BOEK

INSPIRATIE

IK RAAD AAN

Ik lees veel. Ik lees gemiddeld 1 boek per week. Uit de meeste boeken haal ik wel iets waar ik van leer. En dat is mooi. Ik wil de boeken die indruk op mij gemaakt hebben en/of waar ik bovengemiddeld van geleerd heb, met jou delen. Deze boekinspiratie helpt jou misschien ook verder. Het kan je verdieping opleveren.

Klik op de bestelknop en je komt direct op bol.com waar je het boek direct kunt bestellen. Hoe makkelijk kunnen we het maken. En… wat raad jij mij aan? Ik ben benieuwd!

BOEK

INSPIRATIE

IK RAAD AAN

Ik lees veel. Ik lees gemiddeld 1 boek per week. Uit de meeste boeken haal ik wel iets waar ik van leer. En dat is mooi. Ik wil de boeken die indruk op mij gemaakt hebben en/of waar ik bovengemiddeld van geleerd heb, met jou delen. Deze boekinspiratie helpt jou misschien ook verder. Het kan je verdieping opleveren.

Klik op de bestelknop en je komt direct op bol.com waar je het boek direct kunt bestellen. Hoe makkelijk kunnen we het maken. En… wat raad jij mij aan? Ik ben benieuwd!

Ik raad aan boek-inspiratie 1

50 VERDIENMODELLEN -JEANET BATHOORN

Dit boek vind ik heel tof omdat het een heel verfrissende blik biedt op verschillende manieren om geld te verdienen met je praktijk. Zitten zelfs ook een aantal mooie 5D manieren bij die helemaal bij jou zullen resoneren! De meest voorkomende verdienmodellen voor mijn klanten behandel ik in mijn online training! Aanrader!”

Ik raad aan boek-inspiratie 2

HELWEEK – ERIK BERTRAND LARSSEN

Waar ben je allemaal toe in staat. Veel. Daar kom je achter tijdens een helweek: 7 dagen lang om 05:00 opstaan en om 20:00 naar bed, één nacht doorhalen. Focus, doelstellingen. Gaaf om te doen.

Ik raad aan boek-inspiratie 3

HÉT BOEK VOOR BEWUSTE MENSEN DIE LEVEN IN DE 5e DIMENSIE

Mijn eigen boek kan natuurlijk niet achterwege blijven 😉 In dit boek neem ik je mee in mijn spirituele reis en geef ik je concrete handvatten om zelf ook te gaan leven vanuit je zielsmissie, hetgeen waartoe jij hier op aarde bent.

Ik raad aan boek-inspiratie 4

Ebook voor ambitieuze mensen die leven in De Nieuwe Tijd

Hét E-book is onmisbaar voor ambitieuze mensen die leven in deze tijd: De Nieuwe Tijd. Dit E-book geeft je:
• meer inzicht in de belangrijkste persoon op aarde: jij!
• relevante kennis over zelfleiderschap
• praktische tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt
Zodat iedere dag van je leven leuker en zinvoller wordt.

Ik raad aan boek-inspiratie 5

DE 7 EIGENSCHAPPEN VAN EFFECTIEF LEIDERSCHAP – STEPHEN COVEY

Hét échte basis-der-basis boek voor leiders zoals jij: het meest invloedrijke boek van de afgelopen decennia. Meesterwerk van de meester zelf: zeer inspirerend hoe Covey 7 stappen beschrijft naar absolute excellentie in jouw leven: held!

Ik raad aan boek-inspiratie 6

THE 7 HABITS OF HAPPY KIDS – SEAN COVEY

Gekregen voor vaderdag, maar wat vind ik het leuk (en m’n kindjes ook). Dit is de engelse versie (de Nederlandse is nu even niet te verkrijgen) maar ik adviseer je natuurlijk de nederlandse variant. Anders wordt het wel erg ingewikkeld voor de kindjes. Over het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en alle andere eigenschappen die we kennen van Stephen Covey. Geschreven door de zoon van.

Ik raad aan boek-inspiratie 7

IK – REMCO CLAASSEN

Dit boek is een echte must-read: je krijgt inzicht in dat alles begint bij… jou! Wie ben je, waar word je vrolijk van, wat geeft je energie: kortom: persoonlijk leiderschap. Zeer inspirerend: Onmisbaar in je kast!

Ik raad aan boek-inspiratie 8

THE SUCCES PRINCIPLES – JACK CANFIELD

Een echte aanrader. Blij dat ik in aanraking ben gekomen met dit – heerlijk Amerikaanse – pronkstuk: hoe jij, vanuit jouw eigen kunnen, doelen kunt realiseren. Geloof me: als je dit gaat doorvoeren, krijg jij een héél leuk leven!

Ik raad aan boek-inspiratie 9

VERBAAL MEESTERSCHAP – REMCO CLAASSEN

Een zeer inspirerend, leuk én leerzaam boek voor iedereen die wel eens (of vaak) voor publiek spreekt. Met allerlei vernuftige – en smerige – tips en trucs om een echte verbale meester te kunnen worden! Heb ik zeer veel van geleerd!

Ik raad aan boek-inspiratie 10

THE SECRET – RHONDA BYRNE

Of je vind dit niets, óf geweldig. Ik hoor bij die laatste categorie. Fantastisch – Amerikaans – boek waarin begrippen als dankbaarheid een prachtige vertaling krijgen. De wet van de aantrekkingskracht: het werkt: het gaafste boek dat ik in twee jaar heb gelezen

Ik raad aan boek-inspiratie 11

DE 8E EIGENSCHAP – STEPHEN COVEY

Dit boek staat bij mij op nummer 1: 100% aanrader, 200% inspiratie: hoe jij een compleet mens in een completen baan (ja, het kan!) kunt zijn en hoe je dit kunt realiseren. Door Live, Love, Learn en Legacy. Deze moet je écht lezen.

Ik raad aan boek-inspiratie 12

GOOD TO GREAT – JIM COLLINS

Een echte aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in hoe uiterst succesvolle organisaties werken en volgens welke principes. Ongelofelijk gaaf en inspirerend om dit pareltje te van Collins te lezen. Topper!

Ik raad aan boek-inspiratie 13

FLOW EN DE KUNST VAN HET ZAKENDOEN – JAN BOMMEREZ

Geweldig boek van Bommerez waarin hij flow uitlegt en hoe je hierin terecht kunt komen. Echte om-denker die de wereld voorziet van hele, héle gave inzichten in dit prachtige boek. Aanrader!

Benieuwd naar de hulpmiddelen ik gebruik om het beste uit mijn bedrijf te halen?