BLOG

Luister naar “De Roep van de Ziel”

Ik wil iets waardevols delen, iets dat mijn eigen leven heeft veranderd. Maar voordat ik daarover begin, wil ik het hebben over een stem – niet de stem die je hoort in (onze) gesprekken of terwijl je deze woorden leest, maar de innerlijke stem. Jouw innerlijke stem. De stem die fluistert, de stem die je vertelt wat goed is en wat niet.

Soms is die stem krachtig en duidelijk, en je weet meteen wat de juiste keuze is. Af en toe wordt deze fluisterende stem echter overschaduwd door de ruis van de buitenwereld, door meningen en verwachtingen van anderen. Die innerlijke stem is jouw persoonlijke gids, de stem van je ziel. Wanneer die stem wordt overstemd, verlies je de connectie met jezelf, en dat is iets wat ik uit eigen ervaring goed ken.

Als gevoelig jongetje had ik al op jonge leeftijd een sterke verbinding met anderen en met de energieën om ons heen. Het verlies van mijn vader bracht een diepere bewustwording teweeg en leidde tot een innerlijke reis die mijn ware potentieel onthulde. In de loop der jaren werd mijn intuïtie soms onderdrukt door de focus op doorzettingsvermogen, moed en discipline. Ik begon te beseffen dat er een onevenwichtigheid was in mijn leven, en dat ik mijn echte innerlijke rust was kwijtgeraakt.

Dus besloot ik mijn eigen innerlijke thema’s aan te pakken en te werken aan persoonlijke groei. En nu wil ik jou uitdagen om hetzelfde te doen.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je een diepe verbinding met jezelf zou voelen, een serene, zuivere energie die vertrouwd en waarachtig aanvoelt. Je zou antwoorden vinden om uit vastgelopen patronen te breken en vol vertrouwen naar je ware zelf terug te keren. Jouw intuïtie zou een heldere gids worden in je dagelijkse beslissingen, waardoor je met zekerheid en richting kunt navigeren. Blokkades zouden plaatsmaken voor bevrijding, balans, liefde, en je zou je ware zelf omarmen en een diepe verbinding met jezelf voelen.

Dat is precies wat we gaan verkennen tijdens mijn nieuwste evenement, “De Roep Van De Ziel.” Dit is geen massaal gebeuren; het is persoonlijk, afgestemd op jou. Tijdens dit evenement, gepland voor 12, 13 en 14 januari 2024, gaan we op een reis naar jouw zielsenergie, naar de diepste kern van jouw ziel.

Je zult in diepe verbinding komen met je ziel, de roep van je ziel begrijpen, voelen, zien, weten en de reden van jouw aanwezigheid op aarde achterhalen. We beperken ons niet tot het leggen van deze verbinding; we zullen ook woorden en energie eraan geven, zodat jij concreet jouw zielsmissie kunt onderzoeken en er uiting aan kunt geven. Dit gaat over wie jij werkelijk bent en waar je voor staat.

Na deze 3-daagse ervaring zul je een diepere verbinding met jezelf hebben gevonden, je intuïtie versterkt hebben, blokkades aangekeken hebben en hebt overwonnen in lichtheid en vanuit JOY. Je zult dieper en dichter bij je ware potentieel zijn gekomen en je leven met doel en passie kunnen leiden.

Ben jij klaar voor deze innerlijke transformatie?

Speciaal voor de eerste 50 deelnemers heb ik een bijzonder aanbod. Je kunt nu bij deze 3-daagse zijn voor slechts 888,- i.p.v. 11zi11,- (incl. btw), en je kunt ook in termijnen betalen.

Klik hier om jouw plek met korting te claimen!

Laat mij je helpen om de stem van je ziel te vinden, te voelen, te herkennen, te horen en samen te werken aan een leven van vervulling en betekenis.

Liefs, Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

De kracht van alleen zijn

De kracht van alleen zijn

Alleen zijn is niet iets om bang voor te zijn, het kan juist heel verrijkend zijn. Vaak zijn we druk met allerlei rollen in ons leven en vergeten we tijd voor onszelf te nemen. Het is belangrijk om de stilte op te zoeken, om even weg te zijn van de dagelijkse drukte....

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!