Een dure vakantie of een levenslange impactvolle investering in jezelf?

Het klinkt als een open deur: als je zou mogen kiezen tussen 1 of 2 weken op vakantie (lekker, even er uit, pootjes in het zand, drankje d’r bij, genieten van je vrije tijd) of een investering doen in jezelf waarbij je een héél jaar, twee keer per week, één op één wordt bijgestaan door een heel team van coaches die jou dat hele jaar gaan begeleiden in alles waar je tegen aan loopt, die je grootste verlangens met jou gaan waarmaken aan de hand van een heel mooi stappenplan dat je in dat jaar zelf in jouw tijd kunt volgen én het erbij krijgen van tientallen nieuwe bijzondere en blijvende vriendschappen zodat je alle bij elkaar al jouw dromen kunt waarmaken (en dan dus ook meerdere keren per jaar die vakantie ook nog eens kan boeken!):

WAAR ZOU JE DAN VOOR KIEZEN?

Té simpele keuze toch? Althans voor mij: ik weet dat als ik kies om geld eerst in mezélf te investeren, dat dat gaat resulteren in het leven van mijn mooiste dromen! Dus en.. en…

En ik ben er de afgelopen 15 jaar dus écht achter gekomen dat de meeste mensen (tóch) kiezen voor die vakantie! Bijzonder. En die is dan ook echt net zo duur als een jaar begeleiding waarover ik net sprak.

Zo ook zijn de meeste mensen meer tijd bezig met het plannen van hun vakantie, dan tijd te besteden aan hun huwelijk. Kortom: de meeste mensen zijn vooral bezig met leven op de korte termijn. En dat is ergens ook echt he-le-maal geweldig vind ik! Lekker mindfull! Waarom zorgen maken voor de dag van morgen? Carpe Diem! En gelijk of dat je hebt!

Het gaat voor mij steeds op de balans. En die begint (voor mij) bij: het volgen van je hart. Het volgen van je zielsmissie. Goed weten wie je bent en wat je te doen hebt. En daarna ook weten HOE je dan vervolgens de stappen kunt zetten om deze passie en droom te gaan leven. Want als je je leven kunt leiden zoals je wilt, dan kun je ook lekker de dag plukken want alles is er dan in balans!

Klinkt te mooi om waar te zijn? Ik leef het. Ik doe het. En ik ben niet slimmer, sterker, gevoeliger enz. dan iedereen anders. Ik ben net zo gewoon als jij . Of net zo bijzonder. ‘T is maar net hoe je het ziet 😉

Dus: wil jij volgend jaar ook op vakantie en kun je nu niet omdat je niet naar jouw ideale vakantie land mag vanwege de maatregelen nu? Of zou je wel willen maar heb je nu onvoldoende geld om dat te kunnen betalen? Ik wil met jou gaan kijken of ik met je de oplossing kan vinden. Vind je dit leuk?

Plan dan hier een gratis afspraak met mij of één van mijn coaches en professionals uit mijn team:

Heb het goed!

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.