Je hart moét breken…

Toen ik moest vertellen tegen mijn oudste zoon Lucas dat het kerst diner op school niet doorging, moest hij enorm hard huilen. Hij kon nu niet met zijn vriendjes zijn. En mijn hart brak. En het liedje van de Manic Street Preachers ging door mijn hoofd: “if you tollerate this, then your children will be next”. En ik werd boos. Heel boos. Hoe kan het toch dat we ons wéér als makke schaapjes naar de slachtbank laten manipuleren?! Mensen zijn blijkbaar hardnekkige, hart horende, wezens. Ik ben liever een ezel. En daarvoor hoef ik nog niet eens op de eerste rij in een kerststal te staan. Ik zorg er wel voor dat ik me niet nog een keer stoot aan dezelfde steen.

En toen ging ik voelen. Op mijn hart. Want dat was aangeslagen. Gebroken. Hart-pijn. En toen dacht ik aan dit schrijven dat bij mijn sjamaan in haar praktijk aan een deur hangt. En ik wil het met je delen. Als HART onder de riem. Om deze tijd goed door te komen en jouw liefde en licht te kunnen verspreiden. Het heet: Becoming a Human Being.

I must understand that I have a heart…
And from that heart I must speak…
And that this heart must break… and…
That it is supposed to break.

I will blame no one for my heart breaking
Into an million pieces… for that is it’s purpose…
It is supposed to shatter.

And I will learn… and I will give
All the pieces of my heart away to my life…
To my God… to my maker.
Only to let that come through again.

I shall never live in grief in my heart
I shall only let my heart grow…
And grow in others.

And so my heart shall become seeds.
To sow.. to spread in love on the planet.

And so I will become a Human Being…
To spread love for eternity… and…
Then I will become a Human Being
Again and again.

I never owned my heart to begin with…
It was a gift from God, and it was
A gift from God TO BREAK IT
And me sowing it upon the planet IS MY GIFT TO GOD
AND SO I SHALL BE A HUMAN BEING.

Dus ging ik met mijn 2 oudste zoons door de wijk lopen. We haalden een aantal vriendjes en vriendinnetjes op. To spread love and light. Because if we don’t do so, our children will be next. Samen zijn. Samen delen.

So watch and learn people. And do whatever you want or don’t want to do with it. The story is very, very simple.

Heb het goed,
BE WELL
Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.