BLOG

Leven vanuit je zielsmissie

Groeien met je bewustwordingspraktijk

Leven vanuit je zielsmissie – je hebt mij er al vaak over gehoord. Ik vind het zo belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. Mensen zijn zoekende naar antwoorden op hun vragen, naar verdieping, naar een soort levensdoel. We zijn zó zoekende, dat ons hoofd de overhand neemt en we niet (meer) leven vanuit ons hart. We raken geblokkeerd, gefrustreerd en weten de weg terug naar ons hart niet meer te vinden. De weg naar vrijheid, geluk en overvloed.

En nu meer dan ooit is leven vanuit je zielsmissie nog nooit zo belangrijk geweest.

Voor ons allemaal durf ik namelijk wel te zeggen dat er heel veel op ons afkomt het laatste jaar. Ik ken niemand die niet is getriggerd door wat er allemaal in de wereld gaande is. We zitten namelijk midden in een transitie. Een ware transformatie naar een geheel nieuwe tijd, een geheel nieuwe wereld!

En wat dan altijd gebeurt, is dat mensen, systemen, situaties, regeringen, groepen, enz. die deze verandering niet herkennen, aan kunnen, of eigenlijk aan durven, volop in de weerstand gaan! Volop! En we zien het overal gebeuren!

En ik? Wat doe ik? Ik ben vaak, niet altijd, echt niet, heel rustig. Steady as a rock. Nogmaals: niet altijd hoor, ik word ook getriggerd door wat ik in het nieuws af en toe nog meekrijg. En dan, een minuut later, een uur later, ene dag later: en door!

Dus dat is echt wel heel cool kan ik je zeggen. Dat je je niet van je pad af laat trekken. Dat je bij je kern blijft en in je eigen kern kan blijven. Dat is voor mij leven in 5D. Dat ik, ondanks alles wat er in de buitenwereld gebeurt, de verbinding met de waarheid in mezelf houd.

En nou zul je misschien denken: dat wil ik ook!
Hoe doe jij dit dan Erik?

Leven vanuit je zielsmissie

Ik doe in de basis twee dingen:

  • Ik omring mij met soortgenoten. Ik omring mij mensen die mij koesteren. Helpen. Steunen. Mijn licht hoog houden. Vrienden. Vriendinnen. Coaches. Therapeuten. Trainers. Onmisbaar.
  • Ik heb mijn kern gevonden in mijn zielsmissie en leef vanuit deze kern.

Het omringen met mensen die zijn zoals jij, dat is een mooie zoektocht geweest. En nu komen deze mensen vanzelf, moeiteloos en in flow, simpel op mijn pad!

En het vinden van mijn zielsmissie: daar heb ik mijn werk van gemaakt: andere mensen helpen om hun zielsmissie te leven!

Mijn zielsmissie is de drijvende kracht geworden van mijn bedrijf. En dat gun ik jou ook.

 

Ik noem het zielsmissie omdat het veel dieper en verder gaat dan een missie. Het is persoonlijker en authentieker. Ik leef en onderneem nu 100% vanuit mijn hart, mijn ziel, en ik ervaar hier dagelijks veel plezier van. En dat gun ik jou ook. Voor de volle 100%.

Wanneer je namelijk gaat leven of ondernemen vanuit jouw zielsmissie, dan leef je vanuit flow. Vanuit liefde, passie, plezier, verbinding. Je voelt je lichter, niets moet, alles mag. 

Je volgt je eigen pad en dan bedoel ik niet op een egoistische manier, maar zonder angst of negatieve overtuigingen (van anderen). Je leert angst te omarmen en accepteren en de negatieve overtuigingen naast je neer te leggen. Alles wat er niet toe doet, doet er ook niet toe. Ik weet hoe simpel dat eigenlijk klinkt en dat het in de praktijk een stuk lastiger is. I get that! Maar weet dat het in je zit.

Het moet er alleen nog uit komen. 🙂

En zodra je jouw zielsmissie hebt gevonden gaat er een nieuwe wereld voor je open. Trust me!

Binnenkort wil ik hier een extra boost in aanbrengen door mensen een hele laagdrempelige, simpele, mooie, pure training aan te bieden zodat ze zelf, en zelfs ook met hulp van ons team van coaches en mij, deze zielsmissie te ontdekken! Wil jij hierover meer weten?

Schrijf je dan hier in zodat ik je op de hoogte kan houden en je het special aanbod kan toesturen. Wie weet heb jij binnenkort ook wel jouw zielsmissie gevonden!

Leven vanuit je zielsmissie

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!