BLOG

Een dure vakantie of een levenslange impactvolle investering in jezelf?

Het klinkt als een open deur: als je zou mogen kiezen tussen 1 of 2 weken op vakantie (lekker, even er uit, pootjes in het zand, drankje d’r bij, genieten van je vrije tijd) of een investering doen in jezelf waarbij je een héél jaar, twee keer per week, één op één wordt bijgestaan door een heel team van coaches die jou dat hele jaar gaan begeleiden in alles waar je tegen aan loopt, die je grootste verlangens met jou gaan waarmaken aan de hand van een heel mooi stappenplan dat je in dat jaar zelf in jouw tijd kunt volgen én het erbij krijgen van tientallen nieuwe bijzondere en blijvende vriendschappen zodat je alle bij elkaar al jouw dromen kunt waarmaken (en dan dus ook meerdere keren per jaar die vakantie ook nog eens kan boeken!):

WAAR ZOU JE DAN VOOR KIEZEN?

Té simpele keuze toch? Althans voor mij: ik weet dat als ik kies om geld eerst in mezélf te investeren, dat dat gaat resulteren in het leven van mijn mooiste dromen! Dus en.. en…

En ik ben er de afgelopen 15 jaar dus écht achter gekomen dat de meeste mensen (tóch) kiezen voor die vakantie! Bijzonder. En die is dan ook echt net zo duur als een jaar begeleiding waarover ik net sprak.

Zo ook zijn de meeste mensen meer tijd bezig met het plannen van hun vakantie, dan tijd te besteden aan hun huwelijk. Kortom: de meeste mensen zijn vooral bezig met leven op de korte termijn. En dat is ergens ook echt he-le-maal geweldig vind ik! Lekker mindfull! Waarom zorgen maken voor de dag van morgen? Carpe Diem! En gelijk of dat je hebt!

Het gaat voor mij steeds op de balans. En die begint (voor mij) bij: het volgen van je hart. Het volgen van je zielsmissie. Goed weten wie je bent en wat je te doen hebt. En daarna ook weten HOE je dan vervolgens de stappen kunt zetten om deze passie en droom te gaan leven. Want als je je leven kunt leiden zoals je wilt, dan kun je ook lekker de dag plukken want alles is er dan in balans!

Klinkt te mooi om waar te zijn? Ik leef het. Ik doe het. En ik ben niet slimmer, sterker, gevoeliger enz. dan iedereen anders. Ik ben net zo gewoon als jij . Of net zo bijzonder. ‘T is maar net hoe je het ziet 😉

Dus: wil jij volgend jaar ook op vakantie en kun je nu niet omdat je niet naar jouw ideale vakantie land mag vanwege de maatregelen nu? Of zou je wel willen maar heb je nu onvoldoende geld om dat te kunnen betalen? Ik wil met jou gaan kijken of ik met je de oplossing kan vinden. Vind je dit leuk?

Plan dan hier een gratis afspraak met mij of één van mijn coaches en professionals uit mijn team:

Heb het goed!

Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!