ONLINE PROGRAMMA MET PERSOONLIJKE COACHING

MANIFESTEREN MET JE BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK

MANIFESTEREN MET JE
BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK

Ben jij op een punt aangekomen dat je nu écht wilt starten en/of wilt doorgroeien met je je praktijk? En heb je daar nu iemand bij nodig die én kan intunen op je gevoel, die je begrijpt én jou meeneemt om de juiste, logische, gestructureerde stappen te maken zodat je met je praktijk enorm kunt groeien en kunt manifesteren?

Wat is het?

^

Online Programma

Een online programma waarbij je een jaar lang aan de slag gaat met je praktijk. We gaan in op jouw thema’s, jouw gaven, jouw proces en jouw groei met je praktijk.

 • Je mag je gaven, intuïties, talenten en passies gaan inzetten in jouw praktijk, je leert hoe je helemaal jezelf mag zijn én we vergeten niet welke praktische stappen je mag zetten om resultaat te krijgen
^

Online community

Toegang tot een besloten groep met meer dan 300 bewuste ondernemers uit Nederland en België. In deze prachtige community ontstaan mooie verbindingen. Een groep waarin we elkaar helpen, steunen, supporten en successen vieren.
^

1 op 1 coaching

1 op 1 coaching via online coachcalls door Erik’s team van experts uit Nederland en België op het gebied van marketing, healing, zelfvertrouwen en financiën met daarbij een liefdevolle schop onder je … om echt de stappen te zetten die nodig zijn! We leren van elkaar en je vragen worden 1 op 1 beantwoord.
^

Maandelijkse inspiratiesessie door Erik

Iedere maand gaat Erik live in onze groep en vertelt waar hij mee bezig is, wat zijn visie is op wat er nodig is en beantwoordt hij vragen.
^

FOCUS

Je krijgt inzichten, structuur en helderheid om super zelfverzekerd en vol focus jouw groei te maken met jouw praktijk.
Manifesteren met je praktijk 1
“Een prachtige en praktische training waarin er een samensmelting plaatsvindt tussen je hart en je hoofd.”

BONUS:

MARKETING VAULT

1 jaar toegang tot de Marketing Vault, waarin we online marketing toegankelijk maken: uitleg over strategie maar ook vooral HOE je dat dan daadwerkelijk technisch voor elkaar kunt krijgen.

Manifesteren met je praktijk 2

WAT LEVERT DEZE TRAINING MIJ OP? 

IN JE KRACHT

Je wordt bewust in je kracht gezet, maakt een einde aan je onzekerheden die je belemmeren om écht in het licht te kunnen staan zodat je nu écht kunt gaan manifesteren. Je krijgt alle ruimte om vanuit je gevoel en intuïtie aan de slag te gaan met je bewustwordingspraktijk.
N

RESULTATEN

Je leert om jouw gaven, talenten en passies om te zetten naar een product en/of dienst die jouw ideale klant omarmt, herkent en snapt.
Je gaat leren hoe jij vanuit hier betere, mooiere resultaten kunt behalen met je praktijk

HART NAAR HOOFD

Je krijgt, stap voor stap, op een krachtige manier, inzicht in de stappen die jij mag gaan zetten om vanuit je hart de beweging te maken naar je hoofd zodat je enorm gaat groeien met je praktijk en kunt manifesteren.

Online Marketing

In het programma is er veel aandacht voor online marketing. Hoe kun je jezelf zichtbaar maken op een manier die bij jou past? We geven je advies wat je het beste kunt doen én we geven je volop de ruimte om daarin je eigen pad te gaan bewandelen.

Voor wie?

^

Jij bent iemand die een eigen praktijk heeft of serieus overweegt om er een te starten.

^

Je herkent dat we in een transformatieperiode zitten waarbij het steeds belangrijker wordt om vanuit je hart te leven

^

Je wilt niet alleen dromen, je wilt ook écht gaan doen

^

Je bent iemand met bijzondere gaven, ontwikkelde talenten en een fantastische passie

^

Je bent een bewuste ondernemer

^

Je vindt het nog spannend om jezelf te laten zien én je wil uit je comfortzone stappen omdat de tijd daar is!

^

Je wilt leren welke (online) verdienmodellen er mogelijk zijn voor jouw praktijk

^

Je wilt vanuit je hart leven, ook al vind je omgeving daar iets van

^

Zit er wel iemand op mij te wachten, zegt dat stemmetje in je hoofd. Tijd om daar afscheid van te nemen!

^

Je wilt af van die mensen die het hebben over je praktijkJE, zodat iedereen ziet wat jij te brengen hebt

Wat anderen zeggen over mij

Manifesteren met je praktijk 3
Ik ben blij dat ik mezelf dit traject bij Erik gegund heb. Ook heel fijn om in deze besloten Facebook groep te komen. Ik ben nu 2 weken op vakantie zonder laptop en WiFi en baal stiekem, dat ik niet verder kan met deze online training. Twijfel niet, maar pak deze kans.

– Annelies Van Zuidam

Manifesteren met je praktijk 4
Erik is een TOPcoach. Hem beschrijven doet hem tekort. Voel je een JA in een gesprek met hem? BESLUIT dan JA. Dan is het een JA. Een JA tegen jouw licht laten schijnen! Voor jou. Voor ons! Voor iedereen! Mocht je toch later ontevreden bent….laat mij weten Manifesteren met je praktijk 5 Echt. Alle liefs en succes gewenst!!

