die je nodig hebt om je dromen te verwezenlijken en concrete stappen te zetten richting je doelen. Je ziet je dromen geleidelijk werkelijkheid worden, terwijl je bewust en doelgericht je weg vervolgt.

Erik Verhagen

Na deze 3-daagse heb jij…

een diepere verbinding met jezelf gevonden, je intuïtie versterkt, blokkades overwonnen en bent in lijn gekomen met je ware potentieel. Je leeft met doel en passie, en je hebt de kracht om je leven te leiden zoals jij dat wilt.

Ben jij klaar voor deze innerlijke transformatie?

De Roep naar je Ziel
ga op reis naar jouw diepste kern

24, 25 en 26 mei 2024 in het Figi Theater in Zeist

Tijdens dit evenement zul je in verbinding treden met je ziel en je zielsmissie ontdekken! Je gaat de diepe band met jouw ziel verkennen, de roep van je ziel begrijpen en de reden achter jouw aanwezigheid op aarde achterhalen. We beperken ons niet alleen tot het leggen van deze connectie; we zullen ook woorden en energie eraan geven, zodat jij concreet jouw zielsmissie kunt vinden. Dit gaat over wie jij werkelijk bent en waar je voor staat!

 ✨  3-daags event van vrijdag 10.00 uur t/m zondag 18:00 uur

✨ Figi Theater in Zeist (Het Rond 2, 3701 HS Zeist)

✨  3 dagen lang is alles compleet verzorgd. Koffie, thee en water is aanwezig, we hebben een gezonde vega lunch en ronden de middagen af met een gezonde borrel met hap 😉

EARLY BIRD
€ 888,- incl. btw

(voor de eerste 50 tickets)

REGULIER
€ 1111,- incl. btw