Mijn grootste blinde vlek

Zal ik je mijn grootste blinde vlek met je delen? Nou, niet mijn grootste want die zie ik zelf nog niet hahaha. Laat ik het anders formuleren: zal ik met je delen wat voor mij 1000% EVIDENT en VANZELFSPREKEND is en voor heel veel andere mensen blijkbaar nog ongegrond terrein? 

Nou: komt ie:

“het in de hand nemen van een coach in wie je investeert, is een investering die zich driedubbel dwars terug betaalt op alle onderdelen waar je ook maar aan kunt denken!”

Al meer dan 10 jaar investeer ik wekelijks, maandelijks, in een, maar eigenlijk meerdere, coach(es). Ik heb op dit moment ook weer meerdere coaches. Een coach die me begeleidt op mijn persoonlijke en spirituele pad, een personal trainer voor mijn lichamelijke stuk, een ondernemerscoach die me laat zien hoe ik met mijn team kan groeien, een Amerikaanse coach die me leert hoe ik mijn Amerikaanse klanten beter kan leren begrijpen en een goede vriendin van me die me coacht op mijn eetpatronen en voeding. 

Voor mij is dat heel normaal. Evident. Want ik weet hoe ik gegroeid ben op al deze vlakken de afgelopen jaren. Lichamelijk, geestelijk, spiritueel, zakelijk: ik ben een totaal ander mensen geworden. In positieve zin (denk ik hahaha 😉 )

En misschien (of heel vaak) verwacht je van die coach dat hij/ zij je op een specifiek onderdeel iets gaat brengen en blijkt in de praktijk dat die groei zich uit op andere stukken: dat is juist mooi! De conclusie is altijd: investeren in jezelf is het allermooiste en meest zinvolle dat je kunt doen!

Als ik mag kiezen tussen een mooie auto rijden of persoonlijk groeien dan kies ik voor het laatste. En de grap is vaak dan ook: juist omdát je in jezelf investeert, groei je als mens, als ondernemer enz. en kun je (ietsje later) die auto óók kopen. Het mes snijdt dus aan twee kanten 😉 

Wil jij ook je eigen coach? Of beter nog: een heel team van coaches die jou twee keer per week verder brengen op je pad op het gebied van én persoonlijke én spirituele én zakelijke groei? Dus wil jij bijvoorbeeld ook een coach die je ondersteunt op het gebied van financiën? En marketing? Dus én.. én.. én?

Plan dan hier een afspraak in en ik gun je nu alvast het aller aller mooiste jaar ooit!

Tot snel!?

Be well,

Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...