Meedoen met Black Friday?

Aanstaande vrijdag is het Black Friday. Wist je dat Black Friday zo genoemd wordt door de chaos die ontstond in Philadelphia de dag na Thanksgiving. Een soort van zwarte zaterdag zoals wij die in de zomerperiode kennen als er files staan van hier tot Zuid-Frankrijk.

En de vraag aan iedere ondernemer is: moet je meedoen aan Black Friday?

Graag vertellen we je, hoe wij hier vanuit erikverhagen.com, naar kijken. Wij zijn, vanuit erikverhagen.com, iedere dag bezig met ons bedrijf om mensen los te laten komen van de chaos in de wereld en ons allemaal terug te brengen naar onszelf.

Als we los willen komen van die chaos, kun je je afvragen of je, als ondernemer, zelf mee moet doen aan de chaos door mee te doen met Black Friday. Het grootste argument om het niet te doen. Maar ook het makkelijkste argument.

Als we iets verder kijken, zien we een dag dat mensen graag geld willen uitgeven en het liefst aan materialistische dingen. Aan spullen.

Wat als we daar een andere touch aan kunnen geven? Wat als we mensen kunnen inspireren om te investeren in zichzelf.

Ik sta er nog steeds ooit van te kijken als mensen wél heel makkelijk honderden euro’s uit kunnen geven aan een nieuwe televisie, maar dat ze geen geld uit geven aan iets wat henzelf een rijker mens gaat maken. Omdat dat “zonde van het geld” is.

Ook zien we soms mensen die het nog spannend vinden om in zichzelf te investeren. Niet omdat het zonde is van het geld, maar omdat ze nog niet weten wat het hen precies gaat opleveren. Terwijl ja zeggen tegen jezelf, het grootste cadeau is dat je jezelf kunt geven.

En hoe vaak zou je niet willen dat iemand ook dat boek gaat lezen, of ook die training gaat volgen? Hoe mooi zou het zijn dat je zo iemand kunt wijzen op iets wat nu extra goedkoop is dat jou veel gebracht heeft? Daarom zien wij Black Friday als de uitgelezen kans om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met erikverhagen.com.

Bovendien willen we ondernemers leren om marketingkansen te zien als ze er zijn. Dus voelen we ook dat we mogen laten zien op welke manier je daar invulling aan kunt geven. Practice what you preach dus. En daarom willen we wel wat doen met Black Friday, maar dan met onze eigen jus eroverheen: en daarom hebben wij dit jaar 5 dagen lang “Light up your day”!

5 dagen hebben we acties waar jij, of iemand die je kent, op een laagdrempelige manier kennis kan maken met erikverhagen.com. Allemaal om het bewustwordingsniveau in de wereld te verhogen. Zodat we allemaal meer ons licht kunnen laten schijnen.

Wil jij weten wat deze mogelijkheden zijn? Bekijk dan onze speciale Light Up Your Day pagina.

A.s. dinsdag 24 november geef ik ook weer het gratis webinar “7 tips om te manifesteren met je praktijk”. Voel jij aan alles dat NU echt de tijd is om die volgende stap te zetten naar een bloeiende praktijk met mooie klanten die jij dag in dag uit mag ondersteunen op hún pad? Schrijf je dan gratis in. 

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...