BLOG

Marketing zonder jezelf te verliezen

Weerstand voor Marketing.

Dat is iets wat veel mensen die starten als ondernemer ervaren. Wat Erik en ik heel veel zien bij de deelnemers van Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk. Door wat ze online zien van andere adverteerders.

Omdat ze geen energie krijgen van achter de laptop zitten.
En stiekem zitten daar ook nog wat beperkende overtuigingen achter:

wie zit er op mij te wachten?
ik durf mezelf niet te laten zien.

Als ik kijk naar Manifesteren dan is dat voor mij opgebouwd uit 2 componenten: vertrouwen en doen.

  1. Vertrouwen, om echt te voelen dat wat jij wilt daadwerkelijk kan.
  2. Doen, actie ondernemen om te komen waar je wilt zijn.

En als DOEN erbij hoort als je wilt gaan manifesteren, dan betekent dat ook dat je met marketing aan de slag mag. Niet afwachten tot klanten spontaan komen. Nee, jezelf laten zien zodat klanten weten waar ze moeten zijn. Omdat jij ze de weg leidt.

Op een manier die bij jou past. Dus niet Instagrammen, Facebooken, LinkedInnen, Webinarren omdat iedereen zegt dat je dat moet doen. Maar omdat je voelt dat dat kanaal of die manier bij je past. Zodat je het vol kunt houden én er zelfs plezier aan kunt beleven. Sterker nog, zodat het je gaat helpen om klanten te krijgen.

Jarenlang heb ik achter de schermen gewerkt van erikverhagen.com. Ben ik verantwoordelijk geweest voor alle marketing. En nu voel ik dat het tijd is, om naast die taken, ook mijn licht meer te laten schijnen. Om meer ondernemers te helpen op het gebied van online marketing. Een deel op strategiegebied. Een deel ook door daadwerkelijk te laten zien HOE je dat voor elkaar kunt krijgen.

Zou jij graag meer willen weten over hoe je marketing in kunt zetten zonder jezelf te verliezen? Schrijf je dan hieronder gratis in en je wordt op de hoogte gehouden.

Hartelijke groet,
Yvonne

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!