Je leven op de rit

Hét Boek Erik Verhagen

Je leven op de rit… de aftrap…

De meeste mensen die me kennen, weten dat ik het vaak heb over “je werk”. Over je baan, je praktijk, het zetten van stappen als je door wilt groeien als bewuste ondernemer, het stop zetten van je baan, omdat je een droom hebt om een eigen praktijk te willen starten en zo verder.  Ik praat er zo vaak over, omdat ik ervaar hoe het is om gelukkig te zijn in je werkend bestaan. En dat het dan dus helemaal geen “werk”  meer voor je is, maar het leven van je passie.

En ik wil het de komende periode eens wat meer gaan hebben over het individu. Los van werk. Los van baan. Los van stappen zetten met een praktijk. Breder gaan kijken.

Want: mijn bedrijf loopt goed. We hebben een geweldig professioneel team. We hebben tevreden klanten. We horen elke week weer nieuwe succesverhalen. Van mensen die weer een geweldige volgende stap hebben gezet en écht hun dromen aan het manifesteren zijn! Dat is zó gaaf en bijzonder!

En voor mij als man voel ik dat ik weer een volgende stap aan het zetten ben. Ik ben steeds meer bezig met genieten. Van mijn rol als papa bijvoorbeeld. Ik voel elke dag de verbinding met mijn 3 kinderen mooier worden. Ik heb de afgelopen jaren ook tijd vrij gemaakt om bezig te zijn met investeren. Investeren in dingen waar ik blij van word. Nieuwe projecten aangaan. Nieuwe dingen opstarten. Nieuwe events organiseren met een andere laag erin. Daar word ik zó vrolijk van! En die joy  kan ik dan weer overbrengen naar andere mensen die op zoek zijn naar meer joy in hun leven.

Want: lekker in je vel zitten als mens, dát is pas het échte begin. En er zijn ook hordes mensen die helemaal geen praktijk willen, hebben, en/of nooit de droom hebben hier verder iets mee te doen.

Dus ik wil meer mensen gaan helpen met het geven van inzichten in hoe zij hun leven richting kunnen geven.

Ja, bij deze wil ik eigenlijk meteen aan je vragen:

Wat zou jij van mij willen weten als het gaat over “leven als mens in het nu?” wat houdt je bezig? Welke handvatten zoek je? Waar loop je tegen aan?

Ik ga met de meest gestelde vragen aan de slag 😊

Mijn eerste, bewuste, persoonlijke groei is ontstaan doordat ik jarenlang, elke week, een boek las. Een nieuw boek. Over van alles en nog wat. Persoonlijke groei, spirituele groei, ontwikkelingen van organisaties, leiderschap, management…

Al die kennis ben ik gaan bundelen in, inmiddels, 3 boeken. Misschien is dit voor je een makkelijke en laagdrempelige manier om je leven al meteen beter op de rit te krijgen:

 

 • Het boek voor ambitieuze mensen die leven in De Nieuwe Tijd. Dit boek kwam uit in 2005. Ben ik trots op. De eerste druk is volledig uitverkocht. Het is nog wel beschikbaar als e-book. Het gaat over het zorgen voor de wortels van je bestaan. Over het zoeken naar je missie. En hoe je hier een concreet plan voor kunt maken.
 • Mijn tweede boek, 7 stappen om jouw grootsheid te leven, is een praktijkboek: in een maand tijd leer ik je om via een aantal complete handvatten jouw leven op de rit te krijgen. Heel krachtig!
 • Mijn 3e boek, Hét boek voor bewuste mensen die leven in de 5e Dimensie, is een actueel boek dat ingaat op de tijd van nu… niet een tijdperk van veranderingen maar een verandering van tijdperk… en wat jij kunt doen om stevig in je schoenen te staan! Echt een heel gaaf boek, al zeg ik het zelf 😉 bestellen kan via deze link.

En mocht je nu niet van het lezen zijn…

Van 13 tot en met 19 september de gratis challenge Bewust & Impactvol Ondernemen.

Je leven op de rit 1

  Meer dan 600 mooie, bewuste mensen namen dit jaar deel aan de challenge week waarin ik elke dag 2x live was: één keer in de ochtend om de volgende stap uit te leggen en ’s avonds om de bevindingen, opdrachten en vragen te behandelen. 

  Echt honderden mensen zag ik die week groeien en bloeien! Dus ik sta te popelen tot het weer zover is: 13 september aanstaande, gaan we weer beginnen!

  Tijdens deze challenge ga ik je persoonlijk elke dag verder helpen in het aankijken van wat je op dit moment nog weerhoudt om een volgende stap te zetten met je praktijk.

  WANNEER ZOU DEZE CHALLENGE WAT VOOR JE ZIJN?

  • Als je jouw zielsmissie wil gaan leven met je praktijk maar deze nog niet (helemaal) hebt
  • Als je denkt te weinig focus te hebben
  • Als je niet weet HOE je met je praktijk stappen zou moeten zetten omdat je“geen ondernemer bent”
  • Als je het lastig vindt om geld te vragen voor jouw diensten
  • Als jouw blokkades je tegen houden de volgende stappen te gaan zetten
  • Als je niet weet hoe je nu eigenlijk een echt succesvolle en goed lopende praktijk kunt neerzetten
  • Als je bang bent dat het niet gaat lukken
  • Als je denkt dat je niet goed genoeg bent en daardoor ook vast geen waarde kunt vragen

  WAT LEVERT HET JE OP?

  • Meer inzichten in alle stappen die relevant zijn om te groeien met je praktijk
  • Handvatten om je zielsmissie te kunnen vinden en leven
  • Je leert de juiste stappen zetten
  • Je leert waarde vragen op een manier die bij past
  • Je gaat zien hoe simpel het is om een goed lopende praktijk te hebben
  • Je gaat zien hoe jij op jouw manier klanten kunt aantrekken
  • Je gaat zien dat je vertrouwen mag hebben
  • Je gaat voelen dat je het niet meer alleen hoeft te doen!

  Kortom, 7 dagen lang werken we met diverse thema’s gericht om eventuele angst, twijfel of onzekerheid bij jou af te nemen.

  Het hele doel van deze challenge is om jou te leren hoe jij jouw gaven, intuïties, talenten en passies kunt inzetten in jouw praktijk zonder je authenticiteit te verliezen. Je krijgt inzichten, structuur en helderheid om super zelfverzekerd jouw groei te kunnen maken met jouw praktijk. Die vlam in jou mag sterker worden, jij mag jouw passie en kennis gaan delen. Andere bewuste mensen gaan helpen en om samen een wereld te creëren van liefde, vertrouwen en verbinding.

  Ik ga je de meest impactvolle en belangrijke stappen leren die je houvast en focus geven om zo je praktijk te laten groeien op een manier die bij jou past: authentiek, bewust én succesvol! Meld je hier aan voor de challenge.

  600 ONDERNEMERS GINGEN JE AL VOOR.
  DOE JIJ NU OOK MEE? HET IS GRATIS!

  Ik kijk er naar uit om je de komende tijd met nieuwe energie te kunnen inspireren!

  Heb het goed.

  Liefs,

  Erik

  Hi ik ben Erik!

  Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

  Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

  Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

  Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

  Het belang van een coach!

  Het belang van een coach!

  Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

  Ik ga het anders doen!

  Ik ga het anders doen!

  Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...