BLOG

Ik ben het “en… en” mannetje!

Je ziet op social media heel veel voorbij komen. Er komen steeds meer coaches bij. En de één noemt zich business coach, de andere overvloedscoach, Jantje noemt zichzelf Wim Hoff Approved Breath coach en Martietje is een echte lifestyle advise strategist. En als je de rollen niet zou bekijken en op persoonsniveau gaat kijken “wat” iemand is, dan is Tony Robbins is The Why Guy en Zarayda is The Why Girl.

En ik vind het allemaal mooi. Ik moet er ook wel een beetje om lachen. Hahahaha, wat zijn we toch allemaal bezig met onszelf goed te “profileren” 😊

En ik meen het: ik vind het ECHT TOF dat iemand als Zarayda vanuit haar ervaring als presentatrice bij BNN e.d. nu heel erg op bewustwording gaat zitten. Want dat is, als je het mij vraagt, DE ENIGE MANIER om de wereld naar een ander, beter, mooier, hoger niveau te brengen. We kunnen allemaal gaan wijzen naar de regering, gaan vloeken op de maatregelen die echt slaan als brie op een stroopwafel: het heeft echt totaal geen zin.

Dat wil zeggen. Het heeft wél zin, als je vanuit JOUW CIRKEL VAN INVLOED gaat leven. Gaat voelen. Dan denken en dan ook echt gaan DOEN.

En dat begint bij… bewustwording! Juistem!! Dus of je nou dat wil starten met ademhaling, jezelf af te vragen wie je bent, of hoe jij je levensstijl kan ombuigen om lekkerder in je vel te zitten: het is allemaal GAAF, nodig en goed! Dus ik zie veel liever 100 Golden Circle Aware holistic teaching training and coaching Business owners developers dan één politicus met een mondkapje op.

En hey, als ik daar dan ook mezelf “iets” moet noemen, dan ga ik dat ook gewoon lekker doen ook. Hahaha, ik moet er toch nog steeds om gniffelen. Lekker een beetje schuren en kietelen. That’s me.

En een paar jaar terug was er iemand die me interviewde die zei: “jij bent de Nederlandse Tony Robbins Erik”. En toen schoot de uit mijn neusgaten! En ik vond het ook wel een eer. Want bij mij begint het inderdaad ALTIJD met de WHY: Waarom doe je wat je doet? Waarom heb je die baan? Waarom heb je je praktijk? Waarom vind je dat je NU iets mag gaan veranderen in jezelf en de wereld? Dat soort vragen. Daar ga ik mijn bed voor uit ’s morgens.

Dus…. Wat is mijn “titel” dan? Mijn geuzennaam misschien wel! Da’s nog wat rebelser ook! Ja, laten we er een geuzennaam van maken. Ach wat: beslis zelf maar 😉

Kijk: omdat Tony Robbins al de Why Guy is en Zarayda heeft zichzelf The Why Girl toegeëigend. Dus ik vind The Dutch Why Guy  een beetje cheeky. En The Why Boy  vind ik een beetje als Robin van Batman: die wil je niet zijn 😉 Ik wil geen 2e viool spelen 😉

Dus ik dacht meer aan: HET EN… EN MANNETJE!

Wat vindt je d’r van? Mooi? Of mag het meer DE EN.. EN MAN zijn?

Waarom eigenlijk? Ik geloof niet in of…of… In ALLES geloof ik in en… en.. Je hoeft nooit te kiezen. Je hoeft nooit aan één kant te staan. Je kunt niet alleen op aarde zijn of alleen in de hemel: je bent altijd “meer dan één”. Dan zou ik bijvoorbeeld wél THE WHY HOW AND WHAT GUY zijn! Ja! Die is ook goed!

Ik geloof namelijk in spiritualiteit. Ik geloof in bewustwording. Ik geloof in God, Great Spirit, het Universum, de Kosmos, Boedha, Allah: hoe je “dit” ook noemt. En ik geloof ook in ons hoofd. Ratio. Wetenschap. Als je er tenminste goed mee omgaat. En ik geloof niet alleen in voelen en denken, nee, ik geloof ook in DOEN.

Ik geloof in mijn mannen energie. En ik geloof in mijn ongelofelijk fijne, zachte, sensitieve vrouwenenergie. Ik geloof in bewustwordingsprakijken EN ik geloof ook dat je daar meer dan genoeg geld mee mag verdienen om je leven hier op aarde mooi, fijn en in overvloed (in bijvoorbeeld tijd, geld, liefde, aandacht, balans enz) te kunnen leven! Ik geloof dus in hoofd én hart. Dus ik geloof NIET zoals Rutte het stelt in “alleen maar FQ en een heel klein beetje IQ”, nee, ik geloof dat je naast FQ en een compleet IQ ook mag kijken naar het EQ (je harts-intelligentie) en je SQ (spirit). Anders ben je ECHT niet compleet.

Dus: bij deze: ik bombardeer mezelf dan maar nu als de EN EN MAN 😉

En mijn missie is groots: ik wil voor 2025 minimaal 5.000 klanten helpen om te leven vanuit hun hoofd EN hart. Vanuit hun Why en dat ze dan ook weten How ze dit moeten doen en What daarvoor nodig is om het uit te voeren!

En omdat ik niet wil kiezen voor iemand welke stappen zij daarin het liefste willen zeggen, zeg ik dit:

Wil jij in contact komen met mij, meer weten over JOUW stappen vanuit je hoofd en hart. Vanuit je why naar je how en what, vanuit je baan naar je eigen onderneming, je eigen praktijk?

Kies dan voor:

 

1) Een persoonlijk intake gesprek met mij en ik ga met jou in een gesprek jouw situatie doorlopen, doorspreken en doorvoelen om te kijken wat jouw volgende stap mag zijn.

2) Het volgen van het gratis webinar dat ik twee keer per maand geef en waarin ik tips deel om te groeien met jouw praktijk.

3) Het lezen van Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in 5D. Ben jij klaar om te gaan leven vanuit je kern, je diepste wezen? Om te leven vanuit rust, balans en vertrouwen?

Lets go! Laten we de wereld leuker, mooier, bewuster maken! Het is  nog nooit zo “de tijd” geweest als NU!

Be well,

Erik – de WHY HOW WHAT GUY – Verhagen 😉

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!