– Judith Muntinga

Manifesteren met je praktijk 6
Wij hebben in Erik een geweldige partner gevonden. Zeer vakkundig, de nodige humor maar to the point. Werkt op lekkere informele wijze, maar altijd professioneel in de uitvoering. Topper! En dan die bomen he…. Manifesteren met je praktijk 7

– Christian Van Lierop

Manifesteren met je praktijk 8
Manifesteren met je praktijk 9
Manifesteren met je praktijk 10
Manifesteren met je praktijk 11
Manifesteren met je praktijk 12

WIE BEN IK?

Dit is wat Simone Levie, succesvol business coach,
zegt over mij:

“Erik is de schakel tussen hoofd en hart. Heel veel spirituele coaches gebruiken hun hart. Maar daardoor verliezen ze soms hun hoofd en overzien ze als ondernemer niet welke strategische slimme stappen ze kunnen zetten. Erik is heel strategisch, denkt goed na over slimme marketing en verdienmodellen en bouwt het geheel heel gestructureerd op. En daarin gebruikt hij ook het hart en kan hij heel snel intunen op hoe zijn ideale klant werkt. Ik ken in Online land niemand die dit doet. En hier is echt mega behoefte aan.”

Opbouw training

OPBOUW MANIFESTEREN MET JE BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK

In helder opgebouwde modules ga je aan de slag met jouw bewustwordingspraktijk. Nadat je “ja” hebt gezegt, krijg je direct toegang tot alle inhoud, zodat je in jouw tempo jouw groei direct in gang kunt zetten. Je behoudt 1 jaar toegang tot het programma.

NAAR JE KERN

 • We beginnen met natuurwetten die je leven gaan veranderen. We gaan werken aan de jou-wording. Omdat je geen statisch persoon bent maar constant groeit. We gaan in op natuurwetten die jou enorm veel inzicht en zelfvertrouwen gaan geven. We gaan werken aan de blokkades en thema’s die jou nog remmen en tegenhouden. En we gaan ze helen.
 • Je zelfvertrouwen, intuïtie en kracht gaan we vertalen naar je zielsmissie. Zo krijgt je totale bestaan een sterke koers en leef en onderneem je vanuit je zielenkoers, je zielenpad.
 • Vervolgens ga je werken aan de zielsmissie van je praktijk en gaan we in op de visie die jij hebt op dit tijdperk en wat dat voor jou en je praktijk betekent. Ben je een participant die meegaat in de kudde of ben je een observant die precies ziet en weet wat er gaande is en dit vertaalt naar iets waar de wereld naar smacht?!
 • Dan laten we jou optimaal resoneren met jouw ideale klant!
 • De laatste stap van dit proces het vragen van de prijs die jij verdient en het bepalen van inspirerende doelstellingen waarbij jij, op een manier die bij jou past, de verdienmodellen gaat toepassen die bij jou horen.

STRATEGIE

 • De volgende stap is het toepassen van een strategie die bij jou past en jou laat zien dat jij je doelstellingen gaat behalen. We gaan alles door vertalen naar je praktijk.
 • We gaan alles helemaal afstemmen met jouw gekozen richting zodat je stapje voor stapje gaat ervaren dat je intuïtie nu daadwerkelijk haar werk kan doen.

MANIFESTEREN: DOEN

 • Het is nu tijd geworden om te gaan manifesteren! Je hebt alle stappen doorlopen en gaat nu vol de manifesteringsfase in! En je gaat samenwerken met anderen en leren hoe jij in je kracht kunt blijven.

BONUS MODULES

 • De modules kennen een aantal bonus-modules waarbij wordt ingegaan op een aantal prachtige inzichten en technieken (zoals het gebruiken van visualisaties en affirmaties) die jou nóg sneller laten manifesteren als je hiervan gebruik gaat maken!

EXCLUSIEVE FACEBOOKGROEP

 • Toegang tot besloten, exclusieve Facebook groep waarbinnen jij met “gelijkgestemde” bewuste ondernemers kunt delen, inspireren, groeien én kunt werken aan een hele waardevolle, waarde toevoegende community die samen met jou de boodschap begrijpen die jij wil verkondigen.

 

BONUS: Marketing Vault (t.w.v. 997,-)

 • Steeds meer ondernemers ontdekken online. We leren je hoe je online marketing in kunt zetten, we leggen de strategie uit maar vertellen je ook vooral HOE je dat dan daadwerkelijk technisch voor elkaar kunt krijgen: van webinars tot funnel, van online programma tot no/low-budget marketing.

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG DIRECT TOEGANG

ONLINE LEEROMGEVING, WAARDEVOLLE FACEBOOK GROEP MET SOORTGELIJKEN ÉN PERSOONLIJKE COACHING

Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk – een online training met 1 op 1 coaching via groepscoachcalls. Een programma waarin wordt ingegaan op jouw thema’s, jouw gaven, jouw proces en jouw groei met je praktijk. Een ware samensmelting tussen hoofd en hart.
^

Online programma met 7 modules (t.w.v. € 3497,-)

Je krijgt direct toegang tot alle content en kunt op je eigen tempo door het programma heen!
^

Coachcalls met ons team van experts (t.w.v. € 15.000,-)

^

Iedere maand een coachcall van Erik

^

Toegang tot onze community met meer dan 300 deelnemers (onbetaalbaar)

^

Inzicht in alle tools die wij gebruiken

^

Toegang tot onze Marketing Vault (t.w.v. € 997,-)

^

Bonus e-book: Hét Boek voor ambitieuze mensen die leven in De Nieuwe Tijd (t.w.v. € 19.95,-)

Normaal
€ 3497,-

Nu eenmalig
€ 2.749,-

Je kunt ook in termijnen betalen.