Live is het leukste!

Erik Verhagen

Hey lief mooi mens!

Het is toch maar weer eens extra helder geworden. Dank je wel Corona!

Wat is helder geworden? Nou, voor mij de afgelopen 1,5 a 2 jaar héél veel! En voor mij persoonlijk onder andere dit:

  • Er is ongelofelijk veel behoefte aan verbinding
  • Online verbinding is prachtig. En live, offline, is tóch écht wel het aller fijnste!
  • Er is ongelofelijk veel behoefte aan bewustwording
  • We mogen vanuit ons hart gaan leven
  • We mogen gaan leven voor wie we zijn en waar we voor staan.

Dus: ik ga dat doen: dit alles samen, namelijk op 8 en 9 oktober. Een LIVE 2 daags event! Offline dus! En ik ga die 2 dagen alles geven 😉 

Wat is het event?

We gaan samen dansen, lachen, huilen, samen zijn, stappen zetten met onze eigen ondernemingen/ praktijken!

Jij bent de focus tijdens deze twee dagen en jouw groei staat centraal. Zo ontvang jij alle handvaten die je nodig hebt om te leven én ondernemen vanuit je zielsmissie en daarmee jouw droomleven te creëren. Je gaat uiteindelijk naar huis met een plan voor het leven én voor jouw onderneming (mocht je die hebben).

Dit event is met muziek, met dans, met bewustwording, met lekker (én gezond) eten en drinken, met bewuste mensen die van het leven willen genieten en die ook aan zichzelf willen werken!

Het event vindt plaats in HUP in Mierlo. Een super toffe hippe locatie waarin we genoeg ruimte hebben om, als het weer zo moet volgens de richtlijnen, ook afstand kunnen nemen. Ik heb die vraag de afgelopen dagen vaak gehad en ja, we houden daar rekening mee! We kunnen dit event volledig coronaproof maken.

Wat gaan we doen?

Wat we gaan doen tijdens die twee dagen? Even een korte preview 😉

  • We gaan aan de slag met het vinden van jouw zielsmissie. Waar krijg jij energie van? Wat vind je leuk en wat zijn jouw passies? Wat zijn je diepste wensen en dromen? Dat zijn enkele vragen die we gaan behandelen.
  • Vanuit je zielsmissie kunnen we een plan bepalen die jou een duidelijke koers geeft voor hoe jij jouw leven én onderneming kunt inrichten.
  • We kijken dan vervolgens wat we daarvoor nodig hebben en welke stappen jij kunt nemen zodat jij jouw droomleven kunt gaan leven.
  • Beperkende overtuigingen of blinde vlekken? Óók daar gaan we mee aan de slag!
  • Dit én nog veel meer gaan we deze twee dagen behandelen. Ik en mijn team staan volledig tot jou beschikking om je zoveel mogelijk te helpen!

Dit alles gaan we natuurlijk doen op een laagdrempelige én gezellige manier met muziek, dans én zang. We gaan lachen maar ook huilen. Het wordt een feestje. Een feestje waar alle puzzelstukjes voor jou op zijn plek zullen vallen.

Hopelijk heb jij er nu net zoveel zin in als ik!

Het lijkt mij geweldig als ik jou live mag ontmoeten en dat we samen aan jouw groei mogen werken én dat jij het laatste kwartaal van dit jaar vanuit jouw zielsmissie mooie stappen gaat maken. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak!

Groet,
Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.