IK GA STAAN, JIJ OOK?

Erik Verhagen - ik ga staan

De maand januari zit er al weer op! En wat is het hard gegaan meteen weer, de start van het nieuwe jaar! Ik was aan het terug kijken wat er allemaal alweer gebeurd is en het gaat heel snel allemaal. Nu ben ik dat gewend de laatste tijd 😉 en deze maand was weer echt groots meteen: meer dan 50 intake gesprekken hebben we gevoerd en er waren 40 deelnemers op het event! Al met al weer zo’n 100 prachtige mooie lichtwerkers, bewuste ondernemers, spirituele mensen mogen ontmoeten, spreken, helpen, coachen! En ruim 15 daarvan hebben JA gezegd en gaan dit jaar enorm groeien met hun praktijk en ik mag ze daarin helpen. Voorgaan.

Voorgaan. Dat woord kwam de laatste maand bij me op. Ik voel zó sterk, zó sterk, dat ik écht nog meer voorop mag lopen. En dat mag delen. En ik loop niet alleen voorop. Ik loop voorop met andere leiders die vanuit hun vrouwelijke energie, hun hart, zeggen: IK GA STAAN. IK STA!! Ik STA voor wat ik neer te zetten heb. Ik voel dat alles wat ik de afgelopen tijd heb geheeld nu voor mij de nieuwe basis is om ECHT te gaan staan. Lopen. Rennen. VLIEGEN!

Zonder al te veel angsten. Zonder al te veel pijnen. Omdat het verlangen, de behoefte zó groot en sterk is dat geen enkele man, geen enkele angst, geen enkele pijn hen daarin nog remt. Dát zijn de mensen die nu bij mij aansluiten!

Heel veel vrouwen (en een enkele man 😉 ) die ECHT zeggen: NU is het tijd. Nothing is holding me back. Nou ja, er zijn altijd blokkades. Altijd. Anders ben je uitgegroeid en dat is nog zeker niet het geval. En in die blokkades komen wij dan elkaar tegen op het pad. Want ik herkén die blokkades en thema’s: Gebrek aan focus. Kan ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg? Zitten mensen wel op mij te wachten? Angst voor grootsheid. Wat zal mijn omgeving denken? Durf ik de PRIJS wel te vragen die ik waard ben!? Die laatste is hardnekkig! Geld. Altijd maar weer dat geld. Geld is energie. Dat weten we ook. En mijn klanten zeggen: ik GA HET DOEN! Ik investeer in mezelf!! En niet persé voor www.erikverhagen.com want  het gaat NIET om MIJ! En niet persé voor zichzelf. Ja, natuurlijk wel, want daarmee zeg je JA tegen jezelf! Maar eigenlijk omdat ze vanuit hun ZIEL VOELEN dat het gaat om wat wij SAMEN neer te zetten hebben. Met elkaar. Lichtwerkers samen. Of hoe je het ook zou willen noemen. Dat maakt denk ik niet zoveel uit. Het gaat erom, dat mijn klanten zeggen: YES, ik GA het doen. Ik investeer in mezelf en daarmee kan ik anderen laten herinneren aan datgene wat ze vergeten zijn: leven in liefde op aarde. In vrijheid. Gezondheid. Verbinding. Dat…

En ik heb sterk gevoeld. Ik sta. Ik blijf staan. Ik ben er. Voor hen. En doe daar alles voor. Alles. Want het gaat erom dat we de wereld beter maken omdat zij daar zoveel behoefte aan heeft.

Voel jij ook dat jij MOET GAAN STAAN?

JOIN ME!!! Ik ben er voor jou!

Plan, als jij écht voelt: JA, 2019 is MIJN JAAR OM TE GAAN STAAN, een GRATIS intake in met mij of iemand uit mijn team.

Ik kan de intakes niet allemaal zelf meer doen en wordt hierin door het universum ongelofelijk mooi geholpen. Uiteraard 😉 Met een prachtig team! Dus: neem de stap. Plan een GRATIS intake in en dan spreek ik je hopelijk snel EN gaan WIJ SAMEN de wereld veranderen!

Klik HIER voor een gratis intake

 

Be well

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.