Ik hou van…

Morgen is het Valentijnsdag. De dag van de liefde. En dat gaat over liefde binnen een relatie, voor een ander. Voor velen. En je kunt het natuurlijk op meerdere manieren bekijken. Want:

Vandaag wil ik het met jou hebben over een ander soort liefde, namelijk die van zelfliefde, die ultieme liefde die je voelt voor.. jezelf!

En hoe vaak we onszelf daarin te kort doen. We houden van iedereen en wie vergeten we: onszelf. Dat is voor mensen die hulp verlenen (coaches, onderwijzers, trainers, masseurs enz enz enz) een echte valkuil weet ik ook van mezelf.

Ik zie heel mensen investeren in een vakantie en niet in een opleiding waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen (of die mag vooral niet te veel kosten).

Ik zie het als mensen altijd klaar staan voor een ander, maar nooit de hulp vragen die ze zelf nodig hebben.

Ik zie het als mensen boos zijn op zichzelf omdat iets niet in één keer gelukt is, terwijl ze het bij een ander zouden overdekken met de mantel der liefde.

Ik zie mensen die altijd maar blijven doorgaan, want je zou eens een dagje niet lekker in je vel zitten en daar ruimte aan geven.

En die zelfliefde is super belangrijk. En hoe grappig ook: niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ander. Om te laten zien hoe het ook kan. Om onze kinderen te laten zien hoe blij en gelukkig ze met zichzelf mogen zijn.

Mensen, wat maken we het onszelf moeilijk.

Terwijl we weten, zeker de lezers van mijn blogs en mails, dat er alleen oneness is, dat liefde ons grootste goed is.

En de komende twee dagen wil ik daar iets aan koppelen, want zo vaak maken we geen tijd voor onszelf. Zo vaak blijven we hangen op een stuk in onszelf dat niet exact weet wat de volgende stap is.

Daarom mag jij op zoek naar je zielsmissie. Een fantastische leidraad in je leven om de juiste stappen te zetten, voor jouw geluk.  Lees meer over dit waanzinnige valentijnsaanbod (aanbod is voorbij…)

Op de liefde!

Heb het goed,

Heb het goed!

Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...