Marketing zonder jezelf te verliezen

Weerstand voor Marketing.

Dat is iets wat veel mensen die starten als ondernemer ervaren. Wat Erik en ik heel veel zien bij de deelnemers van Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk. Door wat ze online zien van andere adverteerders.

Omdat ze geen energie krijgen van achter de laptop zitten.
En stiekem zitten daar ook nog wat beperkende overtuigingen achter:

wie zit er op mij te wachten?
ik durf mezelf niet te laten zien.

Als ik kijk naar Manifesteren dan is dat voor mij opgebouwd uit 2 componenten: vertrouwen en doen.

  1. Vertrouwen, om echt te voelen dat wat jij wilt daadwerkelijk kan.
  2. Doen, actie ondernemen om te komen waar je wilt zijn.

En als DOEN erbij hoort als je wilt gaan manifesteren, dan betekent dat ook dat je met marketing aan de slag mag. Niet afwachten tot klanten spontaan komen. Nee, jezelf laten zien zodat klanten weten waar ze moeten zijn. Omdat jij ze de weg leidt.

Op een manier die bij jou past. Dus niet Instagrammen, Facebooken, LinkedInnen, Webinarren omdat iedereen zegt dat je dat moet doen. Maar omdat je voelt dat dat kanaal of die manier bij je past. Zodat je het vol kunt houden én er zelfs plezier aan kunt beleven. Sterker nog, zodat het je gaat helpen om klanten te krijgen.

Jarenlang heb ik achter de schermen gewerkt van erikverhagen.com. Ben ik verantwoordelijk geweest voor alle marketing. En nu voel ik dat het tijd is, om naast die taken, ook mijn licht meer te laten schijnen. Om meer ondernemers te helpen op het gebied van online marketing. Een deel op strategiegebied. Een deel ook door daadwerkelijk te laten zien HOE je dat voor elkaar kunt krijgen.

Zou jij graag meer willen weten over hoe je marketing in kunt zetten zonder jezelf te verliezen? Schrijf je dan hieronder gratis in en je wordt op de hoogte gehouden.

Hartelijke groet,
Yvonne

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...