Mijn aanbevelingen

De hulpmiddelen die ik voor mijn onderneming gebruik.

Mijn aanbevelingen 1

In onze training “Manifesteren met je bewustwordingspraktijk” doorlopen we 7 stappen om zo groei in jouw praktijk te verwezenlijken. Koop nu de poster ter ondersteuning van het trainingsprogramma, al kan je deze gebruiken als je de training niet volgt!
Poster

Mijn aanbevelingen 2

Weet je dat je dingen kunt realiseren die je voor onmogelijk houdt? Door je hersenen te trainen kun je ongelofelijke resultaten bereiken. Op alle terreinen van je leven. Door de 7 stappen die in dit boek behandeld worden toe te passen, zul je merken dat je enorm gaat groeien. Dat je jezelf ontwikkelt en de resultaten behaalt die jij wilt.

Mijn aanbevelingen 3

Één van de populairste WordPress thema’s op de markt – Divi is een drag & drop builder waarin je snel en makkelijk jouw website kunt bouwen!

Mijn aanbevelingen 4

Bouw eenvoudig prachtige cursussen, maak lidmaatschappen en host al je digitale producten met LearnDash.
Learndash

Mijn aanbevelingen 5

De marketingtool die je moet hebben! Verstuur e-mails naar je mailinglijst, bouw funnels en automatiseer dit proces op een makkelijke manier!

Mijn aanbevelingen 6

Liever Active Campaign met dezelfde functies maar dan in het Nederlands? Meld je nu aan en probeer de eerste 14 dagen gratis.
lege tekst

Mijn aanbevelingen 7

Het beste programma om Webinars mee te geven. Met deze link kun je Webinarjam 14 dagen testen voor $ 1, daarna betaal je pas het lidmaatschap.

Mijn aanbevelingen 8

Zoom maakt online meeten mogelijk: met meerdere mensen of met z’n 2en. Met mogelijkheid om scherm te delen, om in de chat belangrijke links te delen. Ideaal!

Mijn aanbevelingen 9

Heb je nog geen website maar wil je vandaag nog starten? Vimexx heeft volledige pakketten en start vandaag met bouwen!

Mijn aanbevelingen 10

Meten is weten! MoneyMonk maakt je boekhouding laagdrempelig maar duidelijk! Zo kan je zelf je aangiftes verzorgen.

Mijn aanbevelingen 11

Maak online betalingen mogelijk op je website. Gebruik Mollie om betalingen van je klanten te ontvangen. Snel & makkelijk in gebruik!

Mijn aanbevelingen 12

Snel & makkelijk converterende landingspagina’s maken voor jouw webinar, pop-ups voor je (gratis) weggever en zelfs je volledige website? 

Mijn aanbevelingen 13

Je afspraken graag op papier? Met de Purpuz planner heb je dat én ga je bewust het jaar door. Nu ook een gezinsplanner voor ondernemende mama’s.

Mijn aanbevelingen 14
Akkoord vragen op je offertes, facturen versturen, betalingen ontvangen, koppeling met je webshop… met MoneyBird is dit allemaal mogelijk!
Mijn aanbevelingen 15

Ik lees veel. Wil je weten welke boeken ik aanbeveel? Klik dan hieronder!

Door gebruik te maken van bovenstaande linkjes ontvangen wij een kleine commisie, die wij vervolgens gebruiken om onze processen te stroomlijnen & ons team te scholen zodat zij onze klanten nóg beter kunnen helpen.