Je hart moét breken…

Toen ik moest vertellen tegen mijn oudste zoon Lucas dat het kerst diner op school niet doorging, moest hij enorm hard huilen. Hij kon nu niet met zijn vriendjes zijn. En mijn hart brak. En het liedje van de Manic Street Preachers ging door mijn hoofd: “if you tollerate this, then your children will be next”. En ik werd boos. Heel boos. Hoe kan het toch dat we ons wéér als makke schaapjes naar de slachtbank laten manipuleren?! Mensen zijn blijkbaar hardnekkige, hart horende, wezens. Ik ben liever een ezel. En daarvoor hoef ik nog niet eens op de eerste rij in een kerststal te staan. Ik zorg er wel voor dat ik me niet nog een keer stoot aan dezelfde steen.

En toen ging ik voelen. Op mijn hart. Want dat was aangeslagen. Gebroken. Hart-pijn. En toen dacht ik aan dit schrijven dat bij mijn sjamaan in haar praktijk aan een deur hangt. En ik wil het met je delen. Als HART onder de riem. Om deze tijd goed door te komen en jouw liefde en licht te kunnen verspreiden. Het heet: Becoming a Human Being.

I must understand that I have a heart…
And from that heart I must speak…
And that this heart must break… and…
That it is supposed to break.

I will blame no one for my heart breaking
Into an million pieces… for that is it’s purpose…
It is supposed to shatter.

And I will learn… and I will give
All the pieces of my heart away to my life…
To my God… to my maker.
Only to let that come through again.

I shall never live in grief in my heart
I shall only let my heart grow…
And grow in others.

And so my heart shall become seeds.
To sow.. to spread in love on the planet.

And so I will become a Human Being…
To spread love for eternity… and…
Then I will become a Human Being
Again and again.

I never owned my heart to begin with…
It was a gift from God, and it was
A gift from God TO BREAK IT
And me sowing it upon the planet IS MY GIFT TO GOD
AND SO I SHALL BE A HUMAN BEING.

Dus ging ik met mijn 2 oudste zoons door de wijk lopen. We haalden een aantal vriendjes en vriendinnetjes op. To spread love and light. Because if we don’t do so, our children will be next. Samen zijn. Samen delen.

So watch and learn people. And do whatever you want or don’t want to do with it. The story is very, very simple.

Heb het goed,
BE WELL
Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...