Mijn grootste blinde vlek

Zal ik je mijn grootste blinde vlek met je delen? Nou, niet mijn grootste want die zie ik zelf nog niet hahaha. Laat ik het anders formuleren: zal ik met je delen wat voor mij 1000% EVIDENT en VANZELFSPREKEND is en voor heel veel andere mensen blijkbaar nog ongegrond terrein? 

Nou: komt ie:

“het in de hand nemen van een coach in wie je investeert, is een investering die zich driedubbel dwars terug betaalt op alle onderdelen waar je ook maar aan kunt denken!”

Al meer dan 10 jaar investeer ik wekelijks, maandelijks, in een, maar eigenlijk meerdere, coach(es). Ik heb op dit moment ook weer meerdere coaches. Een coach die me begeleidt op mijn persoonlijke en spirituele pad, een personal trainer voor mijn lichamelijke stuk, een ondernemerscoach die me laat zien hoe ik met mijn team kan groeien, een Amerikaanse coach die me leert hoe ik mijn Amerikaanse klanten beter kan leren begrijpen en een goede vriendin van me die me coacht op mijn eetpatronen en voeding. 

Voor mij is dat heel normaal. Evident. Want ik weet hoe ik gegroeid ben op al deze vlakken de afgelopen jaren. Lichamelijk, geestelijk, spiritueel, zakelijk: ik ben een totaal ander mensen geworden. In positieve zin (denk ik hahaha 😉 )

En misschien (of heel vaak) verwacht je van die coach dat hij/ zij je op een specifiek onderdeel iets gaat brengen en blijkt in de praktijk dat die groei zich uit op andere stukken: dat is juist mooi! De conclusie is altijd: investeren in jezelf is het allermooiste en meest zinvolle dat je kunt doen!

Als ik mag kiezen tussen een mooie auto rijden of persoonlijk groeien dan kies ik voor het laatste. En de grap is vaak dan ook: juist omdát je in jezelf investeert, groei je als mens, als ondernemer enz. en kun je (ietsje later) die auto óók kopen. Het mes snijdt dus aan twee kanten 😉 

Wil jij ook je eigen coach? Of beter nog: een heel team van coaches die jou twee keer per week verder brengen op je pad op het gebied van én persoonlijke én spirituele én zakelijke groei? Dus wil jij bijvoorbeeld ook een coach die je ondersteunt op het gebied van financiën? En marketing? Dus én.. én.. én?

Plan dan hier een afspraak in en ik gun je nu alvast het aller aller mooiste jaar ooit!

Tot snel!?

Be well,

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.