Ik hou van…

Morgen is het Valentijnsdag. De dag van de liefde. En dat gaat over liefde binnen een relatie, voor een ander. Voor velen. En je kunt het natuurlijk op meerdere manieren bekijken. Want:

Vandaag wil ik het met jou hebben over een ander soort liefde, namelijk die van zelfliefde, die ultieme liefde die je voelt voor.. jezelf!

En hoe vaak we onszelf daarin te kort doen. We houden van iedereen en wie vergeten we: onszelf. Dat is voor mensen die hulp verlenen (coaches, onderwijzers, trainers, masseurs enz enz enz) een echte valkuil weet ik ook van mezelf.

Ik zie heel mensen investeren in een vakantie en niet in een opleiding waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen (of die mag vooral niet te veel kosten).

Ik zie het als mensen altijd klaar staan voor een ander, maar nooit de hulp vragen die ze zelf nodig hebben.

Ik zie het als mensen boos zijn op zichzelf omdat iets niet in één keer gelukt is, terwijl ze het bij een ander zouden overdekken met de mantel der liefde.

Ik zie mensen die altijd maar blijven doorgaan, want je zou eens een dagje niet lekker in je vel zitten en daar ruimte aan geven.

En die zelfliefde is super belangrijk. En hoe grappig ook: niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ander. Om te laten zien hoe het ook kan. Om onze kinderen te laten zien hoe blij en gelukkig ze met zichzelf mogen zijn.

Mensen, wat maken we het onszelf moeilijk.

Terwijl we weten, zeker de lezers van mijn blogs en mails, dat er alleen oneness is, dat liefde ons grootste goed is.

En de komende twee dagen wil ik daar iets aan koppelen, want zo vaak maken we geen tijd voor onszelf. Zo vaak blijven we hangen op een stuk in onszelf dat niet exact weet wat de volgende stap is.

Daarom mag jij op zoek naar je zielsmissie. Een fantastische leidraad in je leven om de juiste stappen te zetten, voor jouw geluk.  Lees meer over dit waanzinnige valentijnsaanbod (aanbod is voorbij…)

Op de liefde!

Heb het goed,

Heb het goed!

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.