Online training voor rust, liefde & vertrouwen

Leven in 5D

in 5D zijn mensen met elkaar in verbinding en is er een ongelofelijk diep vertrouwen in elkaar. In die 5e dimensie leven alle bewuste mensen vanuit hun hart, vanuit hun ziel, non duaal, in liefde, verbinding en vanuit ieders unieke en authentieke zielsmissie.

Je ziet: de wereld is enorm aan het veranderen. En nog nooit is dit zo helder geweest als nu.

We zijn al jaren bezig om met elkaar de transitie aan het maken naar de 5e Dimensie. En dat is niet altijd makkelijk voor iedereen. Dat betekent dat we oude gewoontes los mogen laten. Zo zie je ontzettend veel mensen die gewend zijn om vanuit angst te leven.

Dus laten we samen afscheid nemen.
Afscheid van alle angsten die op dit moment je tegen houden.

Steeds vaker zie je gelukkig ook een groep mensen die leven vanuit vertrouwen. Vanuit liefde en verbinding.

Ik kreeg de laatste tijd steeds vaker de vraag van mensen, die niet persé een bewustwordingspraktijk hebben, of ik mijn inzichten op het gebied van de 5e dimensie wil delen. En zoals dat dan gaat, zie je dat het daar is, precies wanneer het nodig is. Dus nu ga ik IEDEREEN die hier behoefte aan heeft helpen om richting te geven. Hoop. Koers. Inzichten. Handvatten.

Handvatten die ALLE mensen mogen gaan inzetten als je wilt leven in deze nieuwe tijd, de 5e dimensie. Of als deze term je niet zoveel zegt: wat je kunt doen om deze hele heftige tijd goed door te komen, in je kracht te kunnen blijven.

Ik heb voor die mensen een programma gemaakt. En om zoveel mogelijk mensen te kunnen steunen, leiden, hoop en energie te geven in deze tijd. Het is een online training die heet Leven in de 5e Dimensie.

Voor jou, als je meer wilt weten over deze tijd, het waarom van deze tijd vanuit een historisch perspectief.

Over wat het is. En wat je er mee kunt. En vooral hoe jij (je eerste) stappen kunt zetten om ook te gaan leven in 5D. Met concrete pijlers. Handvatten. Voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar. Die ik je direct leer om te zetten in je eigen leven. Zodat je per direct aan de slag kunt om jezelf beter te bewapenen tegen alle onrust. Dat je je eigen leiderschapsrol leert te pakken zoals ik je dat leer. Heel erg NU. En ook HEEL ERG PRAKTISCH.

Je krijgt als je instapt direct toegang en een vol jaar lang de tijd de video’s te bekijken en integreren.

Wil jij jouw droomleven leven in de 5e Dimensie? Doe dan nu mee! Nu voor €197 excl btw.

Inclusief speciale bonus

Schrijf je je nu in, dan krijg je een gratis hartsmeditatie van Petra Brussen,
één van mijn teachers, er gratis bij!

Leven in 5D 1

Leef jouw
droomleven in 5d.

Leven in 5D 2

Voor wie?

  • Jij weet dat er meer is.
  • Je ziet dat de huidige manier waarbij veel mensen leven in angst, niet meer is wat nodig is, om de aarde naar een hoger niveau te krijgen
  • Jij wilt weten wat jij kan doen om een mooi, bewust leven te leiden
  • Je staat open voor een andere kijk op het leven dan je tot nu gehoord had

Voor wie is dit niet?

  • Je staat niet open voor spiritualiteit
  • Je vindt alles wat gebeurt de schuld van een ander.
  • Jij voelt dat je een slachtoffer bent en niets kunt doen aan jouw situatie.
Leven in 5D 3

Wat gaan we doen?

Ik ga je uitleggen wat mijn visie is op de 5e dimensie. Daarna leg ik je de 5 pijlers uit, die enorm belangrijk zijn als jij een leven in 5D wilt leiden. Je leert hoe jij actie kunt ondernemen om zelf ook in een hoge frequentie te gaan leven.  Ik besluit met hoe je dit alles in de praktijk kunt brengen.

Je krijgt een aantal werkboeken om ook echt naar binnen te gaan, naar jezelf te kijken en te zien waar jouw groei zit.

Bovendien krijg je een geleide meditatie, ingesproken door Petra Brussen, één van mijn teachers, om naar je hart toe te gaan.

Naar de 5e dimensie gaan, is een kwestie van oefenen, van het omarmen van nieuwe inzichten. Waarschijnlijk ga je jezelf er op betrappen dat je de inzichten die je krijgt niet direct feilloos kunt inzetten. En tegelijkertijd, kan dit bewustwordingsproces snel gaan. Omdat een proces niet geforceerd kan worden, krijg je 1 jaar lang toegang tot deze training. Zo kun je de video’s op jouw tempo, of meerdere malen, bekijken.

Doe mee! 

Nu voor  €197 excl btw.

 

Wat levert het jou op?

Na het volgen van deze training heb jij handvatten om jouw leven in de 5e dimensie vorm te geven. Je gaat de transitie maken van je hoofd naar je hart. Je weet dat deze met elkaar samen moeten gaan werken en dat het tijd is om je hoofd niet langer de hoofdrol te laten spelen.

N
Je gaat meer vertrouwen krijgen in de dingen die je te doen hebt
N
Je leeft met minder stress en angst
N
Je weet hoe je vanuit rust en kracht stappen kunt zetten in deze tijd
N
Je weet concreet wat je kunt doen op momenten dat je je niet fijn voelt
N
Je krijgt een stevige basis om vanuit hoop en vertrouwen te bouwen aan je leven
N
Je krijgt meer energie, meer levensvreugde

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?
Deze training is er voor iedereen die aan de slag wil met haar/zijn leven. Die voelt dat de 5e dimensie aanspreekt en er graag meer over wil leren.
Ik ben een man. Kan ik ook mee doen?
Natuurlijk! Hoewel we in de communicatie ons vaak richten op vrouwen, nodigen we mannen ook van harte uit om mee te doen. You are needed!
Hoeveel tijd ben ik bezig met deze training?
Het bekijken van de video’s kun je, als je wilt, in één dag doen. Ik nodig je echter uit om ook écht te gaan doen. Het integreren hiervan kost tijd. Gelukkig kun je dit doen tijdens het leven van je leven. Ik adviseer je om dagelijks een kwartier tot half uur te gebruiken om te reflecteren (met behulp van de werkboeken) om zo op korte termijn resultaat te krijgen.
Krijg ik de werkboeken thuis gestuurd?
Nee, dit programma is volledig online. De werkboeken vind je in de academie en kun je uitprinten. De werkboeken zijn ook digitaal invulbaar, dus printen is niet persé nodig
Hoe werkt het aanmelden precies?
Als je klikt op de knop, ga je naar een pagina waar je je kunt inschrijven. Na betaling ontvang je direct toegang tot de academie en kun je dus ook meteen aan de slag.
Mag ik de btw verleggen?
Hoewel de training zich focust op leven in de 5e Dimensie, verwacht ik dat je daar in je bedrijf ook veel aan hebt. Dus heb je een bedrijf in België, dan mag je de btw verleggen (mits je voldoet aan de eisen die België hieraan stelt). Je vult dan op de volgende pagina je BTW nummer in.
Kan ik in meerdere termijnen betalen?
Dat is voor dit product niet mogelijk.