De Reis naar Harmonie
– ontdek het Medicijnwiel

Ga mee op een transformerende reis waarin je de eeuwenoude wijsheid van het Medicijnwiel omarmt, innerlijke balans herstelt en verbinding maakt met de natuurlijke cycli van het leven. Ontdek door teachings, helende technieken en persoonlijke groei, een diepere eenheid en rust in jezelf.

Jaren geleden kwam ik “als bij toeval” terecht bij Helena. Ik noem haar sinds die tijd “mijn sjamaan”.

Hoewel sjamanen zichzelf zelden zo noemen, is het een eerbetoon aan degenen die de kostbare lessen van de Wisdom Keepers overbrengen naar ons moderne leven in Nederland en België, waar stress en hectiek de boventoon voeren.

We zijn vergeten hoe de verbinding is met moeder aarde, Gaia. We zijn vergeten dat we verbonden zijn met de lucht, het heelal, Father Sky. We leven heel vluchtig, we leven wankel en in paniek, chaos. We kukelen met z’n allen om en schieten in kindpijnen, angsten, neediness, afhankelijkheid naar een ander en onzekerheid.

Het Medicijnwiel, dat al generaties lang wordt gebruikt door inheemse gemeenschappen in Noord-Amerika, reikt ons een helpende hand. Dit wiel is doordrenkt van traditie en kent verschillende interpretaties in diverse culturen. Het symboliseert een cirkel opgedeeld in vier gelijke delen, vaak getooid in de kleuren van de vier windrichtingen: Noord, Zuid, Oost en West. Elke richting draagt haar eigen symbolische diepte en wordt geassocieerd met unieke eigenschappen, elementen en levensfacetten.

Ik verlang ernaar om deze verloren verbinding te herstellen en mijn inzichten, helende krachten, en jarenlange training te delen met gelijkgestemden die ook naar harmonie streven. Het is tijd om rust, verbinding en vertrouwen te omarmen – in jezelf en in het universum om je heen. 

Erik Verhagen
Erik Verhagen

Wat omvat het programma
“De Reis naar Harmonie”?

Medicijnwiel 1

Diepgaand in het Medicijnwiel:

Leer het Medicijnwiel kennen in al zijn facetten: de geschiedenis, de betekenis en de diepere lagen.

Medicijnwiel 2

Je Eigen Medicijnwiel:

Ontwikkel je eigen Medicijnwiel en begrijp de 24 stenen die erbij horen, en leer hoe je ze voor jezelf kunt inzetten.

Medicijnwiel 3

Evenwicht in Vier Kamers:

Omarm balans in je leven vanuit de vier kamers van je hart en je vier lichamen (Spiritueel, Fysiek, Emotioneel en Intellectueel).

Medicijnwiel 4

Eeuwenoude Rituelen:

Ontdek eeuwenoude rituelen uit de lineage die je kracht en evenwicht schenken voor je levensreis.

Medicijnwiel 5

Verbinding met Hart en Ziel:

Verdiep je verbinding met je hart en ziel door diverse teachings.

Medicijnwiel 6

Krachtdieren en Gaven:

Ontmoet de krachtdieren die bij elke windrichting en steen horen, en begrijp hun boodschappen voor jouw eigen gaven en talenten.

Medicijnwiel 7

Helende Technieken:

Leer helende technieken zoals de chakra healing.

nu voor 111,- excl. BTW
(eenmalige betaling)

Wat kun je verwachten?

 • Directe Toegang: Directe toegang tot het volledige programma vanaf het moment van aankoop.
 • Onbeperkte Leeromgeving: Onbeperkte toegang tot de video’s, overzichtelijk ingedeeld in categorieën, in je eigen online leeromgeving.

Wat bereik je met dit programma?

 • Diepere Eenheid en Balans: Ervaar een diepere eenheid, balans, innerlijke rust en zelfliefde door de lessen, teachings en helende technieken toe te passen in je leven.
 • Levenswijsheden: De teachings, overgedragen zoals ik ze ontvangen heb, zijn geworteld in de natuur, het cyclische karakter van het leven, zelfreflectie, kracht, moed en introspectie.

* Opmerking: De teachings, helende krachten en levenswijsheden die ik heb geleerd van inheemse culturen en tradities worden vaak mondeling doorgegeven en zijn heilig. Het is cruciaal om deze kennis met diep respect te behandelen en niet klakkeloos over te nemen zonder de juiste toestemming. Voor inheemse culturen is de spirituele betekenis van onschatbare waarde, en het is onze plicht om hun erfgoed en geloofssystemen met respect te benaderen.

  Erik Verhagen

  Welkom, mijn naam is Erik. Ik begrijp als geen ander hoe het is om de verbinding met jezelf te missen…

  Als een gevoelig jongetje voelde ik op jonge leeftijd al een diepe verbinding met anderen en de onzichtbare energieën om ons heen. Het verlies van mijn vader op jonge leeftijd scherpte mijn bewuste zelf aan en zette een innerlijke reis in gang die mijn ware potentieel onthulde.

  Gedurende meer dan 15 jaar heb ik mij verdiept in een breed scala aan onderwerpen, variërend van meditatie en Reiki tot intuïtie, healings, detoxes en vorige levens. Ik heb de moed gehad om mijn eigen innerlijke thema’s aan te pakken, wat heeft geleid tot diepgaande inzichten en persoonlijke groei. 

  De Wijsheid van het Medicijnwiel in Mijn Leven

  Tijdens deze bijzondere reis die mijn leven heeft verrijkt, ben ik in aanraking gekomen met het Medicijnwiel. Net zoals de inheemse volkeren het wiel gebruiken om verbinding te maken met de natuurlijke wereld en hun eigen innerlijke wereld, heb ik deze wijsheid leren toepassen om balans en harmonie in mijn leven te vinden. De vier richtingen van het wiel – Noord, Zuid, Oost en West – vertegenwoordigen voor mij verschillende aspecten van mijn bestaan. Ik heb geleerd hoe ik mijn eigen innerlijke kompas kan gebruiken om in evenwicht te blijven, te groeien en te evolueren. Deze wijsheid is een leidraad geworden in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Het is tijd om rust, verbinding en vertrouwen te omarmen – in jezelf en in het universum om je heen. Als jij je geroepen voelt tot deze hernieuwde balans, dan is mijn jaarprogramma, genaamd “De Reis naar Harmonie: ontdek het Medicijnwiel,” wellicht de perfecte stap voor jou.