Je hart moét breken…

Toen ik moest vertellen tegen mijn oudste zoon Lucas dat het kerst diner op school niet doorging, moest hij enorm hard huilen. Hij kon nu niet met zijn vriendjes zijn. En mijn hart brak. En het liedje van de Manic Street Preachers ging door mijn hoofd: “if you tollerate this, then your children will be next”. En ik werd boos. Heel boos. Hoe kan het toch dat we ons wéér als makke schaapjes naar de slachtbank laten manipuleren?! Mensen zijn blijkbaar hardnekkige, hart horende, wezens. Ik ben liever een ezel. En daarvoor hoef ik nog niet eens op de eerste rij in een kerststal te staan. Ik zorg er wel voor dat ik me niet nog een keer stoot aan dezelfde steen.

En toen ging ik voelen. Op mijn hart. Want dat was aangeslagen. Gebroken. Hart-pijn. En toen dacht ik aan dit schrijven dat bij mijn sjamaan in haar praktijk aan een deur hangt. En ik wil het met je delen. Als HART onder de riem. Om deze tijd goed door te komen en jouw liefde en licht te kunnen verspreiden. Het heet: Becoming a Human Being.

I must understand that I have a heart…
And from that heart I must speak…
And that this heart must break… and…
That it is supposed to break.

I will blame no one for my heart breaking
Into an million pieces… for that is it’s purpose…
It is supposed to shatter.

And I will learn… and I will give
All the pieces of my heart away to my life…
To my God… to my maker.
Only to let that come through again.

I shall never live in grief in my heart
I shall only let my heart grow…
And grow in others.

And so my heart shall become seeds.
To sow.. to spread in love on the planet.

And so I will become a Human Being…
To spread love for eternity… and…
Then I will become a Human Being
Again and again.

I never owned my heart to begin with…
It was a gift from God, and it was
A gift from God TO BREAK IT
And me sowing it upon the planet IS MY GIFT TO GOD
AND SO I SHALL BE A HUMAN BEING.

Dus ging ik met mijn 2 oudste zoons door de wijk lopen. We haalden een aantal vriendjes en vriendinnetjes op. To spread love and light. Because if we don’t do so, our children will be next. Samen zijn. Samen delen.

So watch and learn people. And do whatever you want or don’t want to do with it. The story is very, very simple.

Heb het goed,
BE WELL
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...