Marketing zonder jezelf te verliezen

Weerstand voor Marketing.

Dat is iets wat veel mensen die starten als ondernemer ervaren. Wat Erik en ik heel veel zien bij de deelnemers van Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk. Door wat ze online zien van andere adverteerders.

Omdat ze geen energie krijgen van achter de laptop zitten.
En stiekem zitten daar ook nog wat beperkende overtuigingen achter:

wie zit er op mij te wachten?
ik durf mezelf niet te laten zien.

Als ik kijk naar Manifesteren dan is dat voor mij opgebouwd uit 2 componenten: vertrouwen en doen.

  1. Vertrouwen, om echt te voelen dat wat jij wilt daadwerkelijk kan.
  2. Doen, actie ondernemen om te komen waar je wilt zijn.

En als DOEN erbij hoort als je wilt gaan manifesteren, dan betekent dat ook dat je met marketing aan de slag mag. Niet afwachten tot klanten spontaan komen. Nee, jezelf laten zien zodat klanten weten waar ze moeten zijn. Omdat jij ze de weg leidt.

Op een manier die bij jou past. Dus niet Instagrammen, Facebooken, LinkedInnen, Webinarren omdat iedereen zegt dat je dat moet doen. Maar omdat je voelt dat dat kanaal of die manier bij je past. Zodat je het vol kunt houden én er zelfs plezier aan kunt beleven. Sterker nog, zodat het je gaat helpen om klanten te krijgen.

Jarenlang heb ik achter de schermen gewerkt van erikverhagen.com. Ben ik verantwoordelijk geweest voor alle marketing. En nu voel ik dat het tijd is, om naast die taken, ook mijn licht meer te laten schijnen. Om meer ondernemers te helpen op het gebied van online marketing. Een deel op strategiegebied. Een deel ook door daadwerkelijk te laten zien HOE je dat voor elkaar kunt krijgen.

Zou jij graag meer willen weten over hoe je marketing in kunt zetten zonder jezelf te verliezen? Schrijf je dan hieronder gratis in en je wordt op de hoogte gehouden.

Hartelijke groet,
Yvonne

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.