BLOG

IK GA STAAN, JIJ OOK?

Erik Verhagen - ik ga staan

De maand januari zit er al weer op! En wat is het hard gegaan meteen weer, de start van het nieuwe jaar! Ik was aan het terug kijken wat er allemaal alweer gebeurd is en het gaat heel snel allemaal. Nu ben ik dat gewend de laatste tijd 😉 en deze maand was weer echt groots meteen: meer dan 50 intake gesprekken hebben we gevoerd en er waren 40 deelnemers op het event! Al met al weer zo’n 100 prachtige mooie lichtwerkers, bewuste ondernemers, spirituele mensen mogen ontmoeten, spreken, helpen, coachen! En ruim 15 daarvan hebben JA gezegd en gaan dit jaar enorm groeien met hun praktijk en ik mag ze daarin helpen. Voorgaan.

Voorgaan. Dat woord kwam de laatste maand bij me op. Ik voel zó sterk, zó sterk, dat ik écht nog meer voorop mag lopen. En dat mag delen. En ik loop niet alleen voorop. Ik loop voorop met andere leiders die vanuit hun vrouwelijke energie, hun hart, zeggen: IK GA STAAN. IK STA!! Ik STA voor wat ik neer te zetten heb. Ik voel dat alles wat ik de afgelopen tijd heb geheeld nu voor mij de nieuwe basis is om ECHT te gaan staan. Lopen. Rennen. VLIEGEN!

Zonder al te veel angsten. Zonder al te veel pijnen. Omdat het verlangen, de behoefte zó groot en sterk is dat geen enkele man, geen enkele angst, geen enkele pijn hen daarin nog remt. Dát zijn de mensen die nu bij mij aansluiten!

Heel veel vrouwen (en een enkele man 😉 ) die ECHT zeggen: NU is het tijd. Nothing is holding me back. Nou ja, er zijn altijd blokkades. Altijd. Anders ben je uitgegroeid en dat is nog zeker niet het geval. En in die blokkades komen wij dan elkaar tegen op het pad. Want ik herkén die blokkades en thema’s: Gebrek aan focus. Kan ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg? Zitten mensen wel op mij te wachten? Angst voor grootsheid. Wat zal mijn omgeving denken? Durf ik de PRIJS wel te vragen die ik waard ben!? Die laatste is hardnekkig! Geld. Altijd maar weer dat geld. Geld is energie. Dat weten we ook. En mijn klanten zeggen: ik GA HET DOEN! Ik investeer in mezelf!! En niet persé voor www.erikverhagen.com want  het gaat NIET om MIJ! En niet persé voor zichzelf. Ja, natuurlijk wel, want daarmee zeg je JA tegen jezelf! Maar eigenlijk omdat ze vanuit hun ZIEL VOELEN dat het gaat om wat wij SAMEN neer te zetten hebben. Met elkaar. Lichtwerkers samen. Of hoe je het ook zou willen noemen. Dat maakt denk ik niet zoveel uit. Het gaat erom, dat mijn klanten zeggen: YES, ik GA het doen. Ik investeer in mezelf en daarmee kan ik anderen laten herinneren aan datgene wat ze vergeten zijn: leven in liefde op aarde. In vrijheid. Gezondheid. Verbinding. Dat…

En ik heb sterk gevoeld. Ik sta. Ik blijf staan. Ik ben er. Voor hen. En doe daar alles voor. Alles. Want het gaat erom dat we de wereld beter maken omdat zij daar zoveel behoefte aan heeft.

Voel jij ook dat jij MOET GAAN STAAN?

JOIN ME!!! Ik ben er voor jou!

Plan, als jij écht voelt: JA, 2019 is MIJN JAAR OM TE GAAN STAAN, een GRATIS intake in met mij of iemand uit mijn team.

Ik kan de intakes niet allemaal zelf meer doen en wordt hierin door het universum ongelofelijk mooi geholpen. Uiteraard 😉 Met een prachtig team! Dus: neem de stap. Plan een GRATIS intake in en dan spreek ik je hopelijk snel EN gaan WIJ SAMEN de wereld veranderen!

Klik HIER voor een gratis intake

 

Be well

Erik

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!