Een dure vakantie of een levenslange impactvolle investering in jezelf?

Het klinkt als een open deur: als je zou mogen kiezen tussen 1 of 2 weken op vakantie (lekker, even er uit, pootjes in het zand, drankje d’r bij, genieten van je vrije tijd) of een investering doen in jezelf waarbij je een héél jaar, twee keer per week, één op één wordt bijgestaan door een heel team van coaches die jou dat hele jaar gaan begeleiden in alles waar je tegen aan loopt, die je grootste verlangens met jou gaan waarmaken aan de hand van een heel mooi stappenplan dat je in dat jaar zelf in jouw tijd kunt volgen én het erbij krijgen van tientallen nieuwe bijzondere en blijvende vriendschappen zodat je alle bij elkaar al jouw dromen kunt waarmaken (en dan dus ook meerdere keren per jaar die vakantie ook nog eens kan boeken!):

WAAR ZOU JE DAN VOOR KIEZEN?

Té simpele keuze toch? Althans voor mij: ik weet dat als ik kies om geld eerst in mezélf te investeren, dat dat gaat resulteren in het leven van mijn mooiste dromen! Dus en.. en…

En ik ben er de afgelopen 15 jaar dus écht achter gekomen dat de meeste mensen (tóch) kiezen voor die vakantie! Bijzonder. En die is dan ook echt net zo duur als een jaar begeleiding waarover ik net sprak.

Zo ook zijn de meeste mensen meer tijd bezig met het plannen van hun vakantie, dan tijd te besteden aan hun huwelijk. Kortom: de meeste mensen zijn vooral bezig met leven op de korte termijn. En dat is ergens ook echt he-le-maal geweldig vind ik! Lekker mindfull! Waarom zorgen maken voor de dag van morgen? Carpe Diem! En gelijk of dat je hebt!

Het gaat voor mij steeds op de balans. En die begint (voor mij) bij: het volgen van je hart. Het volgen van je zielsmissie. Goed weten wie je bent en wat je te doen hebt. En daarna ook weten HOE je dan vervolgens de stappen kunt zetten om deze passie en droom te gaan leven. Want als je je leven kunt leiden zoals je wilt, dan kun je ook lekker de dag plukken want alles is er dan in balans!

Klinkt te mooi om waar te zijn? Ik leef het. Ik doe het. En ik ben niet slimmer, sterker, gevoeliger enz. dan iedereen anders. Ik ben net zo gewoon als jij . Of net zo bijzonder. ‘T is maar net hoe je het ziet 😉

Dus: wil jij volgend jaar ook op vakantie en kun je nu niet omdat je niet naar jouw ideale vakantie land mag vanwege de maatregelen nu? Of zou je wel willen maar heb je nu onvoldoende geld om dat te kunnen betalen? Ik wil met jou gaan kijken of ik met je de oplossing kan vinden. Vind je dit leuk?

Plan dan hier een gratis afspraak met mij of één van mijn coaches en professionals uit mijn team:

Heb het goed!

Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...