IK GA STAAN, JIJ OOK?

De maand januari zit er al weer op! En wat is het hard gegaan meteen weer, de start van het nieuwe jaar! Ik was aan het terug kijken wat er allemaal alweer gebeurd is en het gaat heel snel allemaal. Nu ben ik dat gewend de laatste tijd 😉 en deze maand was weer echt groots meteen: meer dan 50 intake gesprekken hebben we gevoerd en er waren 40 deelnemers op het event! Al met al weer zo’n 100 prachtige mooie lichtwerkers, bewuste ondernemers, spirituele mensen mogen ontmoeten, spreken, helpen, coachen! En ruim 15 daarvan hebben JA gezegd en gaan dit jaar enorm groeien met hun praktijk en ik mag ze daarin helpen. Voorgaan.

Voorgaan. Dat woord kwam de laatste maand bij me op. Ik voel zó sterk, zó sterk, dat ik écht nog meer voorop mag lopen. En dat mag delen. En ik loop niet alleen voorop. Ik loop voorop met andere leiders die vanuit hun vrouwelijke energie, hun hart, zeggen: IK GA STAAN. IK STA!! Ik STA voor wat ik neer te zetten heb. Ik voel dat alles wat ik de afgelopen tijd heb geheeld nu voor mij de nieuwe basis is om ECHT te gaan staan. Lopen. Rennen. VLIEGEN!

Zonder al te veel angsten. Zonder al te veel pijnen. Omdat het verlangen, de behoefte zó groot en sterk is dat geen enkele man, geen enkele angst, geen enkele pijn hen daarin nog remt. Dát zijn de mensen die nu bij mij aansluiten!

Heel veel vrouwen (en een enkele man 😉 ) die ECHT zeggen: NU is het tijd. Nothing is holding me back. Nou ja, er zijn altijd blokkades. Altijd. Anders ben je uitgegroeid en dat is nog zeker niet het geval. En in die blokkades komen wij dan elkaar tegen op het pad. Want ik herkén die blokkades en thema’s: Gebrek aan focus. Kan ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg? Zitten mensen wel op mij te wachten? Angst voor grootsheid. Wat zal mijn omgeving denken? Durf ik de PRIJS wel te vragen die ik waard ben!? Die laatste is hardnekkig! Geld. Altijd maar weer dat geld. Geld is energie. Dat weten we ook. En mijn klanten zeggen: ik GA HET DOEN! Ik investeer in mezelf!! En niet persé voor www.erikverhagen.com want  het gaat NIET om MIJ! En niet persé voor zichzelf. Ja, natuurlijk wel, want daarmee zeg je JA tegen jezelf! Maar eigenlijk omdat ze vanuit hun ZIEL VOELEN dat het gaat om wat wij SAMEN neer te zetten hebben. Met elkaar. Lichtwerkers samen. Of hoe je het ook zou willen noemen. Dat maakt denk ik niet zoveel uit. Het gaat erom, dat mijn klanten zeggen: YES, ik GA het doen. Ik investeer in mezelf en daarmee kan ik anderen laten herinneren aan datgene wat ze vergeten zijn: leven in liefde op aarde. In vrijheid. Gezondheid. Verbinding. Dat…

En ik heb sterk gevoeld. Ik sta. Ik blijf staan. Ik ben er. Voor hen. En doe daar alles voor. Alles. Want het gaat erom dat we de wereld beter maken omdat zij daar zoveel behoefte aan heeft.

Voel jij ook dat jij MOET GAAN STAAN?

JOIN ME!!! Ik ben er voor jou!

Plan, als jij écht voelt: JA, 2019 is MIJN JAAR OM TE GAAN STAAN, een GRATIS intake in met mij of iemand uit mijn team.

Ik kan de intakes niet allemaal zelf meer doen en wordt hierin door het universum ongelofelijk mooi geholpen. Uiteraard 😉 Met een prachtig team! Dus: neem de stap. Plan een GRATIS intake in en dan spreek ik je hopelijk snel EN gaan WIJ SAMEN de wereld veranderen!

Klik HIER voor een gratis intake

 

Be well

Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...