Live is het leukste!

Erik Verhagen

Hey lief mooi mens!

Het is toch maar weer eens extra helder geworden. Dank je wel Corona!

Wat is helder geworden? Nou, voor mij de afgelopen 1,5 a 2 jaar héél veel! En voor mij persoonlijk onder andere dit:

  • Er is ongelofelijk veel behoefte aan verbinding
  • Online verbinding is prachtig. En live, offline, is tóch écht wel het aller fijnste!
  • Er is ongelofelijk veel behoefte aan bewustwording
  • We mogen vanuit ons hart gaan leven
  • We mogen gaan leven voor wie we zijn en waar we voor staan.

Dus: ik ga dat doen: dit alles samen, namelijk op 8 en 9 oktober. Een LIVE 2 daags event! Offline dus! En ik ga die 2 dagen alles geven 😉 

Wat is het event?

We gaan samen dansen, lachen, huilen, samen zijn, stappen zetten met onze eigen ondernemingen/ praktijken!

Jij bent de focus tijdens deze twee dagen en jouw groei staat centraal. Zo ontvang jij alle handvaten die je nodig hebt om te leven én ondernemen vanuit je zielsmissie en daarmee jouw droomleven te creëren. Je gaat uiteindelijk naar huis met een plan voor het leven én voor jouw onderneming (mocht je die hebben).

Dit event is met muziek, met dans, met bewustwording, met lekker (én gezond) eten en drinken, met bewuste mensen die van het leven willen genieten en die ook aan zichzelf willen werken!

Het event vindt plaats in HUP in Mierlo. Een super toffe hippe locatie waarin we genoeg ruimte hebben om, als het weer zo moet volgens de richtlijnen, ook afstand kunnen nemen. Ik heb die vraag de afgelopen dagen vaak gehad en ja, we houden daar rekening mee! We kunnen dit event volledig coronaproof maken.

Wat gaan we doen?

Wat we gaan doen tijdens die twee dagen? Even een korte preview 😉

  • We gaan aan de slag met het vinden van jouw zielsmissie. Waar krijg jij energie van? Wat vind je leuk en wat zijn jouw passies? Wat zijn je diepste wensen en dromen? Dat zijn enkele vragen die we gaan behandelen.
  • Vanuit je zielsmissie kunnen we een plan bepalen die jou een duidelijke koers geeft voor hoe jij jouw leven én onderneming kunt inrichten.
  • We kijken dan vervolgens wat we daarvoor nodig hebben en welke stappen jij kunt nemen zodat jij jouw droomleven kunt gaan leven.
  • Beperkende overtuigingen of blinde vlekken? Óók daar gaan we mee aan de slag!
  • Dit én nog veel meer gaan we deze twee dagen behandelen. Ik en mijn team staan volledig tot jou beschikking om je zoveel mogelijk te helpen!

Dit alles gaan we natuurlijk doen op een laagdrempelige én gezellige manier met muziek, dans én zang. We gaan lachen maar ook huilen. Het wordt een feestje. Een feestje waar alle puzzelstukjes voor jou op zijn plek zullen vallen.

Hopelijk heb jij er nu net zoveel zin in als ik!

Het lijkt mij geweldig als ik jou live mag ontmoeten en dat we samen aan jouw groei mogen werken én dat jij het laatste kwartaal van dit jaar vanuit jouw zielsmissie mooie stappen gaat maken. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak!

Groet,
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...