Leven vanuit je zielsmissie

Groeien met je bewustwordingspraktijk

Leven vanuit je zielsmissie – je hebt mij er al vaak over gehoord. Ik vind het zo belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. Mensen zijn zoekende naar antwoorden op hun vragen, naar verdieping, naar een soort levensdoel. We zijn zó zoekende, dat ons hoofd de overhand neemt en we niet (meer) leven vanuit ons hart. We raken geblokkeerd, gefrustreerd en weten de weg terug naar ons hart niet meer te vinden. De weg naar vrijheid, geluk en overvloed.

En nu meer dan ooit is leven vanuit je zielsmissie nog nooit zo belangrijk geweest.

Voor ons allemaal durf ik namelijk wel te zeggen dat er heel veel op ons afkomt het laatste jaar. Ik ken niemand die niet is getriggerd door wat er allemaal in de wereld gaande is. We zitten namelijk midden in een transitie. Een ware transformatie naar een geheel nieuwe tijd, een geheel nieuwe wereld!

En wat dan altijd gebeurt, is dat mensen, systemen, situaties, regeringen, groepen, enz. die deze verandering niet herkennen, aan kunnen, of eigenlijk aan durven, volop in de weerstand gaan! Volop! En we zien het overal gebeuren!

En ik? Wat doe ik? Ik ben vaak, niet altijd, echt niet, heel rustig. Steady as a rock. Nogmaals: niet altijd hoor, ik word ook getriggerd door wat ik in het nieuws af en toe nog meekrijg. En dan, een minuut later, een uur later, ene dag later: en door!

Dus dat is echt wel heel cool kan ik je zeggen. Dat je je niet van je pad af laat trekken. Dat je bij je kern blijft en in je eigen kern kan blijven. Dat is voor mij leven in 5D. Dat ik, ondanks alles wat er in de buitenwereld gebeurt, de verbinding met de waarheid in mezelf houd.

En nou zul je misschien denken: dat wil ik ook!
Hoe doe jij dit dan Erik?

Leven vanuit je zielsmissie

Ik doe in de basis twee dingen:

  • Ik omring mij met soortgenoten. Ik omring mij mensen die mij koesteren. Helpen. Steunen. Mijn licht hoog houden. Vrienden. Vriendinnen. Coaches. Therapeuten. Trainers. Onmisbaar.
  • Ik heb mijn kern gevonden in mijn zielsmissie en leef vanuit deze kern.

Het omringen met mensen die zijn zoals jij, dat is een mooie zoektocht geweest. En nu komen deze mensen vanzelf, moeiteloos en in flow, simpel op mijn pad!

En het vinden van mijn zielsmissie: daar heb ik mijn werk van gemaakt: andere mensen helpen om hun zielsmissie te leven!

Mijn zielsmissie is de drijvende kracht geworden van mijn bedrijf. En dat gun ik jou ook.

 

Ik noem het zielsmissie omdat het veel dieper en verder gaat dan een missie. Het is persoonlijker en authentieker. Ik leef en onderneem nu 100% vanuit mijn hart, mijn ziel, en ik ervaar hier dagelijks veel plezier van. En dat gun ik jou ook. Voor de volle 100%.

Wanneer je namelijk gaat leven of ondernemen vanuit jouw zielsmissie, dan leef je vanuit flow. Vanuit liefde, passie, plezier, verbinding. Je voelt je lichter, niets moet, alles mag. 

Je volgt je eigen pad en dan bedoel ik niet op een egoistische manier, maar zonder angst of negatieve overtuigingen (van anderen). Je leert angst te omarmen en accepteren en de negatieve overtuigingen naast je neer te leggen. Alles wat er niet toe doet, doet er ook niet toe. Ik weet hoe simpel dat eigenlijk klinkt en dat het in de praktijk een stuk lastiger is. I get that! Maar weet dat het in je zit.

Het moet er alleen nog uit komen. 🙂

En zodra je jouw zielsmissie hebt gevonden gaat er een nieuwe wereld voor je open. Trust me!

Binnenkort wil ik hier een extra boost in aanbrengen door mensen een hele laagdrempelige, simpele, mooie, pure training aan te bieden zodat ze zelf, en zelfs ook met hulp van ons team van coaches en mij, deze zielsmissie te ontdekken! Wil jij hierover meer weten?

Schrijf je dan hier in zodat ik je op de hoogte kan houden en je het special aanbod kan toesturen. Wie weet heb jij binnenkort ook wel jouw zielsmissie gevonden!

Leven vanuit je zielsmissie

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...