Ik hou van…

Morgen is het Valentijnsdag. De dag van de liefde. En dat gaat over liefde binnen een relatie, voor een ander. Voor velen. En je kunt het natuurlijk op meerdere manieren bekijken. Want:

Vandaag wil ik het met jou hebben over een ander soort liefde, namelijk die van zelfliefde, die ultieme liefde die je voelt voor.. jezelf!

En hoe vaak we onszelf daarin te kort doen. We houden van iedereen en wie vergeten we: onszelf. Dat is voor mensen die hulp verlenen (coaches, onderwijzers, trainers, masseurs enz enz enz) een echte valkuil weet ik ook van mezelf.

Ik zie heel mensen investeren in een vakantie en niet in een opleiding waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen (of die mag vooral niet te veel kosten).

Ik zie het als mensen altijd klaar staan voor een ander, maar nooit de hulp vragen die ze zelf nodig hebben.

Ik zie het als mensen boos zijn op zichzelf omdat iets niet in één keer gelukt is, terwijl ze het bij een ander zouden overdekken met de mantel der liefde.

Ik zie mensen die altijd maar blijven doorgaan, want je zou eens een dagje niet lekker in je vel zitten en daar ruimte aan geven.

En die zelfliefde is super belangrijk. En hoe grappig ook: niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ander. Om te laten zien hoe het ook kan. Om onze kinderen te laten zien hoe blij en gelukkig ze met zichzelf mogen zijn.

Mensen, wat maken we het onszelf moeilijk.

Terwijl we weten, zeker de lezers van mijn blogs en mails, dat er alleen oneness is, dat liefde ons grootste goed is.

En de komende twee dagen wil ik daar iets aan koppelen, want zo vaak maken we geen tijd voor onszelf. Zo vaak blijven we hangen op een stuk in onszelf dat niet exact weet wat de volgende stap is.

Daarom mag jij op zoek naar je zielsmissie. Een fantastische leidraad in je leven om de juiste stappen te zetten, voor jouw geluk.  Lees meer over dit waanzinnige valentijnsaanbod (aanbod is voorbij…)

Op de liefde!

Heb het goed,

Heb het goed!

Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